QUOTE(sssssss @ 2008 08 24, 16:16)
Na aš irgi galvoju, kad čia turbūt kažkoks pereinamasis laikotarpis, kai pienuko turbūt mažai, o pieno fabrikėlis nepripratęs dar prie didesnių reikalaujamų kiekių. Aš irgi duodu jau biški morkytės ir bulvytę dabar, bet kad jis tik labai mažai suvalgo, tik paragauja, tai nežinau...
Pas mane dieną lyg ir daugiau jau būna pienuko, bet va kažko naktį vėl sumažėę buvo šiąnakt... Nesuprantu, nes ir arbatų prisigėriau prieš naktį daug... Nežinau, kodėl taip...
Kaip sakiau, blogiausia, kad jis nenori žįsti, kai mažai bėga... Aš tai su mielu noru gulėčiau ir valandą ir ilgiau, jeigu tik jis norėtų "pakabėti" ant papo...
Na nežinau, toliau darysiu viską, kad tik pienuko būtų daugiau
Pas mane dieną lyg ir daugiau jau būna pienuko, bet va kažko naktį vėl sumažėę buvo šiąnakt... Nesuprantu, nes ir arbatų prisigėriau prieš naktį daug... Nežinau, kodėl taip...
Kaip sakiau, blogiausia, kad jis nenori žįsti, kai mažai bėga... Aš tai su mielu noru gulėčiau ir valandą ir ilgiau, jeigu tik jis norėtų "pakabėti" ant papo...
Na nežinau, toliau darysiu viską, kad tik pienuko būtų daugiau
As pradzioj skanindavau visoki maista savo pieneliu, nors mano mergina ir siaip apetitu nesiskunde Būna tų apmažėjimų ir pas mane, bet pageriu daugiau skysčių ir kitą dieną, žiūrėk, vėl pieno marios Žodžiu, nepergyvenk, dabar gal truputį skunkiau, kol išmoks valgyt, bet paskui vėl viskas grįš į savas vėžias
Beje, su puse metukų jus
QUOTE(gabe000 @ 2008 09 06, 08:19)
mūsų istorija tokia:
Pas mus tarp bendraamžių irgi būdavo tokių leliukų, kurie per kartą išgerdavo tik kokius 80gr pieniuko, bet žįsdavo kas 2h, toks jų organizmas, viskas čia normalu O kad esat coliukės tai irgi Ir gerai padarei, kad nepaklausei gydytojos