Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

na va gryzau po iui viskas gerai vyro rezultatai geri belieka laukti 2 savaites smile.gif
Atsakyti
mergaites mane ruosia IUI gal kas zinote kodel man skyre 3 ciklo diena pradeti gerti Letrozole SanoSwiss 2,5mg ??? gal kas ka zino apie si vaista ????
Papildyta:
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 07 07, 22:04)
na va gryzau po iui viskas gerai vyro rezultatai geri belieka laukti 2 savaites smile.gif

Linkiu tau kad pasisektu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 07, 16:50)
Po teisybbei siandien sugadinau testuka, del sportinio intereso, nes daug prisipirkau tai dabar negaila gadint  doh.gif  man 9 DPI, taip kad gali dar rodyti sprogduku liekanas (rode vaiduokliuka, bet jau po laiko, tai priimu tiesiog kaip testuko isbandyma smile.gif ). Susigundziau pasidaryti testuka, nes kai siandien ryte isedau i masina, tai taip supykino nuo kvapo  lotuliukas.gif . Nu zodziu, bet dar nieko neaisku, per daug anksti as cia sumasciau testuotis.

Sveikinu su II 4u.gif Mergaitės, aš JAU RAŠIAU IR DAR PASIKARTOSIU, TOKIU LAIKU JOKIŲ SPROGDUKŲ PĖDSAKŲ NEBEGALI BŪTI schmoll.gif Nėštumo metu - kitas reikalas, nes HCG skaičiukai palaipsniui auga, tad nėštumo testai ryškėja. O kai susileidžiame Ovitrelle - HCG koncentracija juk nedidėja, ir tas suleistas HCG kiekis pasišalina per kelias dienas mirksiukas.gif

Na, o kad dar svariau būtų, pakomentuosiu savo asmeniniu pavyzdžiu doh.gif Man 2IUI buvo 06.28, Ovitrelle susileidau 06.27.
7 DPI nėštumo teste pamačiau tik I, šiandien - taip pat verysad.gif Nė menkiausio vaiduoklio.....
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 07, 22:10)
mergaites mane ruosia IUI gal kas zinote kodel man skyre 3 ciklo diena pradeti gerti Letrozole SanoSwiss 2,5mg ??? gal kas ka zino apie si vaista ????
Papildyta:

Linkiu tau kad pasisektu 4u.gif

cia vaistas , kuris skatino estrogeno atsiradyma, tas pats kaip Gonal, arba Puregon, gal tik cia naujesnis vaistas
Papildyta:
QUOTE(Artulia @ 2011 07 07, 23:29)
Sveikinu su II 4u.gif  Mergaitės, aš JAU RAŠIAU IR DAR PASIKARTOSIU, TOKIU LAIKU JOKIŲ SPROGDUKŲ PĖDSAKŲ NEBEGALI BŪTI schmoll.gif Nėštumo metu - kitas reikalas, nes HCG skaičiukai palaipsniui auga, tad nėštumo testai ryškėja. O kai susileidžiame Ovitrelle - HCG koncentracija juk nedidėja, ir tas suleistas HCG kiekis pasišalina per kelias dienas mirksiukas.gif

Na, o kad dar svariau būtų, pakomentuosiu savo asmeniniu pavyzdžiu doh.gif Man 2IUI buvo 06.28, Ovitrelle susileidau 06.27.
7 DPI  nėštumo teste pamačiau tik I, šiandien - taip pat verysad.gif Nė  menkiausio vaiduoklio.....

bet kur internete parasyta, kad ovitrelis gali buti organizme iki 10 paru, bet pas kiekviena yra individualiai, nes priklauso nuo tuo, kiek geri vandens paros metu, kiek eini slapintis. nes net cia buna kad 9DPI rodo vaidokliuk, o 11 jau nebe...
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 07, 23:43)
cia vaistas , kuris skatino estrogeno atsiradyma, tas pats kaip Gonal, arba Puregon, gal tik cia naujesnis vaistas

Pagal notacija - jis kaip tik mazina estrogena unsure.gif Ir tai visai kas kita nei Gonal ar Puregon, nes jie yra gonadotropinai 4u.gif
Man kazkodel atrodo, kad jie bus skirti imunitetui slopinti rolleyes.gif
Atsakyti
O štai jūs jau ir naujuose namučiuose thumbup.gif

