Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 07 25, 14:43)
Bet kaip tau neskaudejo? As isviso nesuprantu kaip gali neskaudeti... Ten dar ant foto kazkokie irankiai matosi - inkvizicija, ne kitaip.  doh.gif

rugpjucio 4 diena bus NT. O rugpjucio 2 jau galesi pradeti juos gadinti. Maudzia dar pilva?

nezinau, man isvis pas gine maloniau eit nei pas dantiste lotuliukas.gif viskas iki siol (GN, tyrimai, tepineliu emimai, IUI) praejo sklandziai. todel uzjauciu nuosirdziai oliala2001, kuriai IUI tokie skausmingi... bet mielai skausmus kesciau, kad tik padetu nestuke.gif tapt, kaip ir visos cia.

pilva maude dvi dienas po IUI, gana smarkiai, dabar nieko... net papukai neistino, kaip paprastai buna po ovuliacijos.
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 07 25, 15:49)
nezinau, man isvis pas gine maloniau eit nei pas dantiste lotuliukas.gif viskas iki siol (GN, tyrimai, tepineliu emimai, IUI) praejo sklandziai. todel uzjauciu nuosirdziai oliala2001, kuriai IUI tokie skausmingi... bet mielai skausmus kesciau, kad tik padetu  nestuke.gif tapt, kaip ir visos cia.

pilva maude dvi dienas po IUI, gana smarkiai, dabar nieko... net papukai neistino, kaip paprastai buna po ovuliacijos.

o dufastona išraše gerti? be to kartu gadinsim NT, man rugpjūčio 5 kraują priduoti

ačiu visoms už palaikymą wub.gif , aš taip pat manau kad visi skausmai atsipirks, kai busiu nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 25 liepos 2011 - 14:56
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 07 25, 15:48)
o boze doh.gif as del to ir ejau tiesiai prie LP, pagalvojau kad ni ni.... as jau geriau su narkoze viska is karto prasitikrinsiu unsure.gif

Man LP nebuvo prasmes daryti, prasiau, kad per histero padarytu GN, bet kazkaip man paaiskino, kad neimano sujungti i viena tas proceduras..
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 07 25, 15:49)
nezinau, man isvis pas gine maloniau eit nei pas dantiste lotuliukas.gif viskas iki siol (GN, tyrimai, tepineliu emimai, IUI) praejo sklandziai. todel uzjauciu nuosirdziai oliala2001, kuriai IUI tokie skausmingi... bet mielai skausmus kesciau, kad tik padetu  nestuke.gif tapt, kaip ir visos cia.

nu man gine irgi maloniau nei dantistas.. Man isviso papai nedideja. tik diena pries mmm. O savo IUI as net nepastebejau, is viso jokios reakcijos... Nu bet sita intervencija mane beveik nuzude.
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 25, 14:55)
o dufastona išraše gerti? be to kartu gadinsim NT, man rugpjūčio 5 kraują priduoti

ne, jokiu papildomu vaistu neisrase, tik 12 cd ovitrelli susileidau.

smagu, kad bus bendrakeleive drinks_cheers.gif kartu pergyvensim mirksiukas.gif tik as rupjucio 1 isvaziuoju ilsetis 2 sav., tai nesu tikra, ar galesiu jums pranesti rezultatus. o labai noreciau nudziuginti ir save, ir jus mirksiukas.gif arba pasiguost, ziurint kaip gausis.
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 25, 15:55)

ačiu visoms už palaikymą  wub.gif , aš taip pat manau kad visi skausmai atsipirks, kai busiu  nestuke.gif

Aghaaa!!!! Tu prisimeni, kad tau tai paskutinis IUI? Vat prasyciau ikalbeti dabar savo tuos folius ir t.t. Pilva maudzia?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 25, 16:06)
Aghaaa!!!! Tu prisimeni, kad tau tai paskutinis IUI? Vat prasyciau ikalbeti dabar savo tuos folius ir t.t. Pilva maudzia?

šiandien jau ne, bet kaip viskas buvo sudraskyta tai skaudėjo
iš mano trijų folių vienas buvo ovuliaves pries IUI, du jau ant ribos
kad čia paskutinis tai aš žinau, ar visai, ar pereinantis į IVF biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 25, 16:15)
kad čia paskutinis tai aš žinau, ar visai, ar pereinantis į IVF  biggrin.gif

Bet kuriuo atveju, laaabai tikekimes, kad cia paskutinis sekmingas IUI. jeigu 2 ant ribos, tai pataikei. O kiek laiko jau ovuliaves buvo?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 25, 16:21)
Bet kuriuo atveju, laaabai tikekimes, kad cia paskutinis sekmingas IUI. jeigu 2 ant ribos, tai pataikei. O kiek laiko jau ovuliaves buvo?

na tą dalyką tik spėt galima, šeip nieko nesakė, bet S buvo labai patenkinta , sako idealiai viskas
Atsakyti

Sveikos,

šiaip tyliai tik paskaitau, bet dabar įsiterpsiu dėl IUI kainos,

QUOTE(Maidenana @ 2011 07 25, 15:13)
darykit vaikiuka. sperma suprastes tik po 3 menesiu.
ogo. o tie gonaliai ir clostai, t.y. ju kiekis, tikriausiai skiriami pagal naturalaus derlio nepakankamuma? as dar neturejau stimuliacijos, bet turesiu kita cikla, tikriausiai.. Ir jeigu man, pvz, reguliari O ir visada buna 1 folis ir gleivine grazi, tai man maziau vaistu reikes?

tai va, man šį kartą kainavo 1500 Lt beveik, bet aš nesuprantu, nuo ko priklauso. Kas mėnesį turiu vieną gražų folį, seniau, kai pirmą kartą stimuliavo Clostu, užaugo 3, paskui du, paskui po vieną. Dabar stimuliavo gonaliu, lyg brendo 5, bet sunyko, liko toks pats vienas,kaip ir natūraliam cikle. Kaip suprantu, mažai to gonalio buvo, bet leidausi 10 dienų po 75, vis tiek stiprūs gi vaistai, už clostą stipresni, kainuoja gi kartais daugiau, o va rezultatas..tas pats, kaip natūraliam cikle. Ir suprask.
Visoms patariu kaip nors brautis, kad dažniau echo žiūrėtų. Be ryšio jausmas,kai stogas nuo hormonų važiuoja, o nueini, pažiūri ir pasako, kad..e..turbūt buvo mažai gonalio...

QUOTE(Itrea @ 2011 07 25, 15:13)
Sveikos mergytes, as virusiuku jum paskleist negaliu sad.gif buvau pas gine siandie. Gimdoje puslytes nemate, ketvirtadieni eisim ziuret ar nebus nevietoj pastojimo sad.gif dar pridaviau HCG, bet rezultata suzinosiu tik ketvirtadieni. Tep, kad mano pirmas IUI nelabai pasisekes

kelinta tau dpo? kol kas dar laukiam hcg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 25, 15:15)
kad čia paskutinis tai aš žinau, ar visai, ar pereinantis į IVF  biggrin.gif

labai tikimes, kad su siuo IUI baigsis visi vargai smile.gif labai stipriai laikau kumscius uz tave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 25, 16:26)
na tą dalyką tik spėt galima, šeip nieko nesakė, bet S buvo labai patenkinta , sako idealiai viskas

tai labai gerai. tai tikekimes idealaus rezultato. kitaip jau buti negali. laikom kumscius.
Atsakyti
Labukas mergaites

Jei viskas gerai darysiuos LAP rugpjucio 29 d.
Atsakyti