QUOTE(Maidenana @ 2011 07 07, 19:53)
ne, man histero buvo si cikla. sekanti cikla irgi nesidarysiu, nes bus GN. O dar sekanti - priklausys nuo vyro tyrimu. Jeigu vel bus tie 2 mln - tai jokios prasmes nei stimuliotis, nei IUI-ntis. jeigu bus virs 7 mln - nu gal.. Bet irgi tai labai mazai... nu paziuresim. Vyras ant tamoxi sedi dabar, tai bus matyti.
aiskutis su tavim, lauksim vyro rezultatu
QUOTE(indry @ 2011 07 07, 21:23)
Nesulaukiau rytojaus, sugadinau NT, matosi ta antra juostele
net ryskiau nei pimaji karta vaiduokliukas pasirode
, bet juostele maziau ryski nei kontroline. Su telefonu fotkinau tai neryskiai matosi, kai ziuri tiesiogiai - ryskiau atrodo. Veliau pabandysiu ikelti, jei mokesiu...
super super, pavydziu baltu pavydu
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 07 07, 22:04)
na va gryzau po iui viskas gerai vyro rezultatai geri belieka laukti 2 savaites
kuo dideliausios sekmes
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 07, 22:10)
mergaites mane ruosia IUI gal kas zinote kodel man skyre 3 ciklo diena pradeti gerti Letrozole SanoSwiss 2,5mg ??? gal kas ka zino apie si vaista ????
Papildyta:
as irgi geriau nuo5 cd, cia naujesnis kazkoks vaistas, per daug nesidomejau, nebuvo kada
QUOTE(Artulia @ 2011 07 07, 23:29)
Sveikinu su II
Mergaitės, aš JAU RAŠIAU IR DAR PASIKARTOSIU, TOKIU LAIKU JOKIŲ SPROGDUKŲ PĖDSAKŲ NEBEGALI BŪTI
Nėštumo metu - kitas reikalas, nes HCG skaičiukai palaipsniui auga, tad nėštumo testai ryškėja. O kai susileidžiame Ovitrelle - HCG koncentracija juk nedidėja, ir tas suleistas HCG kiekis pasišalina per kelias dienas
Na, o kad dar svariau būtų, pakomentuosiu savo asmeniniu pavyzdžiu
Man 2IUI buvo 06.28, Ovitrelle susileidau 06.27.
7 DPI nėštumo teste pamačiau tik I, šiandien - taip pat
Nė menkiausio vaiduoklio.....
va matai, o man siandien (10DPI) neber antros juosteles, labai gaila, bet dar vilties neprarandu
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 07, 23:43)
Papildyta:
bet kur internete parasyta, kad ovitrelis gali buti organizme iki 10 paru, bet pas kiekviena yra individualiai, nes priklauso nuo tuo, kiek geri vandens paros metu, kiek eini slapintis. nes net cia buna kad 9DPI rodo vaidokliuk, o 11 jau nebe...
tai va man jau neber, bet lauksiu dar gal atsiras
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 08, 10:00)
Nu pagal sita teorija tai
Leja nescia
deja dar ne
Juokas pro ašaras