Kaip seniai buvau cia.. kaip seniai ka gaminau.. jau buteliukai baigia visiskai istusteti, bet jegu gamybai neatsiranda.. Kol nuolaida is AZ galioja pasidariau uzsakyma, bus spyris i uzpakali kad vel pradeti raganaut bent jau kieta sampuna ir krema su olivem 1000 tai sumeistrausiu
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2011 07 14, 13:11)
Kaip seniai buvau cia.. kaip seniai ka gaminau.. jau buteliukai baigia visiskai istusteti, bet jegu gamybai neatsiranda.. Kol nuolaida is AZ galioja pasidariau uzsakyma, bus spyris i uzpakali kad vel pradeti raganaut bent jau kieta sampuna ir krema su olivem 1000 tai sumeistrausiu
o kremas su olivem 1000 lengvai pasidaro? neatsiskiria vanduo nuo alieju??
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 07 14, 11:45)
Na reiks bandyt vatos grūst nakčiai:) O Vitaminą c aš karts nuo karto su kitais vartojamais vitaminais suvartoju:) geras daiktas:)
Skaičiau kad labai gerai skalauti šalavijų ar gvazdikėlių ea tirpaliuku burną.
Papildyta:
QUOTE(lapuaite @ 2011 07 14, 11:52)
mergaites, koki rekomenduotumet emulsini vaska tarkim is az? nes pastaruoju metu naudoju BTMS , man su juo kremukai tokie lengvuciai, malonus gaunasi, bet pagalvojau, gal yra naudingesniu odai nei BTMS?? girdejau geru atsiliepimu apie OLIVEM 1000(is az). noreciau jusu nuomoniu??
dekuj
dekuj
Man pats geriausias OLIVIEM 1000. Ir įsigeria puikiai, ir gaminant nesėkmių nepasitaikė .
Labukas, turiu klausimėlį, noriu pagaminti savo sūneliui veidui kremuką (jis išbertas, AD pas mus) norėjau paklausti, nes dar visai žalia čia esu ar man gautusi kremukas tik iš aliejų ir hidroliato, ar susijungtų juos pakaitinus?ar reikia dar ko nors dėti?
beje dar toks klausimas kilo, o pavyzdziui jei darau kremuka su bičių ar emulsiniu vašku, kiek jo reikia dėti, kokios proporcijos, bent pavyzdi koki pvz 40 ml kremui.bei kiek reikėtų vitamino e ir greipfutu seklu ekstrakto?
iš anksto dėkoju už atsakymą
beje dar toks klausimas kilo, o pavyzdziui jei darau kremuka su bičių ar emulsiniu vašku, kiek jo reikia dėti, kokios proporcijos, bent pavyzdi koki pvz 40 ml kremui.bei kiek reikėtų vitamino e ir greipfutu seklu ekstrakto?
asta pasta kazkada skaiciau lygtais paloma buvo rasius jei atmintis nepaveda kad labai gerai zaizdeles burnoj isgyde šaltalankiu aliejus bet bijau pameluot nes atmintis tai gal yra koks kremukas
QUOTE(zydrem @ 2011 07 14, 16:45)
asta pasta kazkada skaiciau lygtais paloma buvo rasius jei atmintis nepaveda kad labai gerai zaizdeles burnoj isgyde šaltalankiu aliejus bet bijau pameluot nes atmintis tai gal yra koks kremukas
Šaltalankių tai žinau, kad geras, bet neturiu jo..
Net nežinau, gal kokį kitą vietoje jo panaudosiu. versiu šaldytuvą ir ieškosiu tada, kas labiausiai tinka:)
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 07 14, 13:50)
Šaltalankių tai žinau, kad geras, bet neturiu jo..
