QUOTE(Egluzhė @ 2007 12 29, 14:39)
Budama lankiau zindymo kursus. Ten mums sake, kad reikia viena maitinima maitinti is vienos kruties, kita - is kitos. Kitaip vaikas istraukia tik ta pirmini pienuka, liesesni, o riebesnio nespeja istraukt. Tada ir svorio mazai priauga, o mamos galvoja, kad pas jas pienuko neuztenka, be to ir krutyse maziau gaminasi pieno, nes jos nera istustinamos iki galo. Kita kruti, sake, duoti tik tuo atveju, jei nepavalgo is vienos. Tikrai neprisigalvoju. Mums taip kursuose aiskino
O mano turimoje knygoje apie vaiko pirmus metus parašyta: 10 min iš vienos, palaikyt kad atsirugtų, 10 min iš kitos, jei neužtenka- vėl keiti. Aš pati šitą būdą buvau atradus, o tik paskui perskaičiau. Žiūrėsiu rezultatą (kiek priaugs). Nes ilgiau 10 min mano panelė nenori traukt O pakeitus krūtį valgo toliau...
O šiaip, pastebėjau, koks klausimas dėl vaiko beiškiltų- atsakymų, prieštaraujančių vienas kitam begalė. Per Google bet kokią paieška paleidi ir randi: reikia supt, negalima supt, migdykit ant pilvo, tik ant nugaros, ant šono...
Išvada: darysiu kaip man patogiau