Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(lauraz5 @ 2011 07 24, 13:07)
kazkas vesdavo ta saraseli, bet jau tos senosios lankytojos issibarste tai ir sarasiuko nebeliko ax.gif nebeatsimenu kas ji dabar vesdavo g.gif  g.gif

na tai galetu merginos pasisakyti kur ir pas ka darosi. idomu butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 24, 18:34)
Mergaites kaip jūs laikotes , aš geriu duch.... ir nieko viskas tas pats .. jokiu pokyčių, kažin kuom pasibaiks . Jau rugp. pradžioje bus aišku g.gif

na mergyt, dar anksti ką nors jausti smile.gif o nuo dufastono ne visiems ką nors būna kokių nors požymių... ir tada nelaukiam abidvi mmm biggrin.gif

QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 24, 19:57)
Sveikutes, mane apziurejo sestadieni, susiformavus geltonkunio cista, tai kita sestadieni paziures, jei su menesinem pasisalins sekmingai, tai gal dar pasiseks pasistimuliuoti leidziamais vaistais, ir tada darys IUI, o jei ne tai teks kt ciklo laukt  doh.gif

viskas bus gerai mergyt, jei ką viena mėnesį pailsėsi, gali žolelių pagerti

LABAS RYTAS UOGYTĖS

Atsakyti
Sveikos, prasau uzgeltonuoti mane birzelio sarase. Man pabego 3 savaiciu. Dabar pertrauka darau
Atsakyti
QUOTE(Kriskris1 @ 2011 07 25, 10:28)
Sveikos, prasau uzgeltonuoti mane birzelio sarase. Man pabego 3 savaiciu. Dabar pertrauka darau

verysad.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip gaila , na bet pailsejus jau gal tvirtai uzkibs mirksiukas.gif
Atsakyti

4u.gif 4u.gif 4u.gif pažįstamas jausmas, tik nenusimink, laikykis, svarbiausia kad GALI pastoti, o čia svarbiausia
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif

QUOTE(jurmarta @ 2011 07 24, 19:45)
panos,o kiek kainuoja IUI?

priklauso nuo vaistu rusies ir kiekio.... as praeita karta issisukau su 800, dabar su 1300lt....

QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 24, 19:57)
Sveikutes, mane apziurejo sestadieni, susiformavus geltonkunio cista

linkiu kad su mmm pasisalintu 4u.gif

Sveikos, prasau uzgeltonuoti mane birzelio sarase. Man pabego 3 savaiciu.

verysad.gif 4u.gif labai gaila, bet tikrai gerai sako mergaites, didziulis dalykas yra kad gali pastoti 4u.gif

QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 25, 11:06)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  pažįstamas jausmas, tik nenusimink, laikykis, svarbiausia kad

drinks_cheers.gif as irgi visada apie tai pagalvoju...
Atsakyti
Labukas braskes

QUOTE(Kriskris1 @ 2011 07 25, 08:28)

gaila 4u.gif 4u.gif

Na pas mane mmm pramuse, taigi prasau geltoninkit ir mane verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 07 25, 09:27)
na tai galetu merginos pasisakyti kur ir pas ka darosi.  idomu butu  4u.gif

Sveikute 4u.gif
Aš prieš darant IUI, skaitinėjausi, žiūrinėjausi, pas ką, kaip , kas, tai mačiau, kad sėkmingiausiai ir geriausi atliepimai buvo apie Jolsanos gydyklą ir jų pagrindinę daktarę, čia man atrodo yra Klaipėdoje, aš pati Vilniuje dariau BAK, po kolkas nesėkmingai, bet vis dar tikiuosi ir turiu slaptą norą vis dėlto Jolsanoje pasidaryti smile.gif
Sėkmės Tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaza1 @ 2011 07 25, 13:25)
aš pati Vilniuje dariau BAK, po kolkas nesėkmingai

as irgi bake darausi drinks_cheers.gif o tu pas ka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiki1 @ 2011 07 25, 13:25)
Labukas braskes
gaila  4u.gif  4u.gif

Na pas mane mmm pramuse, taigi prasau geltoninkit ir mane  verysad.gif  verysad.gif

nu š... 4u.gif daug ružavų

ką dabar galvoji saulyt?
Atsakyti
Sveikos, merginos, po dviejų metų "neakivaizdinio" skaitinėjimo norėčiau pagaliau ir aš prisijungti prie jūsų. Prašau priimti smile.gif
Atsakyti
Labas dienelis...

O siaube-siaube, kas per baubas tas GN... doh.gif doh.gif numirti is skausmo... Gerai, kad S viska graziai gerai zino, dantis uzkalbineja.. Prizadejau jai nudobti savo vyra uz tokias mano kancias... doh.gif Bet rezultatai puikus, viskas laaaabiau nei grazu... tfu tfu tfu... Dabar sedziu ir ziuriu i save is vidaus... blink.gif tie kiausintakiai kaip siuleliai... nu tooookio plonumo..
Papildyta:
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 07 25, 14:39)
Sveikos, merginos, po dviejų metų "neakivaizdinio" skaitinėjimo norėčiau pagaliau ir aš prisijungti prie jūsų. Prašau priimti smile.gif

Tai ruosiesi IUI? Kokios tavo.TB problemos? Kas priverte skaityti ir kokie planai?
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2011 07 24, 19:45)
panos,o kiek kainuoja IUI? 4u.gif

Pas mus 500 + vaistai.. Kiek vaistai dar nezinau.. gal 200-300 stimuliacijai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 25 liepos 2011 - 13:42