Turbūt šį.
Ačiū Alionuk, už dar vieną naujieną
O aš vis neprisiruošiu naujų kietų šampūnų daryt bandyt, nes senieji nesibaigia o tik jais galvą teplaunam
Ar kosmetikos gamybai tinka tinka vitaminas E iš vaistines? Ačiū
QUOTE(griegzde @ 2011 07 15, 07:57)
Ar kosmetikos gamybai tinka tinka vitaminas E iš vaistines? Ačiū
Tai aišku:)
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 07 14, 17:50)
Šaltalankių tai žinau, kad geras, bet neturiu jo..
Net nežinau, gal kokį kitą vietoje jo panaudosiu. versiu šaldytuvą ir ieškosiu tada, kas labiausiai tinka:)
Net nežinau, gal kokį kitą vietoje jo panaudosiu. versiu šaldytuvą ir ieškosiu tada, kas labiausiai tinka:)
O man pačiai nuo burno žaizdelių labai super padėjo medetkų tiktūra, ją pirkau vaistinėje-nebrangi, tik reikia atskiesti su vandeniu pagal instrukcija ir vis praskalauti. Nerealus dalykas, man parekomendavo dantistė, kai labai kraujavo dantukas, tai žiauriai likau ptenkinta rezultatu
Sveikos mergaitės,
norėjau pasidalinti labai fainu receptuku. Pasidariau serumuką plaukų galiukams. Naudoju dar tik kelias savaites, bet jau tikrai matosi, kad atsigauna plaukučiai.
Štai receptukas:
40 ml ricinos aliejaus
5 šaukštai ekologiško alyvuogių aliejaus
15 g. džiovintų čiobrelių lapų
15 g. džiovintų rozmarinų lapų
15 g. džiovintų dilgėlių lapų
Sumaišykite aliejus. Į butelį suberkite žoleles, užpilkite aliejaus mišinį, užkimškite. Palaikykite 2 dienas, kad pritrauktų. Po dviejų dienų perkoškite mišinį, kad liktų tik aliejus.
Aliejų įtrinkite į galvos odą ir plaukus. Galvą apvyniokite folija, tuomet rankšluoščiu ir palaikykite bent 2 valandas. Po procedūros plaukus perplaukite šampūnu arba gasulo moliu. Aš plaunu šampūnu
Papildyta:
Hmmm... 30 ml..pažiūrėk, kokios kainos kitose parduotuvėse.
norėjau pasidalinti labai fainu receptuku. Pasidariau serumuką plaukų galiukams. Naudoju dar tik kelias savaites, bet jau tikrai matosi, kad atsigauna plaukučiai.
Štai receptukas:
40 ml ricinos aliejaus
Sumaišykite aliejus. Į butelį suberkite žoleles, užpilkite aliejaus mišinį, užkimškite. Palaikykite 2 dienas, kad pritrauktų. Po dviejų dienų perkoškite mišinį, kad liktų tik aliejus.
Aliejų įtrinkite į galvos odą ir plaukus. Galvą apvyniokite folija, tuomet rankšluoščiu ir palaikykite bent 2 valandas. Po procedūros plaukus perplaukite šampūnu arba gasulo moliu. Aš plaunu šampūnu
Papildyta:
QUOTE(andrearoma @ 2011 07 15, 14:29)
Hmmm... 30 ml..pažiūrėk, kokios kainos kitose parduotuvėse.
QUOTE(Simtakoje @ 2011 07 15, 14:32)
Sveikos mergaitės,
Štai receptukas:
40 ml ricinos aliejaus
Štai receptukas:
40 ml ricinos aliejaus
bet tai realiai čia plaukų aliejus-kaukė, kaip pavadint. Bet ne galiukų, nes jūs visus plaukus juo tepat.
o aš tai nenukoščiau tų žolelių. Ilgiau laikytųsi - daugiau naudingų medžiagų pritrauktų. na bent jau aš taip daryčiau:)
QUOTE(andrearoma @ 2011 07 15, 14:29)
va čia yra ricinos aliejaus ir daug pigiau, gal ir skiriasi kokybė, bet ten kur nuorodą įkėliau irgi labai geras, man patinka,dedu į muilus
QUOTE(Jokūbo mama @ 2011 07 15, 14:44)
sveikos, turiu raudonųjų palmių aliejaus, gal žinote kokį receptuką su juo?būtų smagu išgirsti, nes kiek skaičiau jūsų temelių kažkaip neužkliuvo joks receptėlis...
aš palmių aliejaus beveik į visus savo gaminius dedu, tik po labai nedidelį kiekį, nes jo spalva intensyvi:)
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 07 15, 15:39)
aš palmių aliejaus beveik į visus savo gaminius dedu, tik po labai nedidelį kiekį, nes jo spalva intensyvi:)
ačiū, reiks pabandyti įdėti ir man