Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios, XIII tema

Mergaites, priminkit to stebuklingo kieto sampuno recepta blush2.gif kazkur uzsisaugojau ir neberandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2011 07 15, 15:46)
ačiū, reiks pabandyti įdėti ir man  4u.gif

tik daug nedėkit:) o šiaip tai aš kartais plaukus išsitepu palmių aliejumi, palieku nakčiai. Labai tinka mano plaukams:)
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 07 15, 15:51)
tik daug nedėkit:) o šiaip tai aš kartais plaukus išsitepu palmių aliejumi, palieku nakčiai. Labai tinka mano plaukams:)

na pavyzdžiui į 50g kremo kiek dėti, kelis gramus tik? beje, o kokie jūsų plaukai, sausi ar mėgstantys riebaluotis?
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2011 07 15, 15:55)
na pavyzdžiui į 50g kremo kiek dėti, kelis gramus tik? beje, o kokie jūsų plaukai, sausi ar mėgstantys riebaluotis?

dėčiau ne daugiau nei 1g:)
mano pakaušis riebaluojasi antrą dieną, o galai sausi, nes poilgiai plaukai, plius dažau dar.
paskutiniu metu apleidau aliejines kaukes plaukams, o man jos tikras gėris yra:)
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 07 15, 16:04)
dėčiau ne daugiau nei 1g:)
mano pakaušis riebaluojasi antrą dieną, o galai sausi, nes poilgiai plaukai, plius dažau dar.
paskutiniu metu apleidau aliejines kaukes plaukams, o man jos tikras gėris yra:)

supratau, kaip tik dabar darau tokį aliejų, sviestų mišinuką, reik pabandyt įdėt tą gramuką biggrin.gif šiaip būčiau šovus kokius 2 g. o dėl kaukės nebloga idėja reiks išbandyt, nes mano plaukai panašūs..
Atsakyti
gal galėtumėte parašyti kokio balzamo po skutimosi receptą ką darote savo vyrams, ar šiaip kokį mišinuką, būčiau liabai dėkinga, noriu ir aš kokį gėrį savajam padaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 07 15, 14:35)
bet tai realiai čia plaukų aliejus-kaukė, kaip pavadint. Bet ne galiukų, nes jūs visus plaukus juo tepat.

o aš tai nenukoščiau tų žolelių. Ilgiau laikytųsi - daugiau naudingų medžiagų pritrauktų. smile.gif na bent jau aš taip daryčiau:)

Tikrai, ačiū už patarimą smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Flos @ 2011 07 14, 23:36)
Turbūt šį.
Ačiū Alionuk, už dar vieną naujieną smile.gif 
O aš vis neprisiruošiu naujų kietų šampūnų daryt bandyt, nes senieji nesibaigia  doh.gif o tik jais galvą teplaunam  thumbup.gif

O kokį pagrindą į šampūną dedate? ax.gif
Atsakyti
Merginos padekit, bandziau daryti krema su papainu, pagal si receptuka kremukas ir gaunasi kazkokia nesamone, iberus papaino milteliu jis pasidaro tokie siulai, net nz kaip dar pavadinti, gal kaip virtas kiausinio baltymas palukiotu. Kazin del ko cia taip? Kaip gelbeti? kaip Jus darote, gal tieisog imaisyti i gatava kremuka ta papaina? Ir kas zinote, kiek papaino telpa i orandzini sauksteli. Busiu labai dekinga uz ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(witulee @ 2011 07 15, 19:47)
Merginos padekit, bandziau daryti krema su papainu, pagal si receptuka kremukas ir gaunasi kazkokia nesamone, iberus papaino milteliu jis pasidaro tokie siulai, net nz kaip dar pavadinti, gal kaip virtas kiausinio baltymas palukiotu. Kazin del ko cia taip? Kaip gelbeti? kaip Jus darote, gal tieisog imaisyti i gatava kremuka ta papaina? Ir kas zinote, kiek papaino telpa i orandzini sauksteli. Busiu labai dekinga uz ats  4u.gif

blink.gif man nieko panasaus nebuvo
Atsakyti
QUOTE(Gladiola @ 2011 07 15, 18:54)
blink.gif man nieko panasaus nebuvo

Eina sau, antra karta tas pats, galvojau gal per karstas hidroltas, iberiau i pravesusi ir vel sutrauke siuliukais tokiais blink.gif mastau gal cia del alavijo gelio (turiu is AZ) g.gif
Atsakyti
Kuo skiriasi HA iš AZ ir AN ? Išskyrus tai, kad milteliai ir gelis? Gal miltelių mažiau reikia, nes AZ brangiau žymiai .
Atsakyti
QUOTE(witulee @ 2011 07 15, 20:06)
Eina sau, antra karta tas pats, galvojau gal per karstas hidroltas, iberiau i pravesusi ir vel sutrauke siuliukais tokiais  blink.gif  mastau gal cia del alavijo gelio (turiu is AZ)  g.gif

as tai kaitinau kartu su hidrolatais. Gal ten ne papaino milteliai? blink.gif
Atsakyti