Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 07 25, 15:13)
darykit vaikiuka. sperma suprastes tik po 3 menesiu.
ogo. o tie gonaliai ir clostai, t.y. ju kiekis, tikriausiai skiriami pagal naturalaus derlio nepakankamuma? as dar neturejau stimuliacijos, bet turesiu kita cikla, tikriausiai.. Ir jeigu man, pvz, reguliari O ir visada buna 1 folis ir gleivine grazi, tai man maziau vaistu reikes?

dazniausiai pradeda stimuliuot su clostybegitu, nes jis silpnesnis (na man puikiai uzaugindavo folius, bet juodai suesdavo gleivine), jei jis nepadeda einama prie stipresniu tokiu kaip gonal (o sitie jau kainuoja geeeerai doh.gif )
kadangi pas tave naturaliai viskas grazu, tai turbut uzteks po 1 closto tablete ax.gif

QUOTE(Itrea @ 2011 07 25, 15:13)
Sveikos mergytes, as virusiuku jum paskleist negaliu sad.gif buvau pas gine siandie. Gimdoje puslytes nemate, ketvirtadieni eisim ziuret ar nebus nevietoj pastojimo sad.gif dar pridaviau HCG, bet rezultata suzinosiu tik ketvirtadieni. Tep, kad mano pirmas IUI nelabai pasisekes

mergyt nenuleisk ranku kol nera viskas aisku iki galo, greiciausiai lelius pasislepes ir pasirodys po keliu dienu 4u.gif laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 07 25, 15:09)
na IUI taip kainuoja 500, o vaistai stimuliacijai nuo 70 lt iki keliu tukstanciu (priklauso nuo to ar geriami ar leidziami: clostylbegit ar gonal) + sprogdukai  ax.gif  vidutiniskai man vienas ciklas kainuodavo apie 1500 lt  4u.gif
Papildyta:
na sekasi neblogai, lyg berniuka turesim, penktadieni eisiu paskutiniam issamiam echo tai ziuresim ar patvirtins ar ne  ax.gif  zinokit dar po siai dienai netikiu, kad stebuklas ivyko, MB sako, ziuriu i lovyte, i vezimeli, matau dideli pilvuka ir jauciu stiprius spyrius, bet dar negaliu patiket.  blush2.gif matyt patikesim tik tada kai stebukleli laikysim ant ranku  blush2.gif

merginos svarbiausia nenuleiskit ranku ir jusu svajones issipildys  4u.gif

wub.gif zemaiciuk , labuti, kaip smagu kad Jums viskas gerai thumbup.gif

Maidenana vaistai skiria nuo paprastesniu geriamu , žiuri kaip reaguoja organizmas, kaip gleivine reaguoja, gal tau užteks tik clost, bus tada žymiai pigiau.

Ursule_Elena įtraukiau kol kas į savo parašiuka
o kur darei IUI ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 25 liepos 2011 - 14:25
Maidenana
o tie gonaliai ir clostai, t.y. ju kiekis, tikriausiai skiriami pagal naturalaus derlio nepakankamuma?

Nea. Dar priklauso nuo to, kaip tavo gleivine elgesi.
Pvz. clostas nebrangus, bet plonina gleivine (nors pas mane visada buvo liuks viskas)
O gonalis daug siolaikiskesnis, patikimiau veikia, bet brangus, zaltys smile.gif

Mano IUI stimuliacijos buvo visos tik su clostu, daugiau absoliuciai nieko neskyre. Viskas: procedura, vaistai, apziuros = 1000 lt.

Sveikinu, kad GN praeity, o dar su geru rezultatu! thumbup.gif As nuo skausmo net sneketi negalejau, kai man dare. Cipiau tik kaip pele. O salia manes buvo mergina, jinai i mane ziurejo, kai i idiote, nes nijai buvo is tu laimingu moteru, kuriems tik nezymus diskomfortas ta GN.
Kaip olialia kencia per kiekviena IUI, nesivaizduoju. Ne moterys - o didvyre! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 25, 14:18)
o sueities testa darete? Svarstote IUI? Su tokiais kiekiais ir tokiomis magistralemis IUI turetu greitai ir sekmingai pavykti.
Matai, stresai, persalimai ir aibe kitu niuansu sperma suprastina. Nes vyrams iskarto per kokybe duoda. As taip suprantu, kad TB buozgalviai tinginiai...

Pirma IUI jau dariau, liepos 20 d. Kadangi pas mane viskas (bent kiek padaryta tyrimu) labai gerai, tai darem naturaliam cikle. butent todel daug vilciu nededu... buvo 14 cd, 1 folikulas, jau tuoj tuoj turejo ovuliuot, gleivine 9 mm. Taigi galit itraukt mane i liepos menesi daranciu IUI sarasiuka.
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 25, 15:13)
tai dabar zinok man kiekvienas IUI taip praeina tik dar 2-3 kartus ilgiau  verysad.gif
Mano nuosirdi uzuojauta... Tikrai... kosmariski skausmai...

