Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(jrgt @ 2011 07 27, 10:52)
totalus šūdas. tai nesuprantu tada kodel mm veluoja.. dufa reik nutraukt gal.?  blink.gif

jau gali tikrai nutraukti, nereikia veltui "valgyti"
Atsakyti
dabar trokstu kuo greiciau memiu, jau siandien clost isigysiu. dar vakare pabliausiu i pagalve ir keliausim toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 07 27, 10:57)
dabar trokstu kuo greiciau memiu, jau siandien clost isigysiu. dar vakare pabliausiu i pagalve ir keliausim toliau  biggrin.gif

thumbup.gif šaunuolytė, pabliaukit su TB ar ant jo pečių , po to dar gerai pasimylėti blush2.gif ir į priekį
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 27, 10:59)
thumbup.gif šaunuolytė, pabliaukit su TB ar ant jo pečių , po to dar gerai pasimylėti   blush2.gif  ir į priekį

jau per situs metus supratau kad nera kitos iseities kaip tik nusivalyt asaras ir eit toliau. bandziau lankytis pas psichologe, bet uzkniso jinai mane labai greitai ir meciau viska. esu pati sau geriausia psichologe. tik reikia pasisemt daug daug stiprybes, nes sitas prakeiktas vienetas kaip ir I (irgi kaip vienetas) ismusa gerokai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jrgt: 27 liepos 2011 - 10:03
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 07 27, 10:29)
o forumai ne tam skirti kad issisakytum rastu tai, ko kitiems nedrysti pasakyti? ar forumai ne tam kad pasidalintum su panasu kryziu nesanciais zmonemis ir dziaugsmu ir liudesiu????? kodel tureciau jaustis kalta pries tave, kad ma dabar blogai??? kodel turiu guostis dar blogesnemis problemomis??? taip, mano skausmas man atrimiausias ir man didziausias.... o del pinigu tai kiekvienas turi savo nuomone ir nereiskia kad tavo nuomone pati teisingiausia.... prisiskolinus is banko proceduroms reikia dar tureti tada ir ka vaikui i burna deti..... taip kad as pradejau as ir baigiu tema, bet ziauru tai neispasakytai....

Maidenana, as is dalies tau pritariu, esi stipri ir tuo as uz tave dizuagiusi, saunuole 4u.gif

Pupukas24, mazute tikrai neverta sitaip panikuoti, kalbeti apie psichiatrus, nuo ju tau tik sunkiau bus..., patikek visos mes ta pati pragara parejom visom sunku buvo tikrai, as ir pati laukio to dziaugsmo, bet deja dar turiu palaukti, na ka ir laukiu zinau kad ateis ta akimirka anksciau ar veliau blush2.gif , o tu nusiramink, atsipalaiduok, isgerk vyno taure, isvaziuok savaitgaliui kur prasiblaskyt ir pamatysi kaip mintys prasvieies, ir zengsi zingsni toliau, pasitarki su savo gyne, gal ka kaitaip daryt reikia, eik toliau, ir neziurek kaip kito siskart gaunasi, ka padarysi jau mes ne is tokiu, as ir daug asaru buvau isliejusi, bet visa tai praejo, nes kuo labiau nervuosiesi to labiau sau kenksi, turi but stipri!!!, taip kad stiprybes tau ir toliau daryk viska kad pavyktu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2011 07 27, 10:51)
Man labai patiko knyga "Ovuliacija"

aciu uz pasiulyma, butinai dar siandien nusipirksiu 4u.gif

QUOTE(jrgt @ 2011 07 27, 10:57)
dabar trokstu kuo greiciau memiu, jau siandien clost isigysiu. dar vakare pabliausiu i pagalve ir keliausim toliau  biggrin.gif

verysad.gif 4u.gif

o sakykit mergaites jei 3 IUI planuot, ar nereiktu padaryti pertraukos? kaip jus darot, tos kurios jau daugiau turit? kaip idomu sansai... ar kad iskart vel darytis ar kad pailset duoti....
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 07 27, 11:03)
jau per situs metus supratau kad nera kitos iseities kaip tik nusivalyt asaras ir eit toliau. bandziau lankytis pas psichologe, bet uzkniso jinai mane labai greitai ir meciau viska. esu pati sau geriausia psichologe. tik reikia pasisemt daug daug stiprybes, nes sitas prakeiktas vienetas kaip ir I (irgi kaip vienetas) ismusa gerokai..

