QUOTE(jrgt @ 2011 07 26, 09:57)
emmm.. tai nesiskaiciuoja man rodos ta diena kai daryta iui.. tai dar tik 15 dpi.. as dar laukiu mm ir nesiskubinu tik domiuosi kaip ten su tuo kraujo nuleidimu. man visa laika ta pilva maude, vakar ir siandien maziau maudzia, bet vistiek maudzia kaip pries mm ir su baime vaikstau i wc. (.)(.) iskart po iui buvo skausmingi, bet db tik paspaudus yra jausmelis kazkoks. uztat stengiuosi islikti rami ir neprisifantazuoti. dabar dilema tokia, kad vakarui turiu paskutine dufo tablete tai jeigu nepareis reikes per naujo uzsipirkt, o jeigu pareis mm tai pirksiu clost..
Papildyta:
as tai siulau nedeti i mane daug vilciu, nes as kai tokia nuojautos zmogus, tai man nuojauta jau savaite kuzda, kad mm ateis..
Hmmmm... bet jeigu tu geri dupha, tai ir neateis tau memes, kol nenutrauksi, o jeigu nutrauksi - pabegs lialius. Tau vienintele iseitis - priduoti krauja. Bent jau testa pasidaryk, kad nors kiek aiskumo butu. Kad dupho be reikalo negerti. Kai nustosi ji vartojus, kita diena memes ateis.
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 26, 11:17)
Sveikos man 7 d. po IUI tai ar man tas kraujo tyrimas ka rodytu ar dar ne ???? neramu man ????
nu as viska suprantu, bet tikrai parodytu Ovitrelle likucius
10 DPO issiplaus Ovitrelle, o jau kokia 12DPO gali ir testa pasidaryti. Ir jeigu II - tada ir krauja.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.