Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 07 26, 16:19)
kad teks i darba grizti, jeigu jau taip. as bent jau grizsciau.

Tai va tik nezinau kur dukryte reikes palikti sad.gif i darza tokios mazos dar nenoriu atiduoti verysad.gif mano mama dirba, vyro mama tai pensijoi, bet man jos auklejimo metodai nepriimtini : unsure.gif ... ai suds gaunas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 26, 16:41)
As dabar geriu dupca.. 30d sio menesio baigiu gerti( tai bus po IUI - 11 dienu, man sake 10 dienu gerti ji)  ir bus sestadienis tai man laukti mm ...arba ne ???nes vaistuku jau nbeturesiu ir gydytoja tik 10 dienu liepe ?????? nes kazkaip jus cia ilgiau geriate ta vaistuka tai nesuprantu ??????????? g.gif

doh.gif čia jau aš nesuprantu, kaip gydytoja gali sakyti gerti 10 dienu ir viskas, jei nutrauksi dufa be mmm tai lelis gali pabegti, reikia gerti iki kraujo , o jei leidai Ovitreli tai krauja tik 12DPI diena geriau priduoti
o tau IUI metu buvo foliai sproges, kad dufastona iš kart pasake gerti ? g.gif

Pupukas24 nu bliamba, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pupukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

as irgi jau sulaukiu memiu, pramuse su griausmais, varo atsakanciai, bet tegu viskas issivalo, kad vel galetume kibti i darbus smile.gif

o D tikrai negalima nutraukti po 10dienu. Jei niekas neuzsikabino ir prie D ateis mm, o jei uzsikabino i rper anksti nutrauksi zirniukas gali pabegti.
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 26, 18:16)
doh.gif  čia jau aš nesuprantu, kaip gydytoja gali sakyti gerti 10 dienu ir viskas, jei nutrauksi dufa be mmm tai lelis gali pabegti, reikia gerti iki kraujo , o jei leidai Ovitreli tai krauja tik 12DPI diena geriau priduoti
o tau IUI metu buvo foliai sproges, kad dufastona iš kart pasake gerti ?  g.gif 

Pupukas24 nu bliamba,  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kiek sake tai ruosesi ovuliuoti. ir pradejau gerti dufa ..antra diena nuo IUI po 2 tabletes.(nuo 16 ciklo d.) Tai dabar nezinau gal reikia man jo uzsipirkti ar nereikia ????? pasimeciau g.gif verysad.gif
Atsakyti
as tai uzsipirkau dufo, na turesiu kitam ciklui.. bet jau vakaras man sis tai ka as zinau.. pilva maudzia baisiai ir vis atrodo, kad jau pramuse.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 26, 18:58)
Kiek sake tai ruosesi ovuliuoti. ir pradejau gerti dufa ..antra diena nuo IUI po 2 tabletes.(nuo 16 ciklo d.) Tai dabar nezinau gal reikia man jo uzsipirkti ar nereikia ????? pasimeciau g.gif  verysad.gif

nu gal ir nieko, bet man ir ruosesi ovuliot, ir dufa pradejau gerti nuo 4 dienos po IUI, nes PGR slopina ovuliacija
o dufa gerk iki 12 DPI ir padaryk HCG ir viska zinosi

QUOTE(jrgt @ 2011 07 26, 21:08)
as tai uzsipirkau dufo, na turesiu kitam ciklui.. bet jau vakaras man sis tai ka as zinau.. pilva maudzia baisiai ir vis atrodo, kad jau pramuse..  doh.gif

cia visko gali buti, man kai buvo uzkibimas (ir ne tik man) pilvas maude kaip jau tuoj atis mm, todel kol kas laukiam, o NT negadinai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 26 liepos 2011 - 21:19
QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 26, 17:43)
Tai va tik nezinau kur dukryte reikes palikti sad.gif i darza tokios mazos dar nenoriu atiduoti  verysad.gif  mano mama dirba, vyro mama tai pensijoi, bet man jos auklejimo metodai nepriimtini :  unsure.gif  ... ai suds gaunas  verysad.gif

gal man? siandien buvome aukliai 2 vaikams. sekesi itin gerai. as tai dirbu tai ne. man ne problema i darba psiimti kleckus.
Atsakyti
sveikos merginos, turiu jums geru žiniu. nors mes su mylimuoju ilgai laukiam , lankėmes 5 metus pas medikus, darėmes tyrimus, buvo atliktos 3 IUI. Vėliau seke laparaskopija, kurią atliko krikščiniškieji gimdymo namai. (š.m. vasario14 d.), vėliau sekė vėl IUI (neiškentus kaip patare gyd. Vanagas bandyt naturaliai bent 6 mėn po lapparaskopijos) , tik si karta stimuliuojant su gonal 450. IUI buvo atlikta birželio 19 d. tuo metu man buvo subrendė dešinėje pusėje du folikulai, vienodo dydzio, formos apie 22-23 mm, gleivine buvo apie 14.
po IUI, aišku su nekantrumu laukiau ciklas kaip ir eilinį karta buvo užsitesęs... g.gif nerima kele.. nejutau jokiu nestumo pojuciu - absoliučiai. taciau viena vakara pasidariau NT (tuo metu buvo kiek prisimenu apie 35 c.d., kitaip sakant 20 d. po IUI) ir pamaciau as savo issvajota , riebu du bruksniukus. aisku gyliai širduteje tikejau, kad as juos pamatysiu. Vakar apsilankiau pas ginekologa.... nestuke.gif , kad apziuretu, ogi.... man dar viena staigmenu.... yra daugiavaisis nestuke.gif. pagal dydi jau buvo 7 sav. aišku as apsidziaugiau bet ir sunerimau... o kas dabar bus.... wub.gif

Taigi merginos, linkiu jums to paties, kuo greiciau pamatyti savo išsvajotoju II. noriu metginos pasėti šiame skyrelyje savo virusiuka...
( nors prieš 3 mėsn, netekau savo tėvelio, taciau i musu namus atejo net dvi gyvybės, manau prie to ir prisidejo ir jis....)
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 26, 23:54)
gal man? siandien buvome aukliai 2 vaikams. sekesi itin gerai. as tai dirbu tai ne. man ne problema i darba psiimti kleckus.

oooo. mes turim etatinį skyrelio auklę, prašom visos į eilę biggrin.gif

LABAS RYTAS
kaip jrgt laikosi?

AMLIW* thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dvigubi sveikinimai, aukit ir stiprėkit. ir esi geras pavyzdys , kad reikia bandyti ir nenuleisti ranku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 27 liepos 2011 - 07:55
QUOTE(AMLIW* @ 2011 07 27, 08:52)

didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ikvepei vilties bigsmile.gif

QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 27, 08:53)
kaip jrgt laikosi?

dar laikosi smile.gif ryte vaziuodama i darba ranka pati pasuko vaira i geromedos puse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 27, 08:53)
oooo. mes turim etatinį skyrelio auklę, prašom visos į eilę  biggrin.gif

LABAS RYTAS
kaip jrgt laikosi?

AMLIW* thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  dvigubi sveikinimai, aukit ir stiprėkit. ir esi geras pavyzdys , kad reikia bandyti ir nenuleisti ranku

nu Šaunumelis koks kai matai kai ivyksta stebukliukas smile.gif
Olialia kaip sakai o man gal su gydytoja pasitarti del tolesnio dufo naudojimo ar nusipirkti pagerti iki 12 cd ... tada ziureti?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 26, 23:54)

o kaip faina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti