Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 07 26, 08:29)
o kiek DPO ir DPI? Kada mmm turi parsivilkti?
Papildyta:
JRGT, atkasiau. IUI daryta liepos 11. Tada turime: 16DPI, kuri pagal ideja sutampa su 16DPO.
Joo, varyk krauja priduoti. 2 dienas veluoja mmm? O kaip savijauta? Kaip (.)(.)?

15 DPI, iui diena neskaiciuojama, bet jau ir testukas rodytu, suuper, laukiam geru ziniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 26, 09:29)
JRGT, atkasiau. IUI daryta liepos 11. Tada turime: 16DPI, kuri pagal ideja sutampa su 16DPO.
Joo, varyk krauja priduoti. 2 dienas veluoja mmm? O kaip savijauta? Kaip (.)(.)?

emmm.. tai nesiskaiciuoja man rodos ta diena kai daryta iui.. tai dar tik 15 dpi.. as dar laukiu mm ir nesiskubinu tik domiuosi kaip ten su tuo kraujo nuleidimu. man visa laika ta pilva maude, vakar ir siandien maziau maudzia, bet vistiek maudzia kaip pries mm ir su baime vaikstau i wc. (.)(.) iskart po iui buvo skausmingi, bet db tik paspaudus yra jausmelis kazkoks. uztat stengiuosi islikti rami ir neprisifantazuoti. dabar dilema tokia, kad vakarui turiu paskutine dufo tablete tai jeigu nepareis reikes per naujo uzsipirkt, o jeigu pareis mm tai pirksiu clost.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(musyte @ 2011 07 26, 09:43)
15 DPI, iui diena neskaiciuojama, bet jau ir testukas rodytu, suuper, laukiam geru ziniu mirksiukas.gif

as tai siulau nedeti i mane daug vilciu, nes as kai tokia nuojautos zmogus, tai man nuojauta jau savaite kuzda, kad mm ateis.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 26, 08:56)
bet tada gaunasi, kad is esmes, jeigu leidzia finansai - gonalis yra geresnis vaistas ir tuo paciu - efektyvesnis. a taip suprantu?

Nebutinai 4u.gif As pirma karta bandziau su Clost'u, sekanti karta uzklausiau apie Gonal'i, tai S tik galva papurte, jei taip gerai folius augina Clost'as, prie Gonal'io tikrai nereikia eiti, gleivine truputi ede, bet ji man israse Estrofem'o ir viskas buvo ok.gif
Atsakyti
Sveikos man 7 d. po IUI tai ar man tas kraujo tyrimas ka rodytu ar dar ne ???? neramu man ???? blush2.gif g.gif
Atsakyti
gitana36 nu ir kur mes taip skubom? nepamirškit, jei leidot OVITRELĮ jis dar apie 10 dienų gali būti organizme, todėl be 12DPI nėra kuo kraujo priduoti !!!!!

LABAS RYTELIS MERGYTĖS UOGYTĖS

man atrodo su Gonaliu tiesiog kokybiškesni foliai, bet jei viskas gražiai augo su clostu ir nenukenčia gleivine, tai ir tų vaistukų pakaks
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 26, 11:29)
gitana36 nu ir kur mes taip skubom? nepamirškit, jei leidot OVITRELĮ jis dar apie 10 dienų gali būti organizme, todėl be 12DPI nėra kuo kraujo priduoti !!!!!

LABAS RYTELIS MERGYTĖS UOGYTĖS

man atrodo su Gonaliu tiesiog kokybiškesni foliai, bet jei viskas gražiai augo su clostu ir nenukenčia gleivine, tai ir tų vaistukų pakaks

Aciu 4u.gif
Papildyta:
Mergaites man kazkoks sunkumas ( tempimas)tai vienam tai kitam sone bet ne pilvo apacioje ? ar taip gali buti ???
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 26, 11:39)
Aciu 4u.gif
Papildyta:
Mergaites man kazkoks sunkumas ( tempimas)tai vienam tai kitam sone bet ne pilvo apacioje ? ar taip gali buti ???

ir temps ir durs ir skaudės, tik prašau saulė, mažiau kreipk dėmesio, po visų procedūrų ir vaistų gali būti visokių tempimų, čia tavo organizmo reakciją
nusiramink, ir daugiau pozityvių minčių 4u.gif

mergaitės , kas nors skaito DELFI yra skiltys Pilietis, ten rašo nėščių moterų pastebėjimus, skaitau ir taip nemalonu į žmonių požiūrį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 26 liepos 2011 - 10:55
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 26, 11:53)
mergaitės , kas nors skaito DELFI yra skiltys Pilietis, ten rašo nėščių moterų pastebėjimus, skaitau ir taip nemalonu į žmonių požiūrį

gal gali imesti nuoroda blush2.gif

jau radau blush2.gif

galiu pasakyti, kad is tiesu buti nestuke musu LT yra "nuodeme", ziuri visi skersai, o vat vakar kai atsistojau i nesciuju kasa maximoje mane vos neiskoneveike doh.gif MB neatlaikes pareiske, kad si kasa tik nescioms ir su mazais vaikais, tai bobules iskart "eik eik o dar cia pagimdysi" doh.gif tiesiog truksta zodziu......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemaiciuke: 26 liepos 2011 - 11:30
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 07 26, 11:21)
galiu pasakyti, kad is tiesu buti nestuke musu LT yra "nuodeme", ziuri visi skersai, o vat vakar kai atsistojau i nesciuju kasa maximoje mane vos neiskoneveike  doh.gif  MB neatlaikes pareiske, kad si kasa tik nescioms ir su mazais vaikais, tai bobules iskart "eik eik o dar cia pagimdysi"  doh.gif  tiesiog truksta zodziu......

Zemaiciuke, o as viena karta atsistojau i nesciuju eile, na labai sysiu norejau blush2.gif , turejau tik viena pirkinuka, o ir zmoniu labai mazai buvo. Negalejau patiketi savo akimis- mane tiesiog alkunem, be zodziu, kelios moteriskes isstume is eiles blink.gif Nieko nesakiau, nes juk ne nescia. Bet jei buciau buvus nescia, na gerai, dar tik pirmame trimestre, kai dar nesimato pilvuko, kaip tada suprasti?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 07 26, 13:08)
Zemaiciuke, o as viena karta atsistojau i nesciuju eile, na labai sysiu norejau blush2.gif , turejau tik viena pirkinuka, o ir zmoniu labai mazai buvo. Negalejau patiketi savo akimis- mane tiesiog alkunem, be zodziu, kelios moteriskes isstume is eiles blink.gif Nieko nesakiau, nes juk ne nescia. Bet jei buciau buvus nescia, na gerai, dar tik pirmame trimestre, kai dar nesimato pilvuko, kaip tada suprasti?? blink.gif

pirmam trimestre net nestodavau.... o vat vakar dar turejau irodinet net pardavejui kad as laukiuosi doh.gif o viena karta net garsiai pakomentavau pardavejos elgesi: stoviu as apsipirkineju, o uz manes atsistojo jauna mergina su labai maziuku pilvuku, ir ka manot pardaveja liepe uzleisti kitas kurios buvo su jau praaugusiais vaikuciais doh.gif tai MB garsiai paklause kam skirta si kasa doh.gif
keista kai zmones verziasi i prieki, pries zmogu turinti vos viena preke g.gif kartais as net praleidziu su viena preke, nes visada perku daugiau.... bet as manau kad cia zmogus parodo koks jis yra g.gif
Atsakyti
tai aš ir skaitau ir man taip keista, galvojau gal čia pavieniai atvejai, o pasirodo vis dėl to tiesa verysad.gif liudna, kad tokia žmonių reakcija, norisi , kad tai būtų nuostabiausias laikas , o toks aplinkinių elgesis nesuprantamas
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 07 26, 11:21)
galiu pasakyti, kad is tiesu buti nestuke musu LT yra "nuodeme", ziuri visi skersai

О, tai mes su vyru! Visus pilvus apziurinejom, padrasinam, pasnekinam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif is sono gali atrodyti, kad mes skersai ziurim, o is tikruju mes labai-labai pavydim ir dziaugiames!

olialia2001
tai aš ir skaitau ir man taip keista, galvojau gal čia pavieniai atvejai, o pasirodo vis dėl to tiesa
Tegu paima popieriaus lapa ir paraso i viena stulpeli kai buvo bloga reakcija, i kita - kai gera smile.gif Vienas-kitas atvejis jis ir nenesciai pasitaiko. Tik reakcija kitokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 26 liepos 2011 - 12:40