Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios, XIII tema

Turbūt šį.
Ačiū Alionuk, už dar vieną naujieną smile.gif
O aš vis neprisiruošiu naujų kietų šampūnų daryt bandyt, nes senieji nesibaigia doh.gif o tik jais galvą teplaunam thumbup.gif
Atsakyti
Ar kosmetikos gamybai tinka tinka vitaminas E iš vaistines? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(griegzde @ 2011 07 15, 07:57)
Ar kosmetikos gamybai tinka  tinka vitaminas E iš vaistines?  Ačiū  4u.gif

Tai aišku:)
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 07 14, 17:50)
Šaltalankių tai žinau, kad geras, bet neturiu jo..
Net nežinau, gal kokį kitą vietoje jo panaudosiu. versiu šaldytuvą ir ieškosiu tada, kas labiausiai tinka:)

O man pačiai nuo burno žaizdelių labai super padėjo medetkų tiktūra, ją pirkau vaistinėje-nebrangi, tik reikia atskiesti su vandeniu pagal instrukcija ir vis praskalauti. Nerealus dalykas, man parekomendavo dantistė, kai labai kraujavo dantukas, tai žiauriai likau ptenkinta rezultatu
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 07 14, 23:36)

aga smile.gif
Atsakyti
sveikos,
http://www.grupinis....u_ricinu_alieju

ar verta pirkt , ar ne? g.gif

Atsakyti
Sveikos mergaitės,

norėjau pasidalinti labai fainu receptuku. Pasidariau serumuką plaukų galiukams. Naudoju dar tik kelias savaites, bet jau tikrai matosi, kad atsigauna plaukučiai.
Štai receptukas:

40 ml ricinos aliejaus
5 šaukštai ekologiško alyvuogių aliejaus
15 g. džiovintų čiobrelių lapų
15 g. džiovintų rozmarinų lapų
15 g. džiovintų dilgėlių lapų

Sumaišykite aliejus. Į butelį suberkite žoleles, užpilkite aliejaus mišinį, užkimškite. Palaikykite 2 dienas, kad pritrauktų. Po dviejų dienų perkoškite mišinį, kad liktų tik aliejus.

Aliejų įtrinkite į galvos odą ir plaukus. Galvą apvyniokite folija, tuomet rankšluoščiu ir palaikykite bent 2 valandas. Po procedūros plaukus perplaukite šampūnu arba gasulo moliu. Aš plaunu šampūnu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(andrearoma @ 2011 07 15, 14:29)

Hmmm... 30 ml..pažiūrėk, kokios kainos kitose parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(Simtakoje @ 2011 07 15, 14:32)
Sveikos mergaitės,

norėjau pasidalinti labai fainu receptuku. Pasidariau serumuką plaukų galiukams. Naudoju dar tik kelias savaites, bet jau tikrai matosi, kad atsigauna plaukučiai.
Štai receptukas:

40 ml ricinos aliejaus
5 šaukštai ekologiško alyvuogių aliejaus
15 g. džiovintų čiobrelių lapų
15 g. džiovintų rozmarinų lapų
15 g. džiovintų dilgėlių lapų

Sumaišykite aliejus. Į butelį suberkite žoleles, užpilkite aliejaus mišinį, užkimškite. Palaikykite 2 dienas, kad pritrauktų. Po dviejų dienų perkoškite mišinį, kad liktų tik aliejus.

Aliejų įtrinkite į galvos odą ir plaukus. Galvą apvyniokite folija, tuomet rankšluoščiu ir palaikykite bent 2 valandas. Po procedūros plaukus perplaukite šampūnu arba gasulo moliu. Aš plaunu šampūnu  4u.gif

bet tai realiai čia plaukų aliejus-kaukė, kaip pavadint. Bet ne galiukų, nes jūs visus plaukus juo tepat.

o aš tai nenukoščiau tų žolelių. Ilgiau laikytųsi - daugiau naudingų medžiagų pritrauktų. smile.gif na bent jau aš taip daryčiau:)
Atsakyti
QUOTE(andrearoma @ 2011 07 15, 14:29)

va čia yra ricinos aliejaus ir daug pigiau, gal ir skiriasi kokybė, bet ten kur nuorodą įkėliau irgi labai geras, man patinka,dedu į muilus thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, turiu raudonųjų palmių aliejaus, gal žinote kokį receptuką su juo?būtų smagu išgirsti, nes kiek skaičiau jūsų temelių kažkaip neužkliuvo joks receptėlis...
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2011 07 15, 14:44)
sveikos, turiu raudonųjų palmių aliejaus, gal žinote kokį receptuką su juo?būtų smagu išgirsti, nes kiek skaičiau jūsų temelių kažkaip neužkliuvo joks receptėlis...

aš palmių aliejaus beveik į visus savo gaminius dedu, tik po labai nedidelį kiekį, nes jo spalva intensyvi:)
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 07 15, 15:39)
aš palmių aliejaus beveik į visus savo gaminius dedu, tik po labai nedidelį kiekį, nes jo spalva intensyvi:)

ačiū, reiks pabandyti įdėti ir man 4u.gif
Atsakyti