Sveikos mergytes, as virusiuku jum paskleist negaliu sad.gif buvau pas gine siandie. Gimdoje puslytes nemate, ketvirtadieni eisim ziuret ar nebus nevietoj pastojimo sad.gif dar pridaviau HCG, bet rezultata suzinosiu tik ketvirtadieni. Tep, kad mano pirmas IUI nelabai pasisekes

nu kas cia dabar... o ka Nt rodo? Kazkokia vasara kaip ir vaisinga, bet labai jau nevykusiai... g.gif

QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 07 25, 15:14)
Pirma IUI jau dariau, liepos 20 d. Kadangi pas mane viskas (bent kiek padaryta tyrimu) labai gerai, tai darem naturaliam cikle. butent todel daug vilciu nededu... buvo 14 cd, 1 folikulas, jau tuoj tuoj turejo ovuliuot, gleivine 9 mm. Taigi galit itraukt mane i liepos menesi daranciu IUI sarasiuka smile.gif

O kodel vilciu nededi? Koks skirtumas, ar stimuliotai uzaugo foliai ar naturaliai? prisiauginusi tu foliu milijona, sansai pastoti daug mazesni. Afrodite69 (kuriai siunciame linkejimus i kruiza biggrin.gif ) turejo 7 folius stimuliotus, ir ka? Ogi - š... Daug saliu, kur jeigu yra daugiau nei 3 foliai uzauge, IUi net nedaro. Iki 3 optimalus skaicius. jeigu pas tave viska ciki, jeigu pas vyra viskas ciki - tai ir gerai, kaip tik per IUI pastume buozgalvius, nukirpdami jiems puse kelio, tai gal kaip tik iki O nuropojo iki vietos. Viskas bus gerai, gal jums tik tiek tereikejo, bent jau taip tikiuosi.
Atsakyti
Itrea saulytė 4u.gif 4u.gif 4u.gif laikykis, kol nieko neaišku tai laukiam gerų rezultatų, pagal HCG žinosiu jau tiksliai.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 25, 15:24)
Maidenana

Nea. Dar priklauso nuo to, kaip tavo gleivine elgesi.
Pvz. clostas nebrangus, bet plonina gleivine (nors pas mane visada buvo liuks viskas)
O gonalis daug siolaikiskesnis, patikimiau veikia, bet brangus, zaltys smile.gif

Mano IUI stimuliacijos buvo visos tik su clostu, daugiau absoliuciai nieko neskyre. Viskas: procedura, vaistai, apziuros = 1000 lt.

Sveikinu, kad GN praeity, o dar su geru rezultatu!  thumbup.gif  As nuo skausmo net sneketi negalejau, kai man dare. Cipiau tik kaip pele. O salia manes buvo mergina, jinai i mane ziurejo, kai i idiote, nes nijai buvo is tu laimingu moteru, kuriems tik nezymus diskomfortas ta GN.
Kaip olialia kencia per kiekviena IUI, nesivaizduoju. Ne moterys - o didvyre!  wub.gif

Mano gleivine per O buna kazkur 10-12 cm.. Normaliai ji auga. Gal man iskarto gonali israsys.. O gonalis gleivines neplonina?

Blembacki, aciu uz sveikinimus. As nesuprantu, kaip GN gali praeiti su "nezymiu diskomfortu".. As nezinau ka man dar idure, bet mano vyzdziai iki 12 dienos buvo kaip kokie boltai... kaip narkosa atrodziau...
Olialia - nu... pagarba, ne kitaip...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 25, 13:45)
Labas dienelis...
O siaube-siaube, kas per baubas tas GN...  doh.gif  doh.gif  numirti is skausmo... Gerai, kad S viska graziai gerai zino, dantis uzkalbineja.. Prizadejau jai nudobti savo vyra uz tokias mano kancias...  doh.gif  Bet rezultatai puikus, viskas laaaabiau nei grazu... tfu tfu tfu... Dabar sedziu ir ziuriu i save is vidaus...  blink.gif tie kiausintakiai kaip siuleliai... nu tooookio plonumo..

Uzjauciu del GN verysad.gif as buvau viena is tu laiminguju, kurioms greitai ir pakenciamai skausmingai blush2.gif buvau prisiskaicius visokiu baisybiu forumuose, bet mano gine (Tvarijonaviciene) lengva tikrai ranka turi biggrin.gif svarbiausia, kad viskas gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Maidenana
Atsipalaudok smile.gif Kaip gyd. manys, taip ir geriau bus! Buna gi dar ir skyria is pradziu clost, po to keleta dienu gonalis. Zodziu ne tik folio savaiminis buvimas lemia procedura.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 25, 14:26)
O kodel vilciu nededi? Koks skirtumas, ar stimuliotai uzaugo foliai ar naturaliai? prisiauginusi tu foliu milijona, sansai pastoti daug mazesni. Afrodite69 (kuriai siunciame linkejimus i kruiza biggrin.gif ) turejo 7 folius stimuliotus, ir ka? Ogi - š... Daug saliu, kur jeigu yra daugiau nei 3 foliai uzauge, IUi net nedaro. Iki 3 optimalus skaicius. jeigu pas tave viska ciki, jeigu pas vyra viskas ciki - tai ir gerai, kaip tik per IUI pastume buozgalvius, nukirpdami jiems puse kelio, tai gal kaip tik iki O nuropojo iki vietos. Viskas bus gerai, gal jums tik tiek tereikejo, bent jau taip tikiuosi.

na gal, kaip naujoke nesigincysiu mirksiukas.gif skaiciau apie tuos baudos suolelius, nesinoretu jau pirma diena ten atsidurt biggrin.gif ir as labai tikiuosi, kad tik tiek tereikejo rolleyes.gif jei ne - eisim iki galo, kur ir koks jis bebutu smile.gif bus aisku uz madaug 10 dienu. aciu uz puiku priemima mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 25, 14:20)

Ursule_Elena įtraukiau kol kas į savo parašiuka
o kur darei IUI ?

