Kaip ir dera karštakošei naujokei, aš su klausimais ir pastebėjimais.
Noriu susirinkt EA rinkinį, kad ateity būtų toks bazinis komplektas kvepalams pasigamint. Žinau geriausi KN, man neatrodo blogi ir AZ, o kaip CS (costalscents)?
Turiu jų pora, na nepatyrus neatskiriu, geri ar blogi. Pirkau EA ekstra Ylang ylang, kvapas labai švarus ir ilgai išliekantis. Bet dėl kokybės - nu neišmanau dar tiek... Tačiau tikrai kitoks negu KN ekstra ylang. (septynias temas sukramčiau ir susikonspektavau kas atrodė reikšminga)
Ankstesnėse temose radau, kad CS pigmentai geri, micos, o apie EA kažkaip nepastebėjau. Jei užsisakinėt, tai galvoju ar verta dar ką prigriebti...
Pasigaminau seruma priešraukšlinį, raminantį, drėkinantį - labai patenkinta, tepu prieš kremą. Pernakt beveik sugijo sutrūkę lūpų kampučiai, tai dabar ir dieną vis juo patepu. Dar patobulinsiu, padarysiu antrą(patikrinsiu) ir tada įdėsiu receptą.
Gal ne visai ekologiškas, bet mano naujas "išradimas" - kad geriau laikytųsi seniau gaminti kremukai, ant dangtelio purkštelėjau Octenisept ir nuvaliau, nepalikau. Manau, gerai užmuš atklystančias bacilas, veistis gi ne pačiam kreme, o pirmiausia ore pradeda, tada jau gilyn lenda... Ar labai blogai padariau? Naudoji, čiupinėji, užsiteršia... Ar geriau spiritu pavalyt reikėjo? Patarkit, patyrusios labiau!
Nesinori man konservantų dėti labai daug.
Ir dar ką darysiu kai tik atsidarys po savaitgalio kanceliarinės prekės - sužymėsiu buteliukus butelaičius pagerinimų. Prisipirkau visko, žinau kas nuo ko, kam skirta kaip veikia, bet kame tirpsta - bent jau man pasimiršta dar... Suklijuosiu spalvotus kainų lipdukus: mėlynas(ar žalias) - tirpus vandeny, geltonas -aliejuje... Nes dariau tą serumą ir vis tai į užrašus, tai į kompą lendu. Nepatogu baisiausiai...
Na, rodykitės ką per savaitgalį pribūrėt