QUOTE(Pupukas24 @ 2011 07 22, 14:13)
tai kad zinok man jau 5-tas ciklas kaip dufa geriu... o ir pries tai buvo visokiu nestumo simptomu....
tada perdaug nesitikek ir galvok, kad viskas pagal plana, kaip ir buvo anksciau.
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 22, 14:16)
jei taip butu viens-du..man ta procedūra ne maziau 10-15 min, ir labai skausminga su krauju, po manes po to sesute visą kabinetą dar ilgai valo
Pupukas24 kada tau kraujas? laukiam laukiam
eik tu sau... o del ko taip? man kai pirma IUI dare - tai 2 minutes.
QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 22, 14:55)
Parsivilko mm, rytoj pas gine, jei viskas ok, bandysim daryti 3 iui
nu tu zalia ruta. Gerai, kad nezyzi, nes suolelis jau mojoja tau kumsciu. Stimuliacija kitokia pasirinksit ar liksite prie tos pacios programos?
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 07 22, 14:58)
o del kraujo tai net nezinau, baisu ne tas zodis....nezinau.... antradieni IUI buvo, bet nebuvo ovuliave foliai.... tai net nezinau kada bus tos 2 savaites.... manau kad lauksiu ir tiek.... net nebepakelsiu vieno I.... o kraujo tiesa pasakius nesu niekad dar net bandzius darytis, nes niekad iki tol neprieidavo.....
as jau rasiau anksciau, kad man atrodo, kad IUI daryta pries O turi daugiau sansu likti sekminga. Paskaiciuok, kad buozgalviai tavyje 2 paras gyvena. kaip tik iki O kol nusliauze, kol atsistojo i eile. O beliko tik hapt - ir yra
Kaip perspektyva, a?
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.