QUOTE(Rieduliuke @ 2011 01 12, 13:36)
Sveikos,mamytes!
Prasau jusu patarimo,gal kurioms taip yra buve,as irgi manau,kad pas mus siokia tokia pieno krize,nes man viena krutis normaliai gamina piena,o kitoj pradejo dinginet,visada minksta,neprisipildo,vaikas patraukia pora min,o paskui kabo kaip ant soskes ir uzmiega... Bandau vis duot alkanam ta tuscia kruti,bet kol kas negereja. Ka patartumet,kodel cia taip man darosi???
Taip norisi kuo ilgiau maitint vaika savo pienu,o ne misiniais,juo labiau mums dar 2 men nera...
ilindau i tema parasyti savo situacija, ir kaip nustebau- kas visiskai identiska ka tik aprasyta...
pastebejau, kad kaires kruties mazius nebeapzioja tinkamai, zodziu trumpai tariant, dabar duodama zisti vis pastebiu, kad jis 2 min patraukia, ir pradeda nervuotis, tampyti ja ir visaip kitaip rekti....kisu visaip- neima. Tiksliau, bando, bet ji tokia minksta, kad nieko mum neiseina... tada duodu kita- o ten pieno yra, matau, kaip godziai ryja... bandau kairia paspausti, tai pienuko vos keli lasai jau bebuna.
Nesuprantu...kaip pagausinti tos vienos kruties laktacija? Pastarosios dienom jauciu, kad nespeja prisipildyti pieno, geria kas 2-3 valandas, kartais dazniau. NEs jei verkia, nusiramina tik zisdamas. Zinoma, ten turi kazkas buti, kad jis nusiramintu
pastarosiom dienom patiriu sioki toki stresa- vyras i darba pradejo eiti, o pas mane pametinukai- abu rekia, as nervinuos, vos sukuosi, maziukas neina nuo ranku, vyresnelei irgi tai valgyt duot, tai dar ka...ir pati mazai valgau, nes net neturiu ranku kaip pasisildyt maista
ka daryt?