mazute laikykis 4u.gif vyno taure vakare ax.gif

Papildyta:
musyte, kaip tu laikaisi? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 07 27, 10:05)
aciu uz pasiulyma, butinai dar siandien nusipirksiu  4u.gif
verysad.gif  4u.gif

o sakykit mergaites jei 3 IUI planuot, ar nereiktu padaryti pertraukos? kaip jus darot, tos kurios jau daugiau turit? kaip idomu sansai... ar kad iskart vel darytis ar kad pailset duoti....

Nėra už ką 4u.gif Tik nežinau, ar yra ji kur nors pirkti g.gif Aš buvau pasiėmus iš Mickevičiaus bibliotekos (Vln) 4u.gif

Pertraukos manau nereikia, nebent norėtųsi galvelę išvėdint ir pailsėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2011 07 27, 10:26)
Madeinana, gal kiek per griežtai tu... Gi ne visos tokios stiprios, kaip tu  mirksiukas.gif

pergrieztai, nes tikrai tai ne tokia situacija, kurioje galima nertis i skausma. tiesiog negalima. truputi paliudeti, bet tuoj pat bus kitas ciklas ir kita kova. todel nera nei reikalo nei laiko saves gailesciui.

QUOTE(Pupukas24 @ 2011 07 27, 10:29)
o forumai ne tam skirti kad issisakytum rastu tai, ko kitiems nedrysti pasakyti? ar forumai ne tam kad pasidalintum su panasu kryziu nesanciais zmonemis ir dziaugsmu ir liudesiu????? kodel tureciau jaustis kalta pries tave, kad ma dabar blogai??? kodel turiu guostis dar blogesnemis problemomis??? taip, mano skausmas man atrimiausias ir man didziausias.... o del pinigu tai kiekvienas turi savo nuomone ir nereiskia kad tavo nuomone pati teisingiausia.... prisiskolinus is banko proceduroms reikia dar tureti tada ir ka vaikui i burna deti..... taip kad as pradejau as ir baigiu tema, bet ziauru tai neispasakytai....
tu turi jaustis kalta pries save ir pries savo busimus vaikus, kad leidi sau mintis apie 'nesiseka' ir 'vaistukus'. Jeigu dabar atsitiko taip - reiskia taip turi buti. O tavo reikalas susiimti ir ieskotis budu. Nes niekada negali isbandyti visko. Yra dar kazkas neisbandyto, neragauto. Vat ir sedek, skaityk, ieskok, deliok. O tavo padetyje svarstyti antidepresantus - nezinau, man atrodo labai kvaila. Prasau, visiems zinomas Xanax ir tavo atveju visada imanomas pirmas trimestras, apie kuri tu gali net nenutuokti: VARTOJIMAS NĖŠTUMO IR LAKTACIJOS METU
Remiantis kitų benzodiazepinų vartojimo patirtimi, įtariama, kad pirmąjį nėštumo trimestrą vartojamas ksanaksas gali padidinti sklaidos anomalijų pavojų. Jei ksanakso skiriama nėščiajai, arba jei šį vaistą vartojanti moteris pastoja, ją reikia informuoti apie galimą pavojų vaisiui. Neišvengiama būtinybė vartoti benzodiazepinus būna retai, todėl pirmąjį nėštumo trimestrą šių vaistų negalima vartoti beveik niekada.

QUOTE(jrgt @ 2011 07 27, 10:33)
na atejo mano tyrimas. be reikalo svaigau. rezultatas: <1 ,00 mIU/ml  verysad.gif
sh... ruzavas...

