Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 20, 22:17)
Sveikutes, man dar mm neparejo, bet skambinausi gyd. liepe jau nutraukti dufa., nes 34 cd testas neigiamas visiskai, tik keista, kad mm nera, sake, jei neateis iki penktad, reiks susitikt, bet lyg ir maust pradejo, tai gal viskas ok ir jos pareis, nes jau issigandau, kad kazkas negero cia man jau daros  doh.gif  tai turbut geltoninkit mane  doh.gif

O HCG testas? Gal turi prasmes ir ji padaryti, kad isvengti nesusipratimu?
Atsakyti
Indry, nepergyvenk, man irgi 6 savaičių nematė širdelės, nuėjau 8 ir pamatė 4u.gif

Lėja, aš daryčiau Hcg. Mano draugei visi testai rodė riebų I, bet jautėsi nėščia, nuėjo pas gyd- buvo jau lygiai 6 savaitės. Aišku, čia išimtis, bet.. ne milijonus tas kraujo tyrimas kainuoja, manyčiau, verta apsidrausti, bet, aišku, spręsti tau 4u.gif
Atsakyti
Palaikau KittyKitty patarima.
Leja, kitaip - nu be baudos suolelio neprasisuksi... Tauta reikalauja HCG!
Atsakyti
labutis mergaites 4u.gif ar dar pamenate mane? buvau padarius pertrauka, kadangi 4iui buvo nesekmingos. sian as jau namie, vakar man dare LP.
taigi skambinsiuos gydytojai ir toliau tesim darba, nes labai jau noriu kuo greiciau nestuke.gif
Atsakyti
merginos. uzmaciau vaistinej kazkoki tai preaparata "Calibrum babyplan".. gal kuri vartojate ar kazka zinot naudingas jis ar ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 07 21, 13:15)
labutis mergaites 4u.gif  ar dar pamenate mane? buvau padarius pertrauka, kadangi 4iui buvo nesekmingos. sian as jau namie, vakar man dare LP.
taigi skambinsiuos gydytojai ir toliau tesim darba, nes labai jau noriu kuo greiciau  nestuke.gif

labuti 4u.gif
papasakok kaip operacija? ką nors rado?
aš po LP praleidau viena ciklą ir dariau IUI (ir užkibo, tik po to nustoji vystytis )
Atsakyti
QUOTE(indry @ 2011 07 21, 09:40)
Labas merginos smile.gif . Uzvakar padaryta echo parode  nestuke.gif zirniukas vietoje ir visi ismatavimai OK  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , kazkodel dar nerode sirdeles plakimo ax.gif . Po IUI buvo praejusios 4 savaites, nuo paskutiniu mmm pirmos dienos - 6 savaites.
Taip, S tikrai daro stebuklus smile.gif

Puiku, sveikinu, dar po savaiteles pamtysi ir sirdute wub.gif

Aha tikrai daro kaip matot pas mane net trigubas stebuklas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 21, 15:23)
labuti  4u.gif
papasakok kaip operacija? ką nors rado?
aš po LP praleidau viena ciklą ir dariau IUI (ir užkibo, tik po to nustoji vystytis )

nieko man daug nedare kaip supratau (nes po operacijos pati toletan ejau), patvirtino kad man PKS, kiasintakiu pratekamumas geras abejose pusese, tik prabade po 8 skylutes abejose kiasidese ir viskas, sian ryte as jau pati atvairavau namo
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 07 21, 09:43)

man su dufu irgi uzsitesia ciklas. ir dar taip idomiai mmmm prasideda, vos vos taip sunkiai, sunkiai, o po to kad paplusta. nebudavo anksciau, taip schmoll.gif

na man irgi, bet taip ilgai dar nebuvo ohmy.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 07 21, 10:02)
O HCG testas? Gal turi prasmes ir ji padaryti, kad isvengti nesusipratimu?

QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 21, 11:41)

Lėja, aš daryčiau Hcg. Mano draugei visi testai rodė riebų I, bet jautėsi nėščia, nuėjo pas gyd- buvo jau lygiai 6 savaitės.  Aišku, čia išimtis, bet.. ne milijonus tas kraujo tyrimas kainuoja, manyčiau, verta apsidrausti, bet, aišku, spręsti tau 4u.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 07 21, 11:46)
Palaikau KittyKitty patarima.
Leja, kitaip - nu be baudos suolelio neprasisuksi... Tauta reikalauja HCG!

Na gal ir reikejo pasidaryt, bet tiek kart dariausi ir buvo visad neigiami, be to esu 2 kartus nescia buvus (vienas is ju buvo sekmingas- turiu mylimiausia dukriuka rolleyes.gif ) tai viska tie testai rode gerai, be to as tokia testu tyrinetoja esu, kad pamatau juose ko net nebuna, o si kart net nemaciau biggrin.gif Be to gyd neliepe, o as ja kazkaip pasitikiu, tai si kart nepridavaiu kraujuko, bet to su dukriuku sunku issiruosti, ypac kai taip karsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 07 21, 14:29)
blink.gif mega_shok.gif

QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 21, 14:36)
na man irgi, bet taip ilgai dar nebuvo ohmy.gif
Na gal ir reikejo pasidaryt, bet tiek kart dariausi ir buvo visad neigiami, be to esu 2 kartus nescia buvus (vienas is ju buvo sekmingas- turiu mylimiausia dukriuka  rolleyes.gif  ) tai viska tie testai rode gerai, be to as tokia testu tyrinetoja esu, kad pamatau juose ko net nebuna, o si kart net nemaciau biggrin.gif Be to gyd neliepe, o as ja kazkaip pasitikiu, tai si kart nepridavaiu kraujuko, bet to su dukriuku sunku issiruosti, ypac kai taip karsta  doh.gif
mars testa daryti. cia tau ne 'pasitikiu' reikalas. geriau siuo atveju persisaugoti negu nedasisaugoti.
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 20, 21:17)
Sveikutes, man dar mm neparejo, bet skambinausi gyd. liepe jau nutraukti dufa., nes 34 cd testas neigiamas visiskai, tik keista, kad mm nera, sake, jei neateis iki penktad, reiks susitikt, bet lyg ir maust pradejo, tai gal viskas ok ir jos pareis, nes jau issigandau, kad kazkas negero cia man jau daros  doh.gif  tai turbut geltoninkit mane  doh.gif

Man po 2 nesekmingo IUI atsimenu irgi mmm nebuvo, tada pasidariau HCG - tada parode maziau nei 1, nutraukus Duf mmm atejo sekancia diena. Bet as tikrai pasidaryciau HCG del sventos ramybes, nes jei yra nestumas nutraukus Duf gali zirniukas pabegti...
Papildyta:
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 07 21, 13:29)
Puiku, sveikinu, dar po savaiteles pamtysi ir sirdute wub.gif

kaip faina smile.gif smile.gif smile.gif , net trigubas thumbup.gif
Papildyta:
[quote=KittyKitty,2011 07 21, 10:41]
Indry, nepergyvenk, man irgi 6 savaičių nematė širdelės, nuėjau 8 ir pamatė 4u.gif

Aciu smile.gif , tikiuosi ir man taip pat bus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 21, 08:47)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  dideli dideli sveikinimai , lauksim dabar virusiuku
6 savaites tai yra tas vadinamas akušerinis nėštumas, kuris skaičiuojamas pagal paskutiniu mmm pradžios data. viskas yra normaliai, dabar tik ramybes ir džiaukitės nėštumo akimirkomis, nes jie greitai prabėgs  biggrin.gif

Aciu uz palaikyma smile.gif
Atsakyti
Sms is loorena:
"18.25h i si pasauli atejo musu ilgai islaukta, issvajota, issapnuota dukryte Juste. Musu galiune svere 4256 gr ir 54 cm. Tik dabar supratome, ka reiskia tikrai but LAIMINGAIS!"
Atsakyti