Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(gitana36 @ 2011 07 27, 09:01)
nu Šaunumelis koks kai matai kai ivyksta stebukliukas smile.gif
Olialia kaip sakai o man gal su gydytoja pasitarti del tolesnio dufo naudojimo ar nusipirkti pagerti iki 12 cd ... tada ziureti?? 4u.gif

šeip aišku geriausia pasitarti, tu taip ir paklausk " man be kraujo tyrimo taip ir nutraukti ?"

jrgt bigsmile.gif kada atsakymas? lauksim, suspaudus kumsčiukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 27 liepos 2011 - 08:10
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 27, 09:09)
jrgt  bigsmile.gif  kada atsakymas? lauksim, suspaudus kumsčiukus  mirksiukas.gif

12val turetu atsiusti smile.gif
Atsakyti

QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 26, 18:16)
Pupukas24 nu bliamba,  4u.gif  4u.gif  4u.gif

as uz balioniukus, dabar nebezinau net ka ir bedaryti, vakar isvis buvo rankos nuleistos.... pas psichiatra bandysiu uzsirasyti nes psichologe nepadejo.... gal kokiu vaistu ar ka.... nes matau kad tikrai stogas nuvaziuos.....
nebezinau kaip stotis ir eiti tolyn....

QUOTE(Itrea @ 2011 07 26, 18:29)
Pupukas  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu mergyt 4u.gif

QUOTE(AMLIW* @ 2011 07 27, 08:52)
sveikos merginos, turiu jums geru žiniu.

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 07 27, 09:35)

laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
as uz balioniukus, dabar nebezinau net ka ir bedaryti, vakar isvis buvo rankos nuleistos.... pas psichiatra bandysiu uzsirasyti nes psichologe nepadejo.... gal kokiu vaistu ar ka.... nes matau kad tikrai stogas nuvaziuos.....

nu mergyt, console.gif tik nepergyvenk ir svarbiausia nenuleisk rankų, čia gi tik 2IUI, žinai gi kad ir natūraliai būna visai mažai šansų. pabandyk pašnekėti su daktare, gal pakeiskit schemą, gal IUI diena (padarykit diena ankščiau ar veliau) ...jai LP nedaryta gal užsimink ... tik nepasiduok, apkabink TB , paverkit ir vel į kovą 4u.gif ..nu pagaliau pažiūrėk į mane jau 6IUI (tai būvo ir LP ir vienas karta pastojau ir nesivystė) bet dar nepraradau vilties mirksiukas.gif
Atsakyti
Kadangi aš tokia nerami dušia biggrin.gif paskambinau savo vietinei gyd. ginekolog ( nors IUI dariau VLN)tai ji sake butinai dar ji panauditi ilgiau. Bet taip ir neisigilinau iki kurio laiko, tai turbut kol testa pasidarysiu ar kraujo tyrima ar ne ??????? nu pasidalinkite kaip jums reikejo ???ačiū............. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 27, 09:45)
Kadangi  aš tokia nerami dušia  biggrin.gif paskambinau savo vietinei gyd. ginekolog ( nors IUI dariau VLN)tai ji sake butinai dar ji panauditi ilgiau. Bet taip ir neisigilinau iki kurio laiko, tai turbut kol testa pasidarysiu ar kraujo tyrima ar ne ??????? nu pasidalinkite kaip jums reikejo ???ačiū............. blush2.gif

taip taip, kol nėra HCG atsakymo tol vartok BŪTINAI, gal kokia mergaitė turi lišnu tablečių, paklausk nėštukų temoj, jei nenori pirkti visą pakę, bet vis vien reikės , nes iki 12 nėštumo savaitės reikės tau gerti biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kadangi  aš tokia nerami dušia  biggrin.gif paskambinau savo vietinei gyd. ginekolog ( nors IUI dariau VLN)tai ji sake butinai dar ji panauditi ilgiau. Bet taip ir neisigilinau iki kurio laiko, tai turbut kol testa pasidarysiu ar kraujo tyrima ar ne ??????? nu pasidalinkite kaip jums reikejo ???ačiū............. blush2.gif

o gerti po 2 ar po 1 toliau, nes dabar po 2 geriu dufo....i diena ?
Papildyta:
Nu kaip gerai, kad yra su kuo pasitarti....... Jus mano likimo padruškės..... draugikės tongue.gif
Atsakyti
aciu mergyt  4u.gif
wub.gif
A girdi... baudos suolelis. Savaitei. Grieztai. be islygu. Kokia psichiatre? Tu kvakt? Vaistuku? Psichotropiniu? Kad po to puse metuku jie kraujuje pas tave laikytusi? O gal noretum siaip, Vasaros 5 pora savaiteliu pailseti? O ka? Ten ir vaistuku suleistu, ir pakalbetu su tavimi graziai ir pietu duotu ir nieko nereiketu daryti. As nelabai suprantu ko tu verksleni. Kaprizas uzejo, kad "noriu lialiaus siandien"? Reikia padirbti pradzioje, o po to isterikas rodyti. Kaip mazas vaikas parduotuveje, kuriam zaislo nenupirko ir jis ant grindu isterikuoja. Vat ir tu taip atrodai. Susiimk tu i rankas ir galvok kaip isnaudoti cikla, o ne ***, 'vaistuku'.. durna..

As dupho negeriau, kita cikla gal israsys gerti. Bet kiek teko skaityti, tai geriancios dupha geria iki kraujo. Arba iki mmm arba iki kraujo tyrimo. O ten jau - jeigu mmm, nustoji gerti, jeigu HCG aukstas - geri toliau.
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 27, 09:52)
o gerti po 2 ar po 1 toliau, nes dabar po 2 geriu dufo....i diena ?
Papildyta:
Nu kaip gerai, kad yra su kuo pasitarti....... Jus mano likimo padruškės..... draugikės tongue.gif

kaip pasakė po 2 , taip ir gerk, man taip pat po 2, viena ryte geriu, kita vakare
klausk visada, ką žinosim padėsim..mes gi čia visos likimo draugės wub.gif

Atsakyti
as irgi po 2 geriu. viena ryte kita vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 07 27, 10:27)
12val turetu atsiusti smile.gif

Labukas wub.gif o tu NT šiandien negadinai namie?
Labai lauksime tavo nuostabiaaaaaaaaaaaaaaaaaaausių skaičiukų wub.gif įsivaizduoju, kaip tau iki pietų neramu wub.gif bet dedam visas teigiamas mintis, kad tik pavyktų wub.gif
Gitana, jei jau paskyrė tau gerti duphastoną, tai griežtai ir gerk jį po tiek tablečių, po kiek pasakyta iki mmm arba iki kraujuko rezultatų, šioje vietoje savivaliauti negalima, juk ne bėda, jei nusipirksi duphastoną ir jo šiek tiek liks, ne bado metas biggrin.gif
Atsakyti