Net nežinau, gal kokį kitą vietoje jo panaudosiu. versiu šaldytuvą ir ieškosiu tada, kas labiausiai tinka:)
dar padeda: stipresnis medetku nuoviras + pora lasu arbatmedzio arba salaviju EA..Juos galima istirpinti meduje. O pacius nuovirus daryti geriau ne uzpilant verdanciu vandeniu, o kartu su zaliava uzvirinti ant vandens voneles. Kazkodel buna zymiai geresnis rezultatas
QUOTE(alioniukas @ 2011 07 14, 12:41)
man OLIVEM1000 irgi labai patinka, ir begalo megstu Ester de sucre
Nr1 is AZ gerai tinka aliejinems plytelems veidui, ir sausam kondicionieriui plaukams
Nr1 is AZ gerai tinka aliejinems plytelems veidui, ir sausam kondicionieriui plaukams
Ar aš kažką praleidau?
kas per sausas kondicionierius?
suintrigavo. gal galima receptuko pavyzdį?
Papildyta:
QUOTE(Jokūbo mama @ 2011 07 14, 14:01)
Labukas, turiu klausimėlį, noriu pagaminti savo sūneliui veidui kremuką (jis išbertas, AD pas mus) norėjau paklausti, nes dar visai žalia čia esu ar man gautusi kremukas tik iš aliejų ir hidroliato, ar susijungtų juos pakaitinus?ar reikia dar ko nors dėti?
galima bandyti sukti sviestus (kietuosius aliejus), įmaišant nedidelę dalį skystų su hidrolatu. sviestų tada tirpinti nereikia, tiesa tada tiek daug vandens nesugers kaip su emulsikliu.
o proporcijos labai įvairios emulsikliams ir vaškui, priklauso kiek dėsit aliejaus. pradžiai imkit kokį pavyzdinį receptuką, ir proporcingai dėkit aliejinę dalį, vandeninę ir emulsiklius.
arba AZ prie emulsiklių yra net su foto nurodyta kiek naudoti vieno ar kito ir kokio rezultato galima tikėtis.
Bet kuriuo atveju darant su vašku, aliejinė dalis turi viršyti vandeninę, kitaip sujungti bus sunku.
Aš kai pirmą kartą skaičiau neatidžiai, tai supratau, kad sausiems plaukams kondicionieriui daba jau kitaip pamačiau
dėl nuslidinančių plaukų galiukus priemonių jokių pastebėjimų man neturit??? klausiau anksčiau..
dėl nuslidinančių plaukų galiukus priemonių jokių pastebėjimų man neturit??? klausiau anksčiau..
QUOTE(Doviljana @ 2011 07 14, 17:37)
Ar aš kažką praleidau?
Papildyta:
galima bandyti sukti sviestus (kietuosius aliejus), įmaišant nedidelę dalį skystų su hidrolatu. sviestų tada tirpinti nereikia, tiesa tada tiek daug vandens nesugers kaip su emulsikliu.
o proporcijos labai įvairios emulsikliams ir vaškui, priklauso kiek dėsit aliejaus. pradžiai imkit kokį pavyzdinį receptuką, ir proporcingai dėkit aliejinę dalį, vandeninę ir emulsiklius.
arba AZ prie emulsiklių yra net su foto nurodyta kiek naudoti vieno ar kito ir kokio rezultato galima tikėtis.
Bet kuriuo atveju darant su vašku, aliejinė dalis turi viršyti vandeninę, kitaip sujungti bus sunku.
Papildyta:
dėkoju labai pabandysiu dar pasižvalgyti AZ.
QUOTE(Flos @ 2011 07 14, 01:25)
Ir šiaip intriguoja tavo arsenalas, prie progos galėtum fotosesiją miltų miltelių, buteliukų surengti
Aš jai tą patį sakiau, Alioniukas kuklinosi, kad nieko ypatingo neturi, bet vis tiek įdomu gi
QUOTE(Flos @ 2011 07 14, 11:06)
Aišku, dėkui reiks mamos prašyti išversti, nes ja nipanimaju paruski
o man blizgiuose niekas nėra niekad nusėdęs. Darau su lanolinu ir visada dedu kokio sviesto.
o man blizgiuose niekas nėra niekad nusėdęs. Darau su lanolinu ir visada dedu kokio sviesto.
Vadinasi CS micos geresnės už AZ? Nes su AZ man visi nusėdo, išskyrus vieną, pats gražiausias išsigelbėjo kažkaip