Ačiū, Irėne už rūpestį, stengiuosi ir aš tikėti stebuklais ir pasitikėti savo daktaru ir likimu.
Atsakyti
QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 07 07, 23:50)
Pagal notacija - jis kaip tik mazina estrogena  unsure.gif Ir tai visai kas kita nei Gonal ar Puregon, nes jie yra gonadotropinai 4u.gif
Man kazkodel atrodo, kad jie bus skirti imunitetui slopinti rolleyes.gif

blush2.gif sorry ne taip parašiau, čia yra vaistais, kurio sudėtyje jau yra estrogenas, kas mažino estrogeno atsidarymą organizme....tai ir Gonalis slopina imunitetą, ar aš neteisi? g.gif

boruziuk..laukiam ir mes kartu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 08 liepos 2011 - 07:17
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 08, 08:16)
blush2.gif  sorry ne taip parašiau, čia yra vaistais, kurio sudėtyje jau yra estrogenas, kas mažino estrogeno atsidarymą organizme....tai ir Gonalis slopina imunitetą, ar aš neteisi?  g.gif

Su Gonal'iu per daug ne teko susidurti, todel nelabai ka zinau apie ji, tik bendras zinias 4u.gif
Atsakyti

Nu saunuole. Kokie vyro rezultatai?

Sveikinu su II 4u.gif  Mergaitės, aš JAU RAŠIAU IR DAR PASIKARTOSIU, TOKIU LAIKU JOKIŲ SPROGDUKŲ PĖDSAKŲ NEBEGALI BŪTI schmoll.gif Nėštumo metu - kitas reikalas, nes HCG skaičiukai palaipsniui auga, tad nėštumo testai ryškėja. O kai susileidžiame Ovitrelle - HCG koncentracija juk nedidėja, ir tas suleistas HCG kiekis pasišalina per kelias dienas mirksiukas.gif

Nu pagal sita teorija tai Leja nescia biggrin.gif
Atsakyti

boruziukas1 linkiu ramiu 2 svaiteliu 4u.gif
linkiu, kad sis IUI butu paskutinis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 07, 22:10)
Papildyta:

man si karta irgi buvo skyre si vaista. skyre del to, kad paauginti storesne gleivine mirksiukas.gif beje taip pat nuo 3CD.
taip pat gydytojas ispejo, kad neissigasciau, jog sis vaistas skiriamas sergancioms kruties veziu ax.gif
Papildyta:
Mergaitės, aš JAU RAŠIAU IR DAR PASIKARTOSIU, TOKIU LAIKU JOKIŲ SPROGDUKŲ PĖDSAKŲ NEBEGALI BŪTI schmoll.gif Nėštumo metu - kitas reikalas, nes HCG skaičiukai palaipsniui auga, tad nėštumo testai ryškėja. O kai susileidžiame Ovitrelle - HCG koncentracija juk nedidėja, ir tas suleistas HCG kiekis pasišalina per kelias dienas mirksiukas.gif

7 DPI  nėštumo teste pamačiau tik I, šiandien - taip pat verysad.gif Nė  menkiausio vaiduoklio.....

nesutinku 4u.gif ovitrelis palieka pedsaka iki 10 dienu mirksiukas.gif tik tas 10 dienu yra salyginis skaicius, vienai kaip tu rasei jau 7 diena rodo I, o kitai ir 9 diena II. visos mes su skirtingais organizmais mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2011 07 08, 00:15)
Ačiū, Irėne už rūpestį, stengiuosi ir aš tikėti stebuklais ir pasitikėti savo daktaru ir likimu.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 08, 10:00)

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 08 liepos 2011 - 10:04
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 08, 11:00)
Nu saunuole. Kokie vyro rezultatai?

vyro rezultatai 24 mln is kuriu A 70 procentu.
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 07 08, 11:17)
vyro rezultatai 24 mln is kuriu A 70 procentu.

superiniai rezultatai. ir natur su tokiais galima pastoti. sveikinu su rezultatais ir labai laukiame 10DPI II. 4u.gif Laikom kumscius.
Ka vyras vartojo, kad toks grazus skaicius?
Atsakyti