Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno krizės :(

QUOTE(M.Rasele @ 2010 11 12, 14:01)
Tik jokiu budu per pieno krizes neduokite misinuko. Geriausia jo visai namuose netureti, kad nekiltu pagunda. As jo neturejau, ir nors buvo minciu, kad gal duoti vaikui, bet kai neturi, tada apsisarvuoji kantrybe ir zindai, zindai, zindai....

aš nebuciau taip pries misinuka. nes nevisada gali pasigamint tiek pienuko kiek vaikas nori ir gali buti kad reiks primaitinti. va buteliuko tai reiketu neturet
Atsakyti
Kad mums vis nesibaigia ta krize, nors daznai maitinu...ypac blogai vakarais buna.
Kurios ja iveiket, tai per kiek dienu mazdaug g.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Rasele @ 2010 11 12, 13:01)
Tik jokiu budu per pieno krizes neduokite misinuko. Geriausia jo visai namuose netureti, kad nekiltu pagunda. As jo neturejau, ir nors buvo minciu, kad gal duoti vaikui, bet kai neturi, tada apsisarvuoji kantrybe ir zindai, zindai, zindai....

Pritariu. Jei nori žindyti pieno mišinių namuose būti negali. Pienas gaminasi kai ir žinda kūdikis, todėl tikrai nelieka alkanas. O mamai ne kas kai krutys atrodo, issunktos, psichologiskai irgi, nes kabo ant papo... bet praeis. Po to krizes pieno nebus tokios sunkios.
Papildyta:
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 11 17, 13:06)
aš nebuciau taip pries misinuka. nes nevisada gali pasigamint tiek pienuko kiek vaikas nori ir gali buti kad reiks primaitinti. va buteliuko tai reiketu neturet

Žinoma, alternatyva visuomet yra. Tik reiktų prisiminti, kad pieno mišinukas tėra pagalbininkas. Bet jei mama nusprendė maitinti krūtimi ir vaikui suteikti visavarti, loengvai virškinamą maistą, tai kelios dienos šiek tiek vargo juk nėr taip baisu ir sunku.
Papildyta:
QUOTE(elenuxus @ 2010 11 17, 15:26)
Kad mums vis nesibaigia ta krize, nors daznai maitinu...ypac blogai vakarais buna.
Kurios ja iveiket, tai per kiek dienu mazdaug  g.gif

O gal mama dietos laikosi, ir mažai skysčių geria. Kad pieno krizės nesibaigia. Jos trunka kelias dienas. Ir jei mama maitinasi, o ne galvoja apie savo kg sumažinima tuomet pienas gaminasi.
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2010 11 17, 16:26)

su pirmu leliuku man tos krizes buvo 2, nenustojau maitinti ir maitinau iki metu ir 3 menesiu , o su antruoju, kuri dar tebemaitinu desimtas menesis tai buvo, net 5 kart pienukas bedingstas. Ilgiausia uztruko 4 menesiu , kai pienuko nebuvo ( beveik nebuvo ) 7 dienas, tada taip negraziai parasysiu, vaikas beveik visa para prakabodavo ant papo blush2.gif Buvo abiem sunku, bet po to pienukas eme ir vel atsirado. Stengiaus gert kuo daugiau skysciu , ypac arbatu maitinancioms, nors nezinau ar jos padejo, ar tas vaiko nuolatinis zindymas, bet zodziu JIS sugrizo ir dar tebera dabar smile.gif
Stiprybes ir kantrybe abiems ir jis tikrai vel sugris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 11 17, 14:06)

Viena, antra karta pabandzius misinuka, kils didesnis noras jo duoti, kai manysite, kad vaikas alkanas. Todel geriau jo visai netureti.
Nes pieno gaminasi tiek, kiek vaikui reikia.
Zinoma yra isimciu, bet jos yra retos, kad pieno neuztenka.
Atsakyti
QUOTE(M.Rasele @ 2010 11 17, 17:58)
Viena, antra karta pabandzius misinuka, kils didesnis noras jo duoti, kai manysite, kad vaikas alkanas. Todel geriau jo visai netureti.
Nes pieno gaminasi tiek, kiek vaikui reikia.
Zinoma yra isimciu, bet jos yra retos, kad pieno neuztenka.

pritariu del misinuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2010 11 17, 16:26)

Vat ir mum vakarai nesibaigianti krize doh.gif Atrodo viska darau... Pagereja ir vel pablogeja. Manau taip yra dar ir todel, kad mazyle labai nepastoviai valgo. Buvo laikotarpis kai pasisotindavo per 2 min ir daugiau neikisi. O va dabar ji vel ilgiau nori zisti. Ir vakarop tikrai panasu, kad abiems mums sunku. Jau maitinu is abieju krutiniu, bet vistiek kartais jai nepakanka. Tada labai sunku uzmigti, nes as kovoju ir misinuko net neturiu isigijusi ax.gif Kovosiu iki galo lotuliukas.gif

QUOTE(Filomena S @ 2010 11 17, 16:49)
O gal mama dietos laikosi, ir mažai skysčių geria. Kad pieno krizės nesibaigia. Jos trunka kelias dienas. Ir jei mama maitinasi, o ne galvoja apie savo kg sumažinima tuomet pienas gaminasi.