Dariau VK Kaune, pas Tvarijonaviciene.
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 07 25, 15:33)
Uzjauciu del GN  verysad.gif  as buvau viena is tu laiminguju, kurioms greitai ir pakenciamai skausmingai  blush2.gif  buvau prisiskaicius visokiu baisybiu forumuose, bet mano gine (Tvarijonaviciene) lengva tikrai ranka turi  biggrin.gif svarbiausia, kad viskas gerai  drinks_cheers.gif
Bet kaip tau neskaudejo? As isviso nesuprantu kaip gali neskaudeti... Ten dar ant foto kazkokie irankiai matosi - inkvizicija, ne kitaip. doh.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 07 25, 15:35)
Maidenana
Atsipalaudok smile.gif Kaip gyd. manys, taip ir geriau bus! Buna gi dar ir skyria is pradziu clost, po to keleta dienu gonalis. Zodziu ne tik folio savaiminis buvimas lemia procedura.

As tai nekvarsinu sau galvos, tik vis pagalvoju apie bromkriptina prolaktinui mazinti. Aisku, dar 2 cd darysiu pakartotina tyrima, bet nu ka as galiu zinoti. Perskaiciau, kad jis padideja pries atsibundant (auksciausias jo taskas), ir ji pridavineti reikia esant ramiai busenai, alkanai, bet po atsibudimo turi praeiti ne maziau kaip 3 valandos. Nu, dar aisku, vyra reikes nusiusti spermogramai. Gal jokiu stimuliaciju ir nebus ir IUI nebus prasmes aryti. Nes 45 tamoxi dienos suveike pries 2 savaites. Tai dabar kris. Nors nuo 5dienio bus ND naturalus. Siaip, pazaisti.
Papildyta:
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 07 25, 15:41)
na gal, kaip naujoke nesigincysiu mirksiukas.gif skaiciau apie tuos baudos suolelius, nesinoretu jau pirma diena ten atsidurt biggrin.gif ir as labai tikiuosi, kad tik tiek tereikejo rolleyes.gif jei ne - eisim iki galo, kur ir koks jis bebutu  smile.gif bus aisku uz madaug 10 dienu. aciu uz puiku priemima mirksiukas.gif
Papildyta:
Dariau VK Kaune, pas Tvarijonaviciene.

rugpjucio 4 diena bus NT. O rugpjucio 2 jau galesi pradeti juos gadinti. Maudzia dar pilva?
Atsakyti
sveikos busimos mamytes 4u.gif

QUOTE(Kiki1 @ 2011 07 25, 13:25)
Na pas mane mmm pramuse, taigi prasau geltoninkit ir mane

console.gif

QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 07 25, 14:39)
Sveikos, merginos, po dviejų metų "neakivaizdinio" skaitinėjimo norėčiau pagaliau ir aš prisijungti prie jūsų.

sveika prisijungus, linkiu kad greit ciuoztum is cia 4u.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 07 25, 14:45)
O siaube-siaube, kas per baubas tas GN... 

4u.gif

QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 07 25, 15:09)
na sekasi neblogai, lyg berniuka turesim, penktadieni eisiu paskutiniam issamiam echo tai ziuresim ar patvirtins ar ne  ax.gif  zinokit dar po siai dienai netikiu, kad stebuklas ivyko, MB sako, ziuriu i lovyte, i vezimeli, matau dideli pilvuka ir jauciu stiprius spyrius, bet dar negaliu patiket.  blush2.gif matyt patikesim tik tada kai stebukleli laikysim ant ranku 

wub.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 07 25, 15:13)
ogo. o tie gonaliai ir clostai, t.y. ju kiekis, tikriausiai skiriami pagal naturalaus derlio nepakankamuma?

nea... pas mane irgi naturalus derlius buvo puikus, o vien su chlostu tas pats buvo, toks vaizdas kaip nebuciau nieko darius... o va gonalis + clostas pasidarbavo 4u.gif

Sveikos mergytes, as virusiuku jum paskleist negaliu

baik mergyt, dar nenurasyk visko, juk gal tikrai veliau spirgis susiformavo ir del to nemato 4u.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 07 25, 15:18)
vargsele, ji net sauke is skausmo... Siaubas..

o boze doh.gif as del to ir ejau tiesiai prie LP, pagalvojau kad ni ni.... as jau geriau su narkoze viska is karto prasitikrinsiu unsure.gif
Atsakyti