Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios, XIII tema

Kaip seniai buvau cia.. kaip seniai ka gaminau.. jau buteliukai baigia visiskai istusteti, bet jegu gamybai neatsiranda.. doh.gif Kol nuolaida is AZ galioja pasidariau uzsakyma, bus spyris i uzpakali kad vel pradeti raganaut biggrin.gif bent jau kieta sampuna ir krema su olivem 1000 tai sumeistrausiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2011 07 14, 13:11)
Kaip seniai buvau cia.. kaip seniai ka gaminau.. jau buteliukai baigia visiskai istusteti, bet jegu gamybai neatsiranda..  doh.gif  Kol nuolaida is AZ galioja pasidariau uzsakyma, bus spyris i uzpakali kad vel pradeti raganaut biggrin.gif bent jau kieta sampuna ir krema su olivem 1000 tai sumeistrausiu  cool.gif

o kremas su olivem 1000 lengvai pasidaro? neatsiskiria vanduo nuo alieju?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 07 14, 11:45)
Na reiks bandyt vatos grūst nakčiai:)  O Vitaminą c aš karts nuo karto su kitais vartojamais vitaminais suvartoju:) geras daiktas:)

Skaičiau kad labai gerai skalauti šalavijų ar gvazdikėlių ea tirpaliuku burną.
Papildyta:
QUOTE(lapuaite @ 2011 07 14, 11:52)
mergaites, koki rekomenduotumet emulsini vaska tarkim is az? nes pastaruoju metu naudoju BTMS , man su juo kremukai tokie lengvuciai, malonus gaunasi, bet pagalvojau, gal yra naudingesniu odai nei BTMS?? girdejau geru atsiliepimu apie OLIVEM 1000(is az). noreciau jusu nuomoniu??
dekuj 4u.gif

Man pats geriausias OLIVIEM 1000. Ir įsigeria puikiai, ir gaminant nesėkmių nepasitaikė 4u.gif .
Atsakyti
Labukas, turiu klausimėlį, noriu pagaminti savo sūneliui veidui kremuką (jis išbertas, AD pas mus) norėjau paklausti, nes dar visai žalia čia esu ar man gautusi kremukas tik iš aliejų ir hidroliato, ar susijungtų juos pakaitinus?ar reikia dar ko nors dėti? blush2.gif
beje dar toks klausimas kilo, o pavyzdziui jei darau kremuka su bičių ar emulsiniu vašku, kiek jo reikia dėti, kokios proporcijos, bent pavyzdi koki pvz 40 ml kremui.bei kiek reikėtų vitamino e ir greipfutu seklu ekstrakto?
iš anksto dėkoju už atsakymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
asta pasta kazkada skaiciau lygtais paloma buvo rasius jei atmintis nepaveda doh.gif kad labai gerai zaizdeles burnoj isgyde šaltalankiu aliejus g.gif bet bijau pameluot blush2.gif nes atmintis tai doh.gif gal yra koks kremukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2011 07 14, 16:45)
asta pasta kazkada skaiciau lygtais  paloma buvo rasius jei atmintis nepaveda doh.gif kad labai gerai zaizdeles burnoj isgyde šaltalankiu aliejus g.gif bet bijau pameluot blush2.gif nes atmintis tai doh.gif gal yra koks kremukas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Šaltalankių tai žinau, kad geras, bet neturiu jo..
Net nežinau, gal kokį kitą vietoje jo panaudosiu. versiu šaldytuvą ir ieškosiu tada, kas labiausiai tinka:)
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 07 14, 13:50)
Šaltalankių tai žinau, kad geras, bet neturiu jo..
Net nežinau, gal kokį kitą vietoje jo panaudosiu. versiu šaldytuvą ir ieškosiu tada, kas labiausiai tinka:)

dar padeda: stipresnis medetku nuoviras + pora lasu arbatmedzio arba salaviju EA..Juos galima istirpinti meduje. O pacius nuovirus daryti geriau ne uzpilant verdanciu vandeniu, o kartu su zaliava uzvirinti ant vandens voneles. Kazkodel buna zymiai geresnis rezultatas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alioniukas: 14 liepos 2011 - 16:17
QUOTE(alioniukas @ 2011 07 14, 12:41)
man OLIVEM1000 irgi labai patinka, ir begalo megstu Ester de sucre wub.gif
Nr1 is AZ gerai tinka aliejinems plytelems veidui, ir sausam kondicionieriui plaukams thumbup.gif

