na va gryzau po iui viskas gerai vyro rezultatai geri belieka laukti 2 savaites
mergaites mane ruosia IUI gal kas zinote kodel man skyre 3 ciklo diena pradeti gerti Letrozole SanoSwiss 2,5mg ??? gal kas ka zino apie si vaista ????
Papildyta:
Linkiu tau kad pasisektu
Papildyta:
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 07 07, 22:04)
Linkiu tau kad pasisektu
QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 07, 16:50)
Po teisybbei siandien sugadinau testuka, del sportinio intereso, nes daug prisipirkau tai dabar negaila gadint man 9 DPI, taip kad gali dar rodyti sprogduku liekanas (rode vaiduokliuka, bet jau po laiko, tai priimu tiesiog kaip testuko isbandyma ). Susigundziau pasidaryti testuka, nes kai siandien ryte isedau i masina, tai taip supykino nuo kvapo . Nu zodziu, bet dar nieko neaisku, per daug anksti as cia sumasciau testuotis.
Sveikinu su II Mergaitės, aš JAU RAŠIAU IR DAR PASIKARTOSIU, TOKIU LAIKU JOKIŲ SPROGDUKŲ PĖDSAKŲ NEBEGALI BŪTI Nėštumo metu - kitas reikalas, nes HCG skaičiukai palaipsniui auga, tad nėštumo testai ryškėja. O kai susileidžiame Ovitrelle - HCG koncentracija juk nedidėja, ir tas suleistas HCG kiekis pasišalina per kelias dienas
Na, o kad dar svariau būtų, pakomentuosiu savo asmeniniu pavyzdžiu Man 2IUI buvo 06.28, Ovitrelle susileidau 06.27.
7 DPI nėštumo teste pamačiau tik I, šiandien - taip pat Nė menkiausio vaiduoklio.....
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 07, 22:10)
mergaites mane ruosia IUI gal kas zinote kodel man skyre 3 ciklo diena pradeti gerti Letrozole SanoSwiss 2,5mg ??? gal kas ka zino apie si vaista ????
Papildyta:
Linkiu tau kad pasisektu
Papildyta:
Linkiu tau kad pasisektu
cia vaistas , kuris skatino estrogeno atsiradyma, tas pats kaip Gonal, arba Puregon, gal tik cia naujesnis vaistas
Papildyta:
QUOTE(Artulia @ 2011 07 07, 23:29)
Sveikinu su II Mergaitės, aš JAU RAŠIAU IR DAR PASIKARTOSIU, TOKIU LAIKU JOKIŲ SPROGDUKŲ PĖDSAKŲ NEBEGALI BŪTI Nėštumo metu - kitas reikalas, nes HCG skaičiukai palaipsniui auga, tad nėštumo testai ryškėja. O kai susileidžiame Ovitrelle - HCG koncentracija juk nedidėja, ir tas suleistas HCG kiekis pasišalina per kelias dienas
Na, o kad dar svariau būtų, pakomentuosiu savo asmeniniu pavyzdžiu Man 2IUI buvo 06.28, Ovitrelle susileidau 06.27.
7 DPI nėštumo teste pamačiau tik I, šiandien - taip pat Nė menkiausio vaiduoklio.....
bet kur internete parasyta, kad ovitrelis gali buti organizme iki 10 paru, bet pas kiekviena yra individualiai, nes priklauso nuo tuo, kiek geri vandens paros metu, kiek eini slapintis. nes net cia buna kad 9DPI rodo vaidokliuk, o 11 jau nebe...
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 07, 23:43)
cia vaistas , kuris skatino estrogeno atsiradyma, tas pats kaip Gonal, arba Puregon, gal tik cia naujesnis vaistas
Pagal notacija - jis kaip tik mazina estrogena Ir tai visai kas kita nei Gonal ar Puregon, nes jie yra gonadotropinai
Man kazkodel atrodo, kad jie bus skirti imunitetui slopinti
O štai jūs jau ir naujuose namučiuose
Ačiū, Irėne už rūpestį, stengiuosi ir aš tikėti stebuklais ir pasitikėti savo daktaru ir likimu.
Ačiū, Irėne už rūpestį, stengiuosi ir aš tikėti stebuklais ir pasitikėti savo daktaru ir likimu.
QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 07 07, 23:50)
Pagal notacija - jis kaip tik mazina estrogena Ir tai visai kas kita nei Gonal ar Puregon, nes jie yra gonadotropinai
sorry ne taip parašiau, čia yra vaistais, kurio sudėtyje jau yra estrogenas, kas mažino estrogeno atsidarymą organizme....tai ir Gonalis slopina imunitetą, ar aš neteisi?
boruziuk..laukiam ir mes kartu
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 08, 08:16)
sorry ne taip parašiau, čia yra vaistais, kurio sudėtyje jau yra estrogenas, kas mažino estrogeno atsidarymą organizme....tai ir Gonalis slopina imunitetą, ar aš neteisi?
Su Gonal'iu per daug ne teko susidurti, todel nelabai ka zinau apie ji, tik bendras zinias
Nu saunuole. Kokie vyro rezultatai?
Nu pagal sita teorija tai Leja nescia
boruziukas1 linkiu ramiu 2 svaiteliu
linkiu, kad sis IUI butu paskutinis
Papildyta:
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 07, 22:10)
Papildyta:
Papildyta:
man si karta irgi buvo skyre si vaista. skyre del to, kad paauginti storesne gleivine beje taip pat nuo 3CD.
taip pat gydytojas ispejo, kad neissigasciau, jog sis vaistas skiriamas sergancioms kruties veziu
Papildyta:
Mergaitės, aš JAU RAŠIAU IR DAR PASIKARTOSIU, TOKIU LAIKU JOKIŲ SPROGDUKŲ PĖDSAKŲ NEBEGALI BŪTI Nėštumo metu - kitas reikalas, nes HCG skaičiukai palaipsniui auga, tad nėštumo testai ryškėja. O kai susileidžiame Ovitrelle - HCG koncentracija juk nedidėja, ir tas suleistas HCG kiekis pasišalina per kelias dienas
nesutinku ovitrelis palieka pedsaka iki 10 dienu tik tas 10 dienu yra salyginis skaicius, vienai kaip tu rasei jau 7 diena rodo I, o kitai ir 9 diena II. visos mes su skirtingais organizmais
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2011 07 08, 00:15)
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 08, 10:00)
Nu pagal sita teorija tai Leja nescia
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 08, 11:00)
vyro rezultatai 24 mln is kuriu A 70 procentu.
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 07 08, 11:17)
vyro rezultatai 24 mln is kuriu A 70 procentu.
superiniai rezultatai. ir natur su tokiais galima pastoti. sveikinu su rezultatais ir labai laukiame 10DPI II. Laikom kumscius.
Ka vyras vartojo, kad toks grazus skaicius?