Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(kukulka @ 2011 07 21, 19:51)
Sms is loorena:
"18.25h i si pasauli atejo musu ilgai islaukta, issvajota, issapnuota dukryte Juste. Musu galiune svere 4256 gr ir 54 cm. Tik dabar supratome, ka reiskia tikrai but LAIMINGAIS!"

nuosirdziausi sveikinimai susilaukus Justes tikrai galiune wub.gif
Atsakyti
Loorena - SVEIKINIMAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif VALIOOOOO!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Loorena super thumbup.gif SVEIKINIMAI !!!!!! na ir dičke mergytė biggrin.gif

Labas rytas mergytės, kokios naujienos?
Lėja kaip tau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 22 liepos 2011 - 07:34
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 22, 08:33)
Loorena super  thumbup.gif  SVEIKINIMAI !!!!!! na ir dičke mergytė  biggrin.gif

Labas rytas mergytės, kokios naujienos? 
Lėja kaip tau?

Sveikos mergaites, kaip laikotes nuo vakar (16 ciklo d. po IUI praejo 3 dienos)pradejau duphoston vartoti, tai pilvukas kad pasipute o siai jokiu pokyciu) O kaip jums reguoja sisi vaistukas ????? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kukulka @ 2011 07 21, 21:51)
Sms is loorena:
"18.25h i si pasauli atejo musu ilgai islaukta, issvajota, issapnuota dukryte Juste. Musu galiune svere 4256 gr ir 54 cm. Tik dabar supratome, ka reiskia tikrai but LAIMINGAIS!"

sveikinimai patys nuoširdžiausi ir didžiausi wub.gif net šiurpuliukai nuėjo...kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 22, 08:45)
Sveikos mergaites, kaip laikotes nuo vakar (16 ciklo d. po IUI praejo 3 dienos)pradejau duphoston vartoti, tai pilvukas kad pasipute o siai jokiu pokyciu) O kaip jums reguoja sisi vaistukas ????? mirksiukas.gif

Gal jau priprato mano organizmas, dabar nieko nejaučiu, bet pradžioje t.p. buvo pilvas kaip balionas ir dar labai norisi valgyt , o kai pažiūri į maistą tai pykina
Atsakyti
o man nuo duf visai jokiu pokyciu..
liko trys dienos kol sueis 2sav po iui ir savijauta jokia. na pilva maudzia kaip pries mm ir siandien ryte atsikelus pirma mintis, kad persalau nes nosis kazkaip tekejo, bet cia speju nuo kondyskiu.. ax.gif
Atsakyti
Nu va, HCG jau priduotas. laukiu 15.00 HRS nuosprendzio.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 22, 09:57)
Nu va, HCG jau priduotas. laukiu 15.00 HRS nuosprendzio.

tai tada ir mes atsisėdam ant suolelių ir laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 22, 11:22)
tai tada ir mes atsisėdam ant suolelių ir laukiam  mirksiukas.gif

vyras vis svaigsta, kad bus normalus nestumas su normaliais skaiciais... biggrin.gif
sakau seselei iseidama - kad niekad nemaniau, kad pridavinesiu HCG tikedamasi gauti rezultata maziau nei 1...
p.s. kaip jums orelis? mane tai prie zemes traukia, kad galeciau knarkti ir knarkti. bet reikia lazanja daryti... doh.gif
Papildyta:
Olialia, a tu JAU po IUI ar tik lauki laiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 22 liepos 2011 - 11:55
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 22, 12:57)
[
Olialia, a tu JAU po IUI ar tik lauki laiko?

man 20:00, pastate į patį eilės galą, nes su manim daug problemų, tai kad po manęs eilė nestovėtu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos meginos 4u.gif

QUOTE(kukulka @ 2011 07 21, 20:51)
Sms is loorena:

ech kaip faina wub.gif

pas mane tai net nezinau ar cia nuo didelio noro ar cia nuo dufo, bet visokiu tu simptomu buna.... ir (.)(.) labai jautrus, ir valgyt noriu ir pilvas ispustas.... bet nezinau ar galiu suristi visa tai....
Atsakyti