QUOTE(Maidenana @ 2011 07 09, 22:12)
tai gal tau kimba kazkas? man irgi maudzia pilva vids dar, susigadinau dar viena NT, aisku, nieko, veliau isriskejo, bet tikrai po valandos, ir ten 10 miu/ml - na, ta prasme, rezultatu tiketi negalima. Nieko, gausiu vaistus vyrui pirmadieni ir po 3 menesiu viskas bus gerai
Tiesa, visoms linkejimai nuo Afrodite69!!! Ji greit prisijungs.
Tiesa, visoms linkejimai nuo Afrodite69!!! Ji greit prisijungs.
žinai,kai nori ,viską gali pritempti.keistai jaučiuosi, bet juk gali būti dėl vaistų, Nervai ta..nebūna man taip niekad, na, nebent kelios dienos prieš mmm, bet tik ne beveik iš karto po o, kaip dabar.. nu toks pasiutimas, šiaip aš nesu tokia, o dabar..norisi į snukį duoti kas antram. Ne, gal kiekvienam. Kaip be ryšio, ir namie stūgauju, paskui atsiprašinėju, nesuprantu, kas su manim darosi.O šiandien pilvą kaip per mmm skaudėjo.
o aš nenoriu karksėti be reikalo, bet visai dėl tavęs minčių turiu šį mėnesį Na, bet jeigu ne, tai linkiu sėkmingų tų 3 mėn
QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 10, 00:40)
tai gal dar ankstoka, jei vaiduokliukas ryskes, tada darysiuos Dekui
as jauciuosi lygaii taip pat
tai gal pas mane cia uzsiliko... bet vakar ryte ir pykino.. ai nesamone, kai labai nori kazkuo tiket tai ir tiki
as jauciuosi lygaii taip pat
tai gal pas mane cia uzsiliko... bet vakar ryte ir pykino.. ai nesamone, kai labai nori kazkuo tiket tai ir tiki
tai va..su tais tikėjimais..bet gal, ką
Lauraz5, sveika