Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios, XIII tema

QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 14, 19:05)
Vadinasi CS micos geresnės už AZ? g.gif Nes su AZ man visi nusėdo, išskyrus vieną, pats gražiausias išsigelbėjo kažkaip biggrin.gif

na maniškės turbūt smulkesnės. Jos kaip vientisas perlamutras, o va AZ noisette turiu tai vis tiek tokie ala pavieniai blizgučiai matos.
Atsakyti
Matėt?
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2011 07 14, 17:16)
dar padeda: stipresnis medetku nuoviras + pora lasu arbatmedzio arba salaviju EA..Juos galima istirpinti meduje. O pacius nuovirus daryti geriau ne uzpilant verdanciu vandeniu, o kartu su zaliava uzvirinti ant vandens voneles. Kazkodel buna zymiai geresnis rezultatas rolleyes.gif

Medetkas dar kelias turiu, tai einu virti:)

o užvirinant tai aišku, kad stipresnis poveikis, nei užplikant. Žolelės palaipsniui išskiria gerąsias savybes, o užplikant jos gauna staigų temperatūrų pokytįsmile.gif

o man jau antra žaizdelė šalia senosios darosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2011 07 14, 14:37)
Ar aš kažką praleidau?
kas per sausas kondicionierius?
suintrigavo. gal galima receptuko pavyzdį?   4u.gif

na taip, turejau omeny kieta kondicionieriu plaukams ax.gif
user posted image

recepta dar reiktu tobulinti, bet siaip man patiko thumbup.gif . Svarbu nepadauginti alieju kieki ir tik pora kartu perbraukti per slapius isplautus plaukus. O ekonomiskumas lotuliukas.gif 30g uzteks keletai menesiu. Emulsikliu labai daug, bet kietam kondicionieriui tai normalu.

BTMS 40%
Kondicionuojantis emulsiklis is AZ 20%
cetyl alcohol 12%
kakavos svietas 3%
sviestmedis 4%
nuriebintas ricinos aliejus 1%
citrinos sulciu 5%
fitokeratinu 5%
silikono 10%
levandu EA 10lasu i 15g
konservanto siek tiek dejau

Skyscio reikejo deti, kad istirpinti vandenyje tirpias medziagas. Deja teko ir truputi pakaitinti verysad.gif . Galima ir be vandenuko, bet tikriausiai tada medziagu savybes neishsiskleis g.gif , na dar nezinau...bet kond. tikrai gerai atlieka savo darba bigsmile.gif , o ir i kokia kelione bus labai patogu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alioniukas: 14 liepos 2011 - 20:34
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2011 07 14, 14:11)
Kaip seniai buvau cia.. kaip seniai ka gaminau.. jau buteliukai baigia visiskai istusteti, bet jegu gamybai neatsiranda..  doh.gif  Kol nuolaida is AZ galioja pasidariau uzsakyma, bus spyris i uzpakali kad vel pradeti raganaut biggrin.gif bent jau kieta sampuna ir krema su olivem 1000 tai sumeistrausiu  cool.gif

o kaip gaunat is A-Z nuolaidu? as irgi noriu lotuliukas.gif o gal turiu ir pati nezinau kad turiu?? g.gif unsure.gif

QUOTE(zydrem @ 2011 07 14, 16:45)
asta pasta kazkada skaiciau lygtais  paloma buvo rasius jei atmintis nepaveda doh.gif kad labai gerai zaizdeles burnoj isgyde šaltalankiu aliejus g.gif bet bijau pameluot blush2.gif nes atmintis tai doh.gif gal yra koks kremukas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

taip taip drinks_cheers.gif saltalankiai man labai gerai, kai breketai pritrina zaizdeliu burnoje.. greiciau gyja..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 07 14, 21:36)

taip taip  drinks_cheers.gif  saltalankiai man labai gerai, kai breketai pritrina zaizdeliu burnoje.. greiciau gyja..

atsiprasau truputi varda iskraipiau blush2.gif o taip dar galvojau ar gerai parasiau lotuliukas.gif
gaila kad as dar nebuvau atradus SM ir jusu temu doh.gif nes breketai 2metus zaizdas burnoj dare doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2011 07 14, 21:33)
na taip, turejau omeny kieta kondicionieriu plaukams ax.gif

O recepta radai kur ar pati sukurei? smile.gif

QUOTE(Palomina @ 2011 07 14, 21:36)
o kaip gaunat is A-Z nuolaidu? as irgi noriu  lotuliukas.gif  o gal turiu ir pati nezinau kad turiu??  g.gif  unsure.gif

Reikia but prisiregistravus ir jie kas pora menesiu perziuri pirkejus ir pasiulo nuolaida uz lojaluma smile.gif Nzn ar nuo bendros uzsakymu sumos priklauso, bet pora kartu gavau po 18 euru ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taskuotas_vabalas: 14 liepos 2011 - 21:00
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2011 07 14, 18:58)
O recepta radai kur ar pati sukurei? smile.gif
Reikia but prisiregistravus ir jie kas pora menesiu perziuri pirkejus ir  pasiulo nuolaida uz lojaluma smile.gif Nzn ar nuo bendros uzsakymu sumos priklauso, bet pora kartu gavau po 18 euru  ax.gif

skaiciau apie kietus kondicionierius, kad naudoja iki 70% emulsiklio, o toliau pati meistravau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2011 07 14, 22:08)
skaiciau apie kietus kondicionierius, kad naudoja iki 70% emulsiklio, o toliau pati meistravau smile.gif

saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 14, 20:41)

bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(alioniukas @ 2011 07 14, 21:33)
recepta dar reiktu tobulinti, bet siaip man patiko thumbup.gif  . Svarbu nepadauginti alieju kieki ir tik pora kartu perbraukti per slapius isplautus plaukus. O ekonomiskumas lotuliukas.gif  30g uzteks keletai menesiu. Emulsikliu labai daug, bet kietam kondicionieriui tai normalu.

manau tokiu atveju butu patogiau kitokia forma, pvz. plytele ax.gif
Atsakyti
Galadriele, pagal tavo recepta siandien dariausi krema su papainu po depiliacijos bigsmile.gif Dariau 1:1, nieko nekeiciau, tik dadejau arbatmedzio EA. Tik vietoj 50 ml man gavosi 75 ml (plakiau mikseriuku) ir kvepia pakalnutemis blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gladiola: 14 liepos 2011 - 21:55
QUOTE(Gladiola @ 2011 07 14, 22:54)
Galadriele, pagal tavo recepta siandien dariausi krema su papainu po depiliacijos bigsmile.gif  Dariau 1:1, nieko nekeiciau, tik dadejau arbatmedzio EA. Tik vietoj 50 ml man gavosi 75 ml (plakiau mikseriuku) ir kvepia pakalnutemis blink.gif
kurį receptą? doh.gif 4u.gif aktualu kaip tik man pačiai, ką labiau dedate į tokius kremukus. ir ar naudojate papainą bikini zonai? g.gif
'susigulės' per kelias d., sumažės tūris wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 14 liepos 2011 - 22:30