QUOTE(jrgt @ 2011 07 27, 10:52)
totalus šūdas. tai nesuprantu tada kodel mm veluoja.. dufa reik nutraukt gal.?  blink.gif

dupha nutrauksi ir pramus kita diena.. maziau nei 1... nu shaize shaize.. nu ka, raudono vyno nusipelnei. ir vel i darbus. pasuk gydytojai, gal stimuliacijas reikia pradeti, jeigu si cikla vel daryti IUI.
Atsakyti
as po pirmos iui buvau priversta daryti pertrauka, nes isvaziavom kaip tik reikalingu metu atostogu. dabar nedarysiu pertraukos..
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 27, 11:11)
dupha nutrauksi ir pramus kita diena.. maziau nei 1... nu shaize shaize.. nu ka, raudono vyno nusipelnei. ir vel i darbus. pasuk gydytojai, gal stimuliacijas reikia pradeti, jeigu si cikla vel daryti IUI.

kuolas nu biggrin.gif
as renkuosi balta vyna ir kruva sushi bei pepsi skardine (vengiau situ produktu kokias 3 sav tai reikia atsigriebti) blush2.gif
as turiu recepta clostui. tai sulaukiu mm ir 3cd geriu smile.gif
Atsakyti
jrgt, ot š..... imk balionėlį patį šviesiausią 4u.gif džiaugiuosi, kad neužstringi ir eini į priekį, taip ir reikia thumbup.gif ramaus tau vakarėlio su TB ir vynu mirksiukas.gif
Rytojus jau bus geresnis, patikėk wub.gif

Pupuk, , žinau tavo savijautą kuo puikiausiai, kai svyra rankos sunku, dabar toks laikas, kai tau blogai, bet pagalvok apie tai, kad dabar tas sunkus periodas, kai reikia savęs išgailėti, kai nieko nesinori, nervai pareina... bet tas blogasis laikas, kai tu silpna, yra dabar, vadinasi, po dienos ar kitos tau jau bus geriau, dabar tau nervinė krizė, bet jos jau vėliau tokios nebus, praeis to žiauraus kankinančio laiko ir vėl stiebsies į priekį, gal tau tiesiog reikia dabar pertraukėlės, pailsėk, atsikvėpk ir pamatysi, suprasi, kad noras nugalės neviltį wub.gif o mes tau padėsime wub.gif vienoms žiauriai sunku būna po pirmo IUI, kitoms sužinojus, kad reikia pagalbos, kitoms po 10 IVF... visoms skirtingai, bet taip ir turi būti, nes mes visi skirtingi wub.gif
Todėl išliūdėk, o mes tave padrąsinsime toliau eiti su mumis kartu wub.gif tikrai nieko smerktino ir blogo nėra tame, kad dabar tau negerai, tai yra natūralu, taip kad dar nuleidus nosytę pabūk, o vėliau ją pasikelk ir eik drąsiai, stipriai į priekį, tikslo link wub.gif laikykis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 07 27, 11:05)
Maidenana, as is dalies tau pritariu, esi stipri ir tuo as uz tave dizuagiusi, saunuole  4u.gif

Pupukas24, mazute tikrai neverta sitaip panikuoti, kalbeti apie psichiatrus, nuo ju tau tik sunkiau bus..., patikek visos mes ta pati pragara parejom visom sunku buvo tikrai, as ir pati laukio to dziaugsmo, bet deja dar turiu palaukti, na ka ir laukiu zinau kad ateis ta akimirka anksciau ar veliau  blush2.gif , o tu nusiramink, atsipalaiduok, isgerk vyno taure, isvaziuok savaitgaliui kur prasiblaskyt ir pamatysi kaip mintys prasvieies, ir zengsi zingsni toliau, pasitarki su savo gyne, gal ka kaitaip daryt reikia, eik toliau, ir neziurek kaip kito siskart gaunasi, ka padarysi jau mes ne is tokiu, as ir daug asaru buvau isliejusi, bet visa tai praejo, nes kuo labiau nervuosiesi to labiau sau kenksi, turi but stipri!!!, taip kad stiprybes tau ir toliau daryk viska kad pavyktu  4u.gif  mirksiukas.gif
visos ligos nuo nervu. nervus i konservus.

QUOTE(Pupukas24 @ 2011 07 27, 11:05)
darykis is karto. nes kiek man aiskino gydytoja, dar kazkiek stimuliacijos is praeito ciklo lieka. daryk trecia IUI, jeigu nepasiseks, pailsesi cikla ir toliau vel i darbus. Ir neprisisvaik is karto, juk zinai, kad gali buti ir nesekme. Bet - gali buti ir sekmingai. Dauguma pastoja ant 3 IUI.
Atsakyti