QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 27, 09:44)
nu mergyt, tik nepergyvenk ir svarbiausia nenuleisk rankų, čia gi tik 2IUI, žinai gi kad ir natūraliai būna visai mažai šansų. pabandyk pašnekėti su daktare, gal pakeiskit schemą, gal IUI diena (padarykit diena ankščiau ar veliau) ...jai LP nedaryta gal užsimink ... tik nepasiduok, apkabink TB , paverkit ir vel į kovą ..nu pagaliau pažiūrėk į mane jau 6IUI (tai būvo ir LP ir vienas karta pastojau ir nesivystė) bet dar nepraradau vilties
LP jau daryta, viskas daryta.... zinau kad tik 2 IUI, bet man baisu.... jus visos matot ar bent kazkas bando kabintis, o as 1.5 metu ir nieko, nic nieko...... nezinau kaip jus neprarandat vilties.....
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 27, 09:54)
Reikia padirbti pradzioje, o po to isterikas rodyti.
reikia padirbeti? 1.5 metu laukimo cia niekas? LP ir visi imanomi tyrimai cia niekas? burtininku ziurejimas nuo uzkalbejimo, homeopantu ir t.t. lankymas cia nieko? zinai mergyt jei nezinau tai geriau nedrabstyk sitaip baisiai.... neuzejo man noriu siandien.... viska darau kad iseitu, bet niekas neiseina... taip kad nedrysk sakyti reikia padirbeti.....
kuom as blogesne uz tas, kurios is pirmo karto pastoja, kuom kitos blogesnes???
kad pergyvenu jei neiseina, cia tipo nenormalu kad stresuoju? ziauriai tu cia...