Ar aš kažką praleidau?
kas per sausas kondicionierius?
suintrigavo. gal galima receptuko pavyzdį? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jokūbo mama @ 2011 07 14, 14:01)
Labukas, turiu klausimėlį, noriu pagaminti savo sūneliui veidui kremuką (jis išbertas, AD pas mus) norėjau paklausti, nes dar visai žalia čia esu ar man gautusi kremukas tik iš aliejų ir hidroliato, ar susijungtų juos pakaitinus?ar reikia dar ko nors dėti? blush2.gif
beje dar toks klausimas kilo, o pavyzdziui jei darau kremuka su bičių ar emulsiniu vašku, kiek jo reikia dėti, kokios proporcijos, bent pavyzdi koki pvz 40 ml kremui.bei kiek reikėtų vitamino e ir greipfutu seklu ekstrakto?
iš anksto dėkoju už atsakymą 4u.gif  4u.gif  4u.gif

galima bandyti sukti sviestus (kietuosius aliejus), įmaišant nedidelę dalį skystų su hidrolatu. sviestų tada tirpinti nereikia, tiesa tada tiek daug vandens nesugers kaip su emulsikliu.

o proporcijos labai įvairios emulsikliams ir vaškui, priklauso kiek dėsit aliejaus. pradžiai imkit kokį pavyzdinį receptuką, ir proporcingai dėkit aliejinę dalį, vandeninę ir emulsiklius.

arba AZ prie emulsiklių yra net su foto nurodyta kiek naudoti vieno ar kito ir kokio rezultato galima tikėtis.

Bet kuriuo atveju darant su vašku, aliejinė dalis turi viršyti vandeninę, kitaip sujungti bus sunku.
Atsakyti
Jei galėsite atsakykite į mano aukščiau pateiktus klausimus blush2.gif nesulaukus atsakymo puoliau daryt, ir visai esu patenkinta pirmais savo kremukais sau ir sūneliui bigsmile.gif matysim tik vėliau kaip naudosis.
Atsakyti
Aš kai pirmą kartą skaičiau neatidžiai, tai supratau, kad sausiems plaukams kondicionieriui lotuliukas.gif daba jau kitaip pamačiau wink.gif
dėl nuslidinančių plaukų galiukus priemonių jokių pastebėjimų man neturit??? klausiau anksčiau..
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2011 07 14, 17:37)
Ar aš kažką praleidau?
kas per sausas kondicionierius?
suintrigavo. gal galima receptuko pavyzdį?  4u.gif
Papildyta:
galima bandyti sukti sviestus (kietuosius aliejus), įmaišant nedidelę dalį skystų su hidrolatu. sviestų tada tirpinti nereikia, tiesa tada tiek daug vandens nesugers kaip su emulsikliu.

o proporcijos labai įvairios emulsikliams ir vaškui, priklauso kiek dėsit aliejaus. pradžiai imkit kokį pavyzdinį receptuką, ir proporcingai dėkit aliejinę dalį, vandeninę ir emulsiklius.

arba AZ prie emulsiklių yra net su foto nurodyta kiek naudoti vieno ar kito ir kokio rezultato galima tikėtis.

Bet kuriuo atveju darant su vašku, aliejinė dalis turi viršyti vandeninę, kitaip sujungti bus sunku.

dėkoju labai 4u.gif pabandysiu dar pasižvalgyti AZ.
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 07 14, 01:25)
Ir šiaip intriguoja tavo arsenalas, prie progos galėtum fotosesiją miltų miltelių, buteliukų surengti wink.gif

Aš jai tą patį sakiau, Alioniukas kuklinosi, kad nieko ypatingo neturi, bet vis tiek įdomu gi biggrin.gif

QUOTE(Flos @ 2011 07 14, 11:06)
Aišku, dėkui wink.gif reiks mamos prašyti išversti, nes ja nipanimaju paruski biggrin.gif
o man blizgiuose niekas nėra niekad nusėdęs. Darau su lanolinu ir visada dedu kokio sviesto.

Vadinasi CS micos geresnės už AZ? g.gif Nes su AZ man visi nusėdo, išskyrus vieną, pats gražiausias išsigelbėjo kažkaip biggrin.gif
Atsakyti