Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios, XIII tema

o va idomu, jei man pirktinis (is iherb'o) kietas sampunas netiko -ar verta bandyt daryt savo? ax.gif g.gif nes nu patogu butu nerealiai, ypac vasara kai vazineji tai cia, tai cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 07 18, 11:50)
o va idomu, jei man pirktinis (is iherb'o) kietas sampunas netiko -ar verta bandyt daryt savo? ax.gif  g.gif nes nu patogu butu nerealiai, ypac vasara kai vazineji tai cia, tai cia 4u.gif

tai gali sudeti paziureti to pirktinio sampuno.. po to paanalizuok kuo tau jis netiko.. tada jei gamintumeisi sampuna pati zinotum ka keisti reiketu..
o rimtai, kuo netiko pirktinis kietas sampunas? gal INCI gali parasyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 07 18, 11:58)
tai gali sudeti paziureti to pirktinio sampuno.. po to paanalizuok kuo tau jis netiko.. tada jei gamintumeisi sampuna pati zinotum ka keisti reiketu..
o rimtai, kuo netiko pirktinis kietas sampunas? gal INCI gali parasyti?  ax.gif

va sitoki isbandziau -ir ne viena syki kantriai bandziau, nes iki to buvau garantuota, kad tiks g.gif doh.gif o pirkau, na tipo isbandyt, ir tada paciai gamint, jei patiktu 4u.gif tai dabar nei pakarta, nei paleista jauciuos lotuliukas.gif
o nepatiko -na kai isplauni ir isdziuna plaukai ir lieka kaip siaudai -nu tokie, kaip garbanas issukuotum -pudelis doh.gif nors as negarbanota visai -bet va toks jausmas doh.gif viena syki ploviau ir su balzamu po to -ale is vis -dziuvo dziuvo -atrodo, kad niekad neisdzius mirksiukas.gif na kaip riebaluoti liko -nemoku ne apsakyt schmoll.gif doh.gif ir isskalavau visada tikrai gerai, nes su mintim tokia ir buvo -gal sunkiau issiskalaus ir pan

o sudetis -po ranka neturiu, nes darbe esu 4u.gif ten nuorodoj kazka raso, bet lyg ant popieriaus nevisai taip -ale negarantuoju -vakare galesiu imest 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 07 18, 12:05)
va sitoki isbandziau -ir ne viena syki kantriai bandziau, nes iki to buvau garantuota, kad tiks g.gif  doh.gif  o pirkau, na tipo isbandyt, ir tada paciai gamint, jei patiktu 4u.gif tai dabar nei pakarta, nei paleista jauciuos lotuliukas.gif
o nepatiko -na kai isplauni ir isdziuna plaukai ir lieka kaip siaudai -nu tokie, kaip garbanas issukuotum -pudelis doh.gif nors as negarbanota visai -bet va toks jausmas  doh.gif viena syki ploviau ir su balzamu po to -ale is vis -dziuvo dziuvo -atrodo, kad niekad neisdzius mirksiukas.gif na kaip riebaluoti liko -nemoku ne apsakyt schmoll.gif  doh.gif ir isskalavau visada tikrai gerai, nes su mintim tokia ir buvo -gal sunkiau issiskalaus ir pan

o sudetis -po ranka neturiu, nes darbe esu 4u.gif ten nuorodoj kazka raso, bet lyg ant popieriaus nevisai taip -ale negarantuoju -vakare galesiu imest 4u.gif

aha imesk vakare visus ingredientus.. idomu panagrineti..
man po maniskio kieto sampuno plaukai labai faini buna, jei balzamo nededu, tai siek tiek sunkiau sukuojasi, bet jei dedu balzama, tai visai silkiniai plaukai pasidaro..
Atsakyti
Kažin kur Klaipėdoje galėčiau nusipirkti emulsinio vaško? g.gif gal kas turit parduoti ?
Atsakyti
[/quote]
QUOTE(bonda @ 2011 07 18, 12:50)
o va idomu, jei man pirktinis (is iherb'o) kietas sampunas netiko -ar verta bandyt daryt savo? ax.gif  g.gif nes nu patogu butu nerealiai, ypac vasara kai vazineji tai cia, tai cia 4u.gif

QUOTE(bonda @ 2011 07 18, 13:05)

Ir aš tokį turiu. Plaukai po plovimo lieka kietoki, šiurkštoki, tačiau kai aš banguotų plaukų, tai drėgnu oru man neblogas jis, nes plaukai susigarbanoju dar labiau. Tačiau paprastą dieną nelebai man jis, nekartočiau daugiau.
O savos gamybos kieti šampūnai man Nr. 1. Kažkaip neseniai bandžiau plauti Cattier (nes mėginuką reikėjo sunaudoti), tada visų išgirtąja Eubiona ir vis vien niekas net neprilygsta kietiems šampūnams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 07 17, 14:59)

As siandien koki faina "kremuka" be emulsikliu pasigaminau  rolleyes.gif  tuoj eisiu fotografuoti ir i blog'a recepta ikelsiu..

Man taip pat labai patinka kremukas be emulsiklių. Jau gaminau antrą kartą. Aš imu tik avokadų sviestą ir skystus. Pirmą sunaudojau labai smagiai, o antrasis pakeitė kvapą ir vandeninė dalis atsiskyrė po pusės mėnesio. Pyliau į jį savos gamybos hidrolatus ir daug. Dėjau ir naticido. Dar sutepsiu, nes nėra jokių pelėsių ar pan. Bet pradžioje buvo labai malonaus kvapo, o dabar aštrus pasidarė. verysad.gif
Atsakyti
merginos, o kaip jus uzsakinejate is AZ, kiekviena asmeniskai, ar kazkaip kooperuojates? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2011 07 18, 22:08)
merginos, o kaip jus uzsakinejate is AZ, kiekviena asmeniskai, ar kazkaip kooperuojates?  ax.gif

jei surenku reikiamą sumą nemokamam siuntimui, užsakinėju asmeniškai, jei ne-galima kooperuotis čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 07 18, 10:05)

kad cia ne sampunas, o muilas, kaip suprantu.
muilas retai kam plaukams tinka.
Papildyta:
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 07 17, 12:22)

Gal ne visai ekologiškas, bet mano naujas "išradimas" - kad geriau laikytųsi seniau gaminti kremukai, ant dangtelio purkštelėjau Octenisept ir nuvaliau, nepalikau.

tik konservantai dedami ne ant dangteliu, o i produkta wink.gif
Atsakyti
Sveikutes,

nu ir man knieti ta kieta sampuna ibandyti. Gal pradziai is kurios merginos eitu uzsiprasyti pabandymui kazka pagaminti, o jei patiks tada paciai makliavoti g.gif Ar drasiai paciai imtis? Bijau, kad uzsisakius to cocosulfate paskui neturesiu kur deti, jei netiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2011 07 18, 23:08)
merginos, o kaip jus uzsakinejate is AZ, kiekviena asmeniskai, ar kazkaip kooperuojates?  ax.gif

Aš penktadienį užsakinėsiu, jei ko reikia, galėsiu prigriebti wink.gif
Atsakyti