QUOTE(Maidenana @ 2011 07 25, 15:13)
darykit vaikiuka. sperma suprastes tik po 3 menesiu.
ogo. o tie gonaliai ir clostai, t.y. ju kiekis, tikriausiai skiriami pagal naturalaus derlio nepakankamuma? as dar neturejau stimuliacijos, bet turesiu kita cikla, tikriausiai.. Ir jeigu man, pvz, reguliari O ir visada buna 1 folis ir gleivine grazi, tai man maziau vaistu reikes?
ogo. o tie gonaliai ir clostai, t.y. ju kiekis, tikriausiai skiriami pagal naturalaus derlio nepakankamuma? as dar neturejau stimuliacijos, bet turesiu kita cikla, tikriausiai.. Ir jeigu man, pvz, reguliari O ir visada buna 1 folis ir gleivine grazi, tai man maziau vaistu reikes?
dazniausiai pradeda stimuliuot su clostybegitu, nes jis silpnesnis (na man puikiai uzaugindavo folius, bet juodai suesdavo gleivine), jei jis nepadeda einama prie stipresniu tokiu kaip gonal (o sitie jau kainuoja geeeerai )
kadangi pas tave naturaliai viskas grazu, tai turbut uzteks po 1 closto tablete
QUOTE(Itrea @ 2011 07 25, 15:13)
Sveikos mergytes, as virusiuku jum paskleist negaliu buvau pas gine siandie. Gimdoje puslytes nemate, ketvirtadieni eisim ziuret ar nebus nevietoj pastojimo dar pridaviau HCG, bet rezultata suzinosiu tik ketvirtadieni. Tep, kad mano pirmas IUI nelabai pasisekes
mergyt nenuleisk ranku kol nera viskas aisku iki galo, greiciausiai lelius pasislepes ir pasirodys po keliu dienu laikykis