Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Pupukas24 @ 2011 07 27, 11:05)
aciu uz pasiulyma, butinai dar siandien nusipirksiu  4u.gif
verysad.gif  4u.gif

o sakykit mergaites jei 3 IUI planuot, ar nereiktu padaryti pertraukos? kaip jus darot, tos kurios jau daugiau turit? kaip idomu sansai... ar kad iskart vel darytis ar kad pailset duoti....

manau nedaryk geriau, va po 3IUI gali padaryti, gal pasitark kokiu tyrimu padaryti, kokių žolelių ar šeip mėnesiuka pailsėk , bet tik NEPRARASK VILTIES 4u.gif mes su tavimi
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 07 27, 11:14)
as po pirmos iui buvau priversta daryti pertrauka, nes isvaziavom kaip tik reikalingu metu atostogu. dabar nedarysiu pertraukos..
Papildyta:

kuolas nu biggrin.gif
as renkuosi balta vyna ir kruva sushi bei pepsi skardine (vengiau situ produktu kokias 3 sav tai reikia atsigriebti)  blush2.gif
as turiu recepta clostui. tai sulaukiu mm ir 3cd geriu smile.gif

as irgi po pirmos IUI dariau pertrauka, nes taip pat teko isvaziuoti. Bet ir gerai, nes vyro turtas nekoks. O dabar labiausiai pasaulyje bijau spermogramos tyrimu... nes jeigu prastai - jokio IUI rugpjuti nebus.
o sushi kodel vengei? juk zuvis.. ryziai.. as raudona geriu del kraujo. tik tokiu budu man laikosi hemoglobinas.
Atsakyti
Panos,nieks nesusiduret,kiek Ovitrelis gali uzkelt HCG?11 diena po jo susileidimo HCG 19,gali but del likuciu?
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 07 27, 11:20)
Panos,nieks nesusiduret,kiek Ovitrelis gali uzkelt HCG?11 diena po jo susileidimo HCG 19,gali but del likuciu?

Zinau, kad 10 DPO Ovitrelis issiplauna... o 11... pakartok HCG tyrima po dvieju dienu ir bus aisku.
p.s. atlikus paprastus skaiciavimus, jeigu yra nestumas, po kokiu 6 dienu HCG butu 456... o po dvieju dienu HCG turetu buti apie 40...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 27 liepos 2011 - 10:24
QUOTE(jurmarta @ 2011 07 27, 12:20)

Ovitrelis išsilaiko 10 parų, 11 diena jau sakyčiau tav HCG ne dėl ovitrelio toks smile.gif
Atsakyti

ir likučiai ur kabinimas, šeip 11 diena jau ir neturėtu, bet tai priklauso nuo tuo, kaip intensyviai eini į WC , ar daug vandens geri? gal pakartok po dvejų dienų kraują ir žinosi jau tiksliai 4u.gif linkiu kad skaičiukai tik augtu

o tu dariai IUI? ir iš vis kad nebūtu abejonių, geriau daryti 12-13cd., tada jau būtų aiškiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 27 liepos 2011 - 10:25

jis issilaiko 10 dienu, pabandyk dar karta pakartot tyrima ir tikrai aisku bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 27, 11:20)
o sushi kodel vengei?

skaiciau, kad pvz nesciom patartina vengti zalios zuvies, nes ten gali but kazkokiu bakteriju ar ko.. tai as kaip sakant atsargai privengiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 07 27, 11:27)
skaiciau, kad pvz nesciom patartina vengti zalios zuvies, nes ten gali but kazkokiu bakteriju ar ko.. tai as kaip sakant atsargai privengiau smile.gif

aaa... aisku tada... uuff. reiktu susikaupti ir nusipedinti i sporto sale. tiiiingiuuuuuu
Atsakyti
aciu jums visosms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 27, 11:23)
ir likučiai ur kabinimas, šeip 11 diena jau ir neturėtu, bet tai priklauso nuo tuo, kaip intensyviai eini į WC , ar daug vandens geri? gal pakartok po dvejų dienų kraują ir žinosi jau tiksliai  4u.gif  linkiu kad skaičiukai tik augtu

o tu dariai IUI? ir iš vis kad nebūtu abejonių, geriau daryti 12-13cd., tada jau būtų aiškiau

nedariau,galvoju apie tai,dar tik po laparoskopijos gaivelejuosi smile.gif o toks HCG man buvo pries kelis menesius,bet man tai iki siol neduoda ramybes......vien apie tai galvoju...kadangi nepastoju jau simta metu,man labai svarbu zinot,ar tai buvo kibimas,nes tai man labai daug reikstu..suvokima,jog nesu visai beviltiska smile.gif ..bet panasu tai ovitrelio isdaigos buvo.....dabar visos mintys i IUI...TIK NEZINAU PAS KA???..Po cistos pasalinimo nezinau ar dar bandyt naturaliai ar jau griebt jauti uz ragu....
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 07 27, 11:05)
o sakykit mergaites jei 3 IUI planuot, ar nereiktu padaryti pertraukos? kaip jus darot, tos kurios jau daugiau turit? kaip idomu sansai... ar kad iskart vel darytis ar kad pailset duoti....

Kaip man vienas žymus ginius sakė, ,,čia ne arklių lenktynės", tai nereiškia, kad padidinsi šansus pastoti darant IUI paeiliui, o net atvirkščiai, sekantis ciklas tampa kaip stimuliuotas, stimuliacijos poveikis išlieka net iki trijų ciklų, tai didelė tikimybė pastoti natur(na žinoma priklauso ir nuo diagnozės). Kaip ir mano pavyzdžiu pastojau po IUI treciame natus cikle, o trys IUI buvo be rezultatų. .......Ir dar NEDARYK NIEKO PER PRIEVARTĄ....pati pajusi ką toliau nori daryti, taip ir psichologiškai bus lengviau..... mirksiukas.gif

Labas, mergaitės, vis paskaitau, kaip jums sekasi 4u.gif
Mes vis dar natur gaminame ax.gif bet pamastau rudeniop dar vieną IUI(nors su MB sakėm, per paskutinę IUI, kad daugiau ne, bet dabar jau galvojam, o gal g.gif )
Atsakyti