Oj tikrai nenurasykit ant dietu wink.gif Kaip jau minejau mes jau irgi kelias krizes apturejom, kartais atrodo, kad jos pasibaigia tik kokiai savaitei o tada vel krize biggrin.gif Bet valgau daugiau uz vyra ir geriu daug... unsure.gif Ir kg man visai nerupi, nes labai noriu iki metuku savo mazyle ismaitinti, o jai tik 5 men tuoj bus smile.gif
Atsakyti
Filomena, tikrai dietu nesilaikau, o ir kam...visi kg ir taip nukrito, tik pilvukas kaip gimdziusios ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2010 11 17, 21:17)
Filomena, tikrai dietu nesilaikau, o ir kam...visi kg ir taip nukrito, tik pilvukas kaip gimdziusios ir viskas.

Dabar galvojat, tai buvo keletas tu kriziu... Na tiksliau buvo laikas, ypac vakarais, kai vaikas kabojo, o krutys atrode tuscios... Buvo net tas nemalonus tempimo jausmas, kai maziukas labai aktyviai zinda tuscia kruti (brrrr...). Bet, misinuku neturejau, o ir jei buciau turejusi nebutu kaip jo girdyti, nes mazylis negere is buteliuku. Rimtesniu buvo gal pora ir truko savaite plius minus. Mano atveju zinau kame buvo beda - jauciausi labai pavargusi, neissimiegojusi, nes vaikui pute pilvuka ir budavo labai sunkios dienos ir naktys.. Nolat norejosi miego, nebuvo jokios pagalbos is salies, isskyrus vyra, bet jis pas mane megejas ilgai uzsibuti darbe. Budavo, kd nera kada valgyti pasidaryti, plius dietinausi, nes atrode, kad nuo visko pilva pucia, daktarai buvo uzdrauge valgyti pieno produktus (o man ju ziauriai norejosi), darzoves, vaisius... O kai pienuko maziau, tai ir mazylis blogiau miega, ilgiau zinda, taip mamyte dar blogiau issimiega ir gaunasi uzburtas ratas... O dar tuo metu as visada dedavau vaika i jo lovyte (dabar to nebedaryciau - bent is lovos nereiktu islipineti n kartu per nakti).
Taigi, mamytes, pieno kriziu metu stenkites kuo daugiau ilsetis ir normaliau maitintis ir viskas bus ok wink.gif
Atsakyti
Atrodo, ir pas mus pieno krize. Pirma karta, tad is pradziu panikos daug buvo. Dukrytei jau beveik 7 men., kaip ir dideles problemos ner, bet buvau uzsibrezus savu pienu maitinti bent iki metu. Mano krutys niekad nebudavo apsunkusios, bet visuomet uztekdavo is vienos pamaitinti, o dabar tenka is abieju ir tai, atrodo, kad vaikas neprivalgo. Plius prasidejo nemiga, nes dukra istisai nakti keliasi kas 2 val., tai dabar sokineju nakti, nors ji ir nepabudus, o po to uzmigt - niekaip. Nors diena jauciuos energinga ir nusnust taip pat neiseina. Na, bet pasiskaiciau cionykstes zinutes ir vel jauciuos geriau - kovosim, tuo labiau, kad ji drucke pas mane, dabar beveik 10 kg sveria, tad gal ir i sveikata cia viskas:)
Atsakyti
Dažniau prie krūties dukra gludo ir tiek per tokią krizę - pienelį kvietėsi. Tiesa, mano speneliai buvo labai jautrūs pasidarę, kaip pirmomis dienomis po gimdymo. Net kompresiukų ėmiau ieškoti, bet neprireikė biggrin.gif . Viskas susitvarkė per kokią savaitėlę (gal net ir tiek nereikėjo)...
konkon, maniškė jau kokie du mėnesiai mane naktimis siurbia kas valandą ir dar dažniau (aišku, būna, ir ilgesnį laiką pamiega) - kaip užeina jai noras. Parsikraustė mažoji į mūsų lovą ir visi kuo puikiausiai išmiegam (jei kilnočiau į lovelę - atsibustų, beto, ir aš išssibudinčiau). Ir labai džiaugiuosi, kad vyras tai supranta wub.gif - dar ir paskatino mažiukę migdyti kartu su mumis. Ir dabar abu laimingi ryte vienas kitą kalbina/vienas kitam šypsosi biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Unregistered: 21 gruodžio 2010 - 14:49
Ar cia normalu,kad man is vieno (.) neuztenka,pastoviai maitinu is abieju,tik nakti,jau is vieno,Kaip suprantu mazajai pienuko truksta,bet tikiuosi dar prisigamins pagal poreiki.
Atsakyti