Sveikutes,
man irgi problemele iskilo. nezinau ar tai krize, bet regis pieno truksta
Savaite atgal apsilankem su mano zuikeliu apziurai pas gydytoja, kadangi buvo menuo praejes nuo gimimo. vos nepakraupau, kai suzinojau,kad pupa ne tik svorio nepriaugo, bet dar ir svere maziau nei gimus!
Gydytoja siule tarybiniu laiku marazma arba piena nusitraukinet ir ziuret kiek jo yra, arba primaitinti misinuku. jau net ruosesi i ligonine mus siusti, kas baigtusi mano stogo pavaziavimu ir visisku pieno pasibaigimu. dargi esu viena is tu, kuriai mama teske klasikini sakini: as pieno mazai turejau ir tau taip bus.
o iki tol tikrai buvau rami del pieno, galvojau kad jo netruksta. dargi gal mano pupa tinginukas, nes daznai uzmiega prie kruties ir judink nejudinus parpia ramiausiai, net verkt norisi. seniau valgydavo kone kas valanda ar pusantros, dargi prie papo prisiklijavusi po valanda, tai nekas budavo. o dar palaikymo jokio, tik ir girdejau, kad per daznai ir per ilgai maitinu...
taigi, dabar jau savaite matinu misriuoju budu, pradzioj duodu kruti ir paskui misinuka, bet gudruole vis tiek sugeba uzmigti prie papo, o buteliuka greit istustina
Labai noriu vel maitinti tik krutimi, tik abejoju ar pavyks, nes jei seniau tingejo "padirbeti" prie kruties, tai ar dabar sugebes, kai porekiai didesni???
ar kas nors ka nors girdejo apie tingius kudikius? ar ca galima itarti pieno stygiu???
Labai liudna, kai vaikas nepaima to, kas jam yra be galo svarbu, o ir man paciai patinka leisti laika su pupa. nezinau ka daryti