Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Mergaites,

Planuoju daryt Laparoskopija ir noreciau patarimu del gyd.
Ka jus manot apie
Daiva Bartkeviciene (Vilniuj),
Jolanta Salygiene (Klaipedoj)
ir gal ka pasiulysit Kaune??? Buciau labai dekinga..

Atsakyti
QUOTE(Kiki1 @ 2011 07 20, 18:12)
Mergaites,

Planuoju daryt Laparoskopija ir noreciau patarimu del gyd.
Ka jus manot apie
Daiva Bartkeviciene (Vilniuj),
Jolanta Salygiene (Klaipedoj)
ir gal ka pasiulysit Kaune??? Buciau labai dekinga..

Jolanta Salygiene.
Atsakyti
Labai laukiam jusu visu nestukiu skyrelyje ... APCYY....2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Itrea @ 2011 07 20, 10:54)
galvok , kad viskas bus gerai ir niekas nekaisios koju  mirksiukas.gif  linkiu bat butu sekminga IUI  4u.gif

ACIŪ mergaites..... jau kaip bus taip, nes kai per daug prisisvajoji tai ?? mega_shok.gif
jai neišeis dar bandysiu kažka II karta.....tvarkysius FSH....t.t
Jau išgivenau viena šoka daugiau nebenoriu ačiū vyrukui kad palaikė drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 07 20, 14:06)
man ir nesekmingas sis IUI cray.gif

Laikykis unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 20, 15:47)
tai tada panašiai nelauksim mmm  mirksiukas.gif  , dabar ramiu 2-jų savaičių ir tik teigiamu rezultatu

Nu palaikom viena kita 4u.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana36: 20 liepos 2011 - 20:27
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 20, 18:16)
Jolanta Salygiene.

Pritariu vienareiksmiskai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes, man dar mm neparejo, bet skambinausi gyd. liepe jau nutraukti dufa., nes 34 cd testas neigiamas visiskai, tik keista, kad mm nera, sake, jei neateis iki penktad, reiks susitikt, bet lyg ir maust pradejo, tai gal viskas ok ir jos pareis, nes jau issigandau, kad kazkas negero cia man jau daros doh.gif tai turbut geltoninkit mane doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lėja_: 20 liepos 2011 - 21:18
kazin ar galima taip stimuliuotis pas viena gydytoja o IUI daryti pas kita
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 07 21, 07:52)

Sveika, galima, tik patys gydytojai skeptiskai i tai ziuri. As pati viena IUI stimuliavausi pas K., o IUI dariau VK pas M. Tokiu atveju reikia paciai labai pasiskaiciuot kaip ir ka. As K. nesakiau, kad IUI darysiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enia @ 2011 07 20, 20:55)
Labai laukiam jusu visu nestukiu skyrelyje ... APCYY....2.gif  2.gif

gaudau gaudau ir aš šį kartą, man taip rytoj pravers, taip laukiu šį kart to IUI, nors žinau kad bus, labai ne maloni procedūra, bet nusiteikiau ir tikiuosiu kad vis dėl to pavyks mums

QUOTE(gitana36 @ 2011 07 20, 21:31)
Nu palaikom viena kita  4u.gif  cool.gif

wub.gif 4u.gif

čia priklauso nuo gydytojos, nes vis ties su darančia IUI tada reikės iš anksto aptarti viska

Lėja, saule, kol neatėjo mmm davai negeltoninsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 21 liepos 2011 - 08:17
Labas merginos smile.gif . Uzvakar padaryta echo parode nestuke.gif zirniukas vietoje ir visi ismatavimai OK thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , kazkodel dar nerode sirdeles plakimo ax.gif . Po IUI buvo praejusios 4 savaites, nuo paskutiniu mmm pirmos dienos - 6 savaites. Gydytojai skaiciuoja 6 savaiciu nestuma, pagal echo sake irgi 6 savaites, nors pagal IUI embrionui turetu buti tik 4 savaites. Tai dabar nerimauju ir vel bijau, kad viskas butu OK ax.gif Pas gydytoja 29d., tada dar karta echo ir jei viskas ok paleisiu virusiuku daug daug...
Kam nepasiseke si cikla 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As 2m nedariau jokiu pertrauku tarp stimuliaciju (nebent gydytojos patarimu del cistu, persalimo arba norint isvengti hiperstimuliacijos), veliau seke 3 IUI, paskutinis sekmingas. Taciau buvau rimtai apsisprendusi daryti pertrauka jei bus nesekmingas 3 IUI. ir darau pertrauka tik ne savo noru, o delto kad nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 20, