Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 07 08, 12:37)
superiniai rezultatai. ir natur su tokiais galima pastoti. sveikinu su rezultatais ir labai laukiame 10DPI II4u.gif Laikom kumscius.
Ka vyras vartojo, kad toks grazus skaicius?

profertil geria
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 07, 19:53)
ne, man histero buvo si cikla. sekanti cikla irgi nesidarysiu, nes bus GN. O dar sekanti - priklausys nuo vyro tyrimu. Jeigu vel bus tie 2 mln - tai jokios prasmes nei stimuliotis, nei IUI-ntis. jeigu bus virs 7 mln - nu gal.. Bet irgi tai labai mazai... nu paziuresim. Vyras ant tamoxi sedi dabar, tai bus matyti.

aiskutis su tavim, lauksim vyro rezultatu thumbup.gif

QUOTE(indry @ 2011 07 07, 21:23)
Nesulaukiau rytojaus, sugadinau NT, matosi ta antra juostele smile.gif  net ryskiau nei pimaji karta vaiduokliukas pasirode smile.gif , bet juostele maziau ryski nei kontroline. Su telefonu fotkinau tai neryskiai matosi, kai ziuri tiesiogiai - ryskiau atrodo. Veliau pabandysiu ikelti, jei mokesiu...

super super, pavydziu baltu pavydu blush2.gif thumbup.gif

QUOTE(boruziukas1 @ 2011 07 07, 22:04)
na va gryzau po iui viskas gerai vyro rezultatai geri belieka laukti 2 savaites smile.gif

kuo dideliausios sekmes 4u.gif

QUOTE(gitana36 @ 2011 07 07, 22:10)
mergaites mane ruosia IUI gal kas zinote kodel man skyre 3 ciklo diena pradeti gerti Letrozole SanoSwiss 2,5mg ??? gal kas ka zino apie si vaista ????
Papildyta:

as irgi geriau nuo5 cd, cia naujesnis kazkoks vaistas, per daug nesidomejau, nebuvo kada doh.gif

QUOTE(Artulia @ 2011 07 07, 23:29)
Sveikinu su II 4u.gif  Mergaitės, aš JAU RAŠIAU IR DAR PASIKARTOSIU, TOKIU LAIKU JOKIŲ SPROGDUKŲ PĖDSAKŲ NEBEGALI BŪTI schmoll.gif Nėštumo metu - kitas reikalas, nes HCG skaičiukai palaipsniui auga, tad nėštumo testai ryškėja. O kai susileidžiame Ovitrelle - HCG koncentracija juk nedidėja, ir tas suleistas HCG kiekis pasišalina per kelias dienas mirksiukas.gif

Na, o kad dar svariau būtų, pakomentuosiu savo asmeniniu pavyzdžiu doh.gif Man 2IUI buvo 06.28, Ovitrelle susileidau 06.27.
7 DPI  nėštumo teste pamačiau tik I, šiandien - taip pat verysad.gif Nė  menkiausio vaiduoklio.....

va matai, o man siandien (10DPI) neber antros juosteles, labai gaila, bet dar vilties neprarandu doh.gif

QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 07, 23:43)
Papildyta:
bet kur internete parasyta, kad ovitrelis gali buti organizme iki 10 paru, bet pas kiekviena yra individualiai, nes priklauso nuo tuo, kiek geri vandens paros metu, kiek eini slapintis. nes net cia buna kad 9DPI rodo vaidokliuk, o 11 jau nebe...

tai va man jau neber, bet lauksiu dar gal atsiras g.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 07 08, 10:00)
Nu pagal sita teorija tai Leja nescia biggrin.gif

deja dar ne lotuliukas.gif

Juokas pro ašaras lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lėja_: 08 liepos 2011 - 10:50
Nieko juokingo jau, pasakyciau...

Boruziukai, o kiek laiko profertili gere?
Atsakyti
Labukas braskes
QUOTE(indry @ 2011 07 07, 19:23)
Nesulaukiau rytojaus, sugadinau NT, matosi ta antra juostele smile.gif  net ryskiau nei pimaji karta vaiduokliukas pasirode smile.gif , bet juostele maziau ryski nei kontroline. Su telefonu fotkinau tai neryskiai matosi, kai ziuri tiesiogiai - ryskiau atrodo. Veliau pabandysiu ikelti, jei mokesiu...

tyliai sveikinu!!! Linkiu kad vaiduokliukas pavirstu i riebu ||
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 07 07, 20:04)
na va gryzau po iui viskas gerai vyro rezultatai geri belieka laukti 2 savaites smile.gif

sekmes thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 08, 13:12)
Nieko juokingo jau, pasakyciau...

Boruziukai, o kiek laiko profertili gere?

3 menesius
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 07 08, 12:48)
3 menesius

nu kaip visada... tie trys menesiai... siandien sumaisys man tas zoleles, pirmadieni gausiu ir nuo antradienio vyras prades saves gydyma smile.gif irgi 3 menesius grieztai.
Atsakyti
Sveikos,
Man siandien (18 DPI) testas parode vaiduokli. Gal uzkibo?.. Dabar bijau, kad nebutu visi 4 buve foliai uzkibe... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriskris1 @ 2011 07 08, 15:01)
Sveikos,
Man siandien (18 DPI) testas parode vaiduokli. Gal uzkibo?.. Dabar bijau, kad nebutu visi 4 buve foliai uzkibe...  doh.gif

Sveikinu smile.gif))))))) dufastona geri?

o pries tai testavaisi? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Man siandien (18 DPI) testas parode vaiduokli. Gal uzkibo?.. Dabar bijau, kad nebutu visi 4 buve foliai uzkibe...  doh.gif

Na gali buti rami, nes jei visi keturi butu uzkibe tai 18DPI tikrai ne vaiduokli rodytu, o kuo riebiausia II lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tuoj numirsiu biggrin.gif
Eik krauja priduoti. Bet tu ziurek, tik 18DPI... kazkaip labai velai. Bet pvz, 2Lviename irgi parode tik 18 DPI. ir nei kiek anksciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 08 liepos 2011 - 15:03
Sveikos,

laukiam graziu HCG skaiciuku 4u.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 07 08, 15:56)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tuoj numirsiu biggrin.gif
Eik krauja priduoti. Bet tu ziurek, tik 18DPI... kazkaip labai velai. Bet pvz, 2Lviename irgi parode tik 18 DPI. ir nei kiek anksciau.

ir man vaiduokliaut buvo pradeje tik 17CD ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras, mergaites smile.gif . Siandien pakartojau kraujo tyrima - HCG skaiciukai patrigubejo nuo 89 iki 281 per 3d. thumbup.gif . Tai gydytojai labai patiko. Kol kas dar neziurejo echoskopu, ziures ketvirtadieni ar viskas vietoje ir kiek..., nes dabar dar anksti. Kazkaip keista po IUI praejo 2.5 savaites, o nestuma skaiciuoja kaip 4 savaites, t.y. nuo paskutiniu mmm. Bijau ir tuo paciu laukiu tos apziuros, kad tik viskas butu gerai ax.gif Kaip greitai cia viskas apsisuko, 2 m. nuolatinio laukimo, proceduros, stimuliacijos ir t.t., bet dabar nerimas ir baime dar didesne nei ta neviltis kai nepavykdavo tapti nestuke.gif . MB kaip ant sparnu, dziaugiasi labai smile.gif, net draugams kai kuriems pasipasakojo smile.gif As tai laukiu ketvirtadienio, o tada galesiu sau pasakyti kad viskas ok ir virusiuku pribarstysiu naujuose namuciuose. Linkiu jums visoms didziausios sekmes, ji ateina labai netiketai...
Papildyta:
QUOTE(Kriskris1 @ 2011 07 08, 14:01)
Sveikos,

Pas mane irgi 4 foliai buvo ir visi ovuliave iki IUI, tai gydytoja susirupino, kad nebutu daugiau uzkibe, bet sako pagal HCG daugiausiai gali buti 2. Butinai pasidaryk HCG, sekmes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 08, 14:34)
Sveikinu smile.gif))))))) dufastona geri?

o pries tai testavaisi?  smile.gif

As dufoston geriau is karto 2 tabletes ryte, o pasirodo reikejo gerti 1 ryte, 2 vakare, kad pastoviai butu poveikis. Jeigu yra skausmai Duf doze galima didinti iki 4 per diena.
Papildyta:
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 07 07, 21:04)

Sekmes smile.gif
Atsakyti