Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 22, 13:13)
man 20:00, pastate į patį eilės galą, nes su manim daug problemų, tai kad po manęs eilė nestovėtu  biggrin.gif
o kame tu ten problemas sudarineji? reikia - viens-du ir gatava biggrin.gif

QUOTE(Pupukas24 @ 2011 07 22, 13:34)
pas mane tai net nezinau ar cia nuo didelio noro ar cia nuo dufo, bet visokiu tu simptomu buna.... ir (.)(.) labai jautrus, ir valgyt noriu ir pilvas ispustas.... bet nezinau ar galiu suristi visa tai....

girdejau, kad nuo dupho, kas pirma karta vartoja taip buna, kad absoliuciai visi nestumo pozymiai. po to pripranta organizmas.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 22, 13:49)
girdejau, kad nuo dupho, kas pirma karta vartoja taip buna, kad absoliuciai visi nestumo pozymiai. po to pripranta organizmas.

tai kad zinok man jau 5-tas ciklas kaip dufa geriu... o ir pries tai buvo visokiu nestumo simptomu.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 22, 13:49)
o kame tu ten problemas sudarineji? reikia - viens-du ir gatava biggrin.gif

jei taip butu viens-du..man ta procedūra ne maziau 10-15 min, ir labai skausminga su krauju, po manes po to sesute visą kabinetą dar ilgai valo biggrin.gif

Pupukas24 bigsmile.gif kada tau kraujas? laukiam laukiam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 22 liepos 2011 - 13:17
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 21, 10:02)
O HCG testas? Gal turi prasmes ir ji padaryti, kad isvengti nesusipratimu?

QUOTE(indry @ 2011 07 21, 17:47)
Man po 2 nesekmingo IUI atsimenu irgi mmm nebuvo, tada pasidariau HCG - tada parode maziau nei 1, nutraukus Duf mmm atejo sekancia diena. Bet as tikrai pasidaryciau HCG del sventos ramybes, nes jei yra nestumas nutraukus Duf gali zirniukas pabegti...
Papildyta:

QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 22, 08:33)
[Lėja kaip tau?

Parsivilko mm, rytoj pas gine, jei viskas ok, bandysim daryti 3 iui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 22, 14:55)
Parsivilko mm, rytoj pas gine, jei viskas ok, bandysim daryti 3 iui  wub.gif

nu saulyt, tada daug rožinių balionų 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir tik nenuleisk galvytės ir į priekį oro_buckis.gif

tai ką, konstatuoju faktą : BIRŽELIS iš 10 užregistruotų - 3 thumbup.gif
tai yra 30% (jei gerai suskaičiavau blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 22 liepos 2011 - 14:01
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 22, 14:16)
jei taip butu viens-du..man ta procedūra ne maziau 10-15 min, ir labai skausminga su krauju, po manes po to sesute visą kabinetą dar ilgai valo  biggrin.gif

Pupukas24  bigsmile.gif  kada tau kraujas? laukiam laukiam

jetau kaip tau problematiskai.... 4u.gif linkiu kad visi vargai atsipirktu 4u.gif

o del kraujo tai net nezinau, baisu ne tas zodis....nezinau.... antradieni IUI buvo, bet nebuvo ovuliave foliai.... tai net nezinau kada bus tos 2 savaites.... manau kad lauksiu ir tiek.... net nebepakelsiu vieno I.... o kraujo tiesa pasakius nesu niekad dar net bandzius darytis, nes niekad iki tol neprieidavo..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 07 22, 14:13)
tai kad zinok man jau 5-tas ciklas kaip dufa geriu... o ir pries tai buvo visokiu nestumo simptomu.... doh.gif
tada perdaug nesitikek ir galvok, kad viskas pagal plana, kaip ir buvo anksciau.

QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 22, 14:16)
jei taip butu viens-du..man ta procedūra ne maziau 10-15 min, ir labai skausminga su krauju, po manes po to sesute visą kabinetą dar ilgai valo  biggrin.gif

Pupukas24  bigsmile.gif  kada tau kraujas? laukiam laukiam
eik tu sau... o del ko taip? man kai pirma IUI dare - tai 2 minutes.

Parsivilko mm, rytoj pas gine, jei viskas ok, bandysim daryti 3 iui  wub.gif

nu tu zalia ruta. Gerai, kad nezyzi, nes suolelis jau mojoja tau kumsciu. Stimuliacija kitokia pasirinksit ar liksite prie tos pacios programos?

QUOTE(Pupukas24 @ 2011 07 22, 14:58)
o del kraujo tai net nezinau, baisu ne tas zodis....nezinau.... antradieni IUI buvo, bet nebuvo ovuliave foliai.... tai net nezinau kada bus tos 2 savaites.... manau kad lauksiu ir tiek.... net nebepakelsiu vieno I.... o kraujo tiesa pasakius nesu niekad dar net bandzius darytis, nes niekad iki tol neprieidavo..... unsure.gif

as jau rasiau anksciau, kad man atrodo, kad IUI daryta pries O turi daugiau sansu likti sekminga. Paskaiciuok, kad buozgalviai tavyje 2 paras gyvena. kaip tik iki O kol nusliauze, kol atsistojo i eile. O beliko tik hapt - ir yra smile.gif Kaip perspektyva, a? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 22, 15:08)

eik tu sau... o del ko taip? man kai pirma IUI dare - tai 2 minutes.

labai sunkus praėjimas į gimda, užlenktas kaklelis, kaip darė histeroskopija tai "vos nepasiklydo labirintuose " smile.gif)))
tai kol paima žnyplėmis kaklelį , kol randa kelia , tai ir praeina laikas
Atsakyti
Parsivilko mm

4u.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 07 22, 15:08)
as jau rasiau anksciau, kad man atrodo, kad IUI daryta pries O turi daugiau sansu likti sekminga. Paskaiciuok, kad buozgalviai tavyje 2 paras gyvena. kaip tik iki O kol nusliauze, kol atsistojo i eile. O beliko tik hapt - ir yra smile.gif Kaip perspektyva, a?  mirksiukas.gif

skamba labai viliojanciai biggrin.gif kada tau atsakymai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 22, 15:18)
labai sunkus praėjimas į gimda, užlenktas kaklelis, kaip darė histeroskopija tai "vos nepasiklydo labirintuose " smile.gif)))
tai kol paima žnyplėmis kaklelį , kol randa kelia , tai ir praeina laikas

o GN tau dare? Nu as isivaizduoju, kad su tokiais labirintais jokie buozgalviai kelio neras... doh.gif dabar aisku viskas..

QUOTE(Pupukas24 @ 2011 07 22, 15:18)
4u.gif

HCG 0,5. Viskas tvarkoje. Pirmadieni GN ir nuo sekancio 6dienio OT gadinimas bei ND.
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 07 22, 15:18)
4u.gif

vo vo jau 15 !!!!!!

oj...nu gerai..dabar jau žinai kad gali judėti toliau

darė ir GN ir LP
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 22 liepos 2011 - 14:23
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 22, 15:22)
vo vo  jau 15 !!!!!!

oj...nu gerai..dabar jau žinai kad gali judėti toliau