Mergaites, priminkit to stebuklingo kieto sampuno recepta kazkur uzsisaugojau ir neberandu
QUOTE(Jokūbo mama @ 2011 07 15, 15:46)
ačiū, reiks pabandyti įdėti ir man
tik daug nedėkit:) o šiaip tai aš kartais plaukus išsitepu palmių aliejumi, palieku nakčiai. Labai tinka mano plaukams:)
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 07 15, 15:51)
tik daug nedėkit:) o šiaip tai aš kartais plaukus išsitepu palmių aliejumi, palieku nakčiai. Labai tinka mano plaukams:)
na pavyzdžiui į 50g kremo kiek dėti, kelis gramus tik? beje, o kokie jūsų plaukai, sausi ar mėgstantys riebaluotis?
QUOTE(Jokūbo mama @ 2011 07 15, 15:55)
na pavyzdžiui į 50g kremo kiek dėti, kelis gramus tik? beje, o kokie jūsų plaukai, sausi ar mėgstantys riebaluotis?
dėčiau ne daugiau nei 1g:)
mano pakaušis riebaluojasi antrą dieną, o galai sausi, nes poilgiai plaukai, plius dažau dar.
paskutiniu metu apleidau aliejines kaukes plaukams, o man jos tikras gėris yra:)
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 07 15, 16:04)
dėčiau ne daugiau nei 1g:)
mano pakaušis riebaluojasi antrą dieną, o galai sausi, nes poilgiai plaukai, plius dažau dar.
paskutiniu metu apleidau aliejines kaukes plaukams, o man jos tikras gėris yra:)
supratau, kaip tik dabar darau tokį aliejų, sviestų mišinuką, reik pabandyt įdėt tą gramuką šiaip būčiau šovus kokius 2 g. o dėl kaukės nebloga idėja reiks išbandyt, nes mano plaukai panašūs..
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 07 15, 14:35)
bet tai realiai čia plaukų aliejus-kaukė, kaip pavadint. Bet ne galiukų, nes jūs visus plaukus juo tepat.
o aš tai nenukoščiau tų žolelių. Ilgiau laikytųsi - daugiau naudingų medžiagų pritrauktų. na bent jau aš taip daryčiau:)
o aš tai nenukoščiau tų žolelių. Ilgiau laikytųsi - daugiau naudingų medžiagų pritrauktų. na bent jau aš taip daryčiau:)
Tikrai, ačiū už patarimą
Papildyta:
QUOTE(Flos @ 2011 07 14, 23:36)
Turbūt šį.
Ačiū Alionuk, už dar vieną naujieną
O aš vis neprisiruošiu naujų kietų šampūnų daryt bandyt, nes senieji nesibaigia o tik jais galvą teplaunam
Ačiū Alionuk, už dar vieną naujieną
O aš vis neprisiruošiu naujų kietų šampūnų daryt bandyt, nes senieji nesibaigia o tik jais galvą teplaunam
O kokį pagrindą į šampūną dedate?
Merginos padekit, bandziau daryti krema su papainu, pagal si receptuka kremukas ir gaunasi kazkokia nesamone, iberus papaino milteliu jis pasidaro tokie siulai, net nz kaip dar pavadinti, gal kaip virtas kiausinio baltymas palukiotu. Kazin del ko cia taip? Kaip gelbeti? kaip Jus darote, gal tieisog imaisyti i gatava kremuka ta papaina? Ir kas zinote, kiek papaino telpa i orandzini sauksteli. Busiu labai dekinga uz ats
QUOTE(witulee @ 2011 07 15, 19:47)
Merginos padekit, bandziau daryti krema su papainu, pagal si receptuka kremukas ir gaunasi kazkokia nesamone, iberus papaino milteliu jis pasidaro tokie siulai, net nz kaip dar pavadinti, gal kaip virtas kiausinio baltymas palukiotu. Kazin del ko cia taip? Kaip gelbeti? kaip Jus darote, gal tieisog imaisyti i gatava kremuka ta papaina? Ir kas zinote, kiek papaino telpa i orandzini sauksteli. Busiu labai dekinga uz ats
man nieko panasaus nebuvo
QUOTE(Gladiola @ 2011 07 15, 18:54)
man nieko panasaus nebuvo
Eina sau, antra karta tas pats, galvojau gal per karstas hidroltas, iberiau i pravesusi ir vel sutrauke siuliukais tokiais mastau gal cia del alavijo gelio (turiu is AZ)
Kuo skiriasi HA iš AZ ir AN ? Išskyrus tai, kad milteliai ir gelis? Gal miltelių mažiau reikia, nes AZ brangiau žymiai .
QUOTE(witulee @ 2011 07 15, 20:06)
Eina sau, antra karta tas pats, galvojau gal per karstas hidroltas, iberiau i pravesusi ir vel sutrauke siuliukais tokiais mastau gal cia del alavijo gelio (turiu is AZ)
as tai kaitinau kartu su hidrolatais. Gal ten ne papaino milteliai?