Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 07 09, 22:12)
tai gal tau kimba kazkas? man irgi maudzia pilva vids dar, susigadinau dar viena NT, aisku, nieko, veliau isriskejo, bet tikrai po valandos, ir ten 10 miu/ml - na, ta prasme, rezultatu tiketi negalima. Nieko, gausiu vaistus vyrui pirmadieni ir po 3 menesiu viskas bus gerai  smile.gif

Tiesa, visoms linkejimai nuo Afrodite69!!!  Ji greit prisijungs.

g.gif žinai,kai nori ,viską gali pritempti.keistai jaučiuosi, bet juk gali būti dėl vaistų, Nervai ta..nebūna man taip niekad, na, nebent kelios dienos prieš mmm, bet tik ne beveik iš karto po o, kaip dabar.. nu toks pasiutimas, šiaip aš nesu tokia, o dabar..norisi į snukį duoti kas antram. Ne, gal kiekvienam. cool.gif Kaip be ryšio, ir namie stūgauju, paskui atsiprašinėju, nesuprantu, kas su manim darosi.O šiandien pilvą kaip per mmm skaudėjo.

o aš nenoriu karksėti be reikalo, bet visai dėl tavęs minčių turiu šį mėnesį ax.gif Na, bet jeigu ne, tai linkiu sėkmingų tų 3 mėn 4u.gif

QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 10, 00:40)
tai gal dar ankstoka, jei vaiduokliukas ryskes, tada darysiuos  blush2.gif  Dekui
as jauciuosi lygaii taip pat  blink.gif

tai gal pas mane cia uzsiliko...  bet vakar ryte ir pykino.. ai nesamone, kai labai nori kazkuo tiket tai ir tiki  lotuliukas.gif

tai va..su tais tikėjimais..bet gal, ką rolleyes.gif

Lauraz5, sveika 4u.gif
Atsakyti
lauraz5 mergyt, linkiu visko kuo geriausio, stiprybės ir viskas bus gerai 4u.gif

jau matau mūsų kiberkstele yra... thumbup.gif ... kur mergyt pradingai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 11 liepos 2011 - 07:43
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 10, 19:06)
Ačiū visom už komentarus del Letrozole vaisteliu. O gal dar turite tokios patirties ? pradejus gerti juos nuo tečios ciklo dienos  , dabar jau šešta diena( dar dvi teks jas išgerti) kažkos pilvukas mano įsipūtęs ir vis dar patepu kazkaip negražiai??? kažko man remamu ar čia normalu ar ne ????? Gal kas yra susidūręs???

??
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 11, 08:41)

tos vaistukus nenaudoju, bet jei tai vaistai stimuliacijai, tai pilva dažnai pučia nuo jų, o dėl tepliojimu - gal turi endo ?
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 11, 08:45)
tos vaistukus nenaudoju, bet jei tai vaistai stimuliacijai, tai pilva dažnai pučia nuo jų, o dėl tepliojimu - gal turi endo ?

Taip vaistai stimuliacijai. Mano istorija ta kad endo man pripazino pries 4 metus daryta LP po vartojau KT 4 metus kaip ir viskas ok buvo. dabar nutraukus KT nutareme daryti IUI. Nors gyditoja pries men. sake kad kol kas nieko nesimato blogo.Tai bijau kad kas nebutu, nors siandiena svari jau ?bet pilvuko toks tempimas yra bet gal nuo vaistuku ??
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 10, 23:42)
g.gif žinai,kai nori ,viską gali pritempti.keistai jaučiuosi, bet juk gali būti dėl vaistų, Nervai ta..nebūna man taip niekad, na, nebent kelios dienos prieš mmm, bet tik ne beveik iš karto po o, kaip dabar.. nu toks pasiutimas, šiaip aš nesu tokia, o dabar..norisi į snukį duoti kas antram. Ne, gal kiekvienam. cool.gif Kaip be ryšio, ir namie stūgauju, paskui atsiprašinėju, nesuprantu, kas su manim darosi.O šiandien pilvą kaip per mmm skaudėjo.

o aš nenoriu karksėti be reikalo, bet visai dėl tavęs minčių turiu šį mėnesį ax.gif Na, bet jeigu ne, tai linkiu sėkmingų tų 3 mėn 4u.gif
tai va..su tais tikėjimais..bet gal, ką rolleyes.gif

Lauraz5, sveika 4u.gif

nervinis... arba nervinis nestuminis, arba nervinis stresinis... kaip bebutu, laukti gandro yra tikrai pats nervingiausias dalykas... kurio nei numatyti, nei nenumatyti negali... tik stengiesi ir stengiesi, tiki ir tiki... ir supranti, kad sekme ne vien nuo tavo veiksmu priklauso... tas labai issekina. Bet as labai viliuosi, kad tau nervinis-nestuminis biggrin.gif

Labas rytas, paneles. Vaisingos mums savaites.

Boruziukai - kaip jautiesi, ka?
Atsakyti
kaip visada gerai biggrin.gif tik pilveli vis patempia pamaudena
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 11, 10:25)
nervinis... arba nervinis nestuminis, arba nervinis stresinis... kaip bebutu, laukti gandro yra tikrai pats nervingiausias dalykas... kurio nei numatyti, nei nenumatyti negali... tik stengiesi ir stengiesi, tiki ir tiki... ir supranti, kad sekme ne vien nuo tavo veiksmu priklauso... tas labai issekina. Bet as labai viliuosi, kad tau nervinis-nestuminis biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 11, 10:25)

drinks_cheers.gif 4u.gif

Šiąnakt sapnavau, kad darėm ND ir pradėjau kraujuoti, net visa lova paskendo unsure.gif Kaip negera buvo po to sapno..
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 11, 10:46)
Šiąnakt sapnavau, kad darėm ND ir pradėjau kraujuoti, net visa lova paskendo unsure.gif  Kaip negera buvo po to sapno..

Atvirksciai tai geras sapnas. Nes kraujas is ten reiskia gimines, seimos pagausejima. Tai kad - valio gal.
išsitepti krauju - dažniausiai reiškia jūsų troškimų išsipildymą;
Ir dar siandien 11 menulio diena: 11-ąją - viskas išsipildys po trijų dienų.
4u.gif
Atsakyti
Maidenana lotuliukas.gif burtininkė....žiūrėk, daba visos pradėsim savo sapnus pasakot, o tu komentuosi lotuliukas.gif

o man mmm prasidėjo pagal grafiką thumbup.gif tai rytoj pas S ir paskutinė 6IUI . Tikiosiu pati paskutiniausia ir daugiau nieko nereikės mirksiukas.gif .
Atsakyti
Nu taip, truputi paburiu biggrin.gif kas be ko - vis linksmiau gyventi.

olialia1 - sekmes. Mes tap pat tikimes, kad tabo 6IUI bus paskutiniausias sekmingiausias.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 11, 11:32)
Ir dar siandien 11 menulio diena: 11-ąją - viskas išsipildys po trijų dienų.
4u.gif

reiskiasi MB per artimiausias tris dienas merga susiras ir mane paliks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 11, 11:36)
o man mmm prasidėjo pagal grafiką  thumbup.gif  tai rytoj pas S  ir paskutinė 6IUI . Tikiosiu pati paskutiniausia ir daugiau nieko nereikės  mirksiukas.gif .

vajeee kaip nefaina verysad.gif
imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
linkius kad paskutinis IUI butu sekmingas mirksiukas.gif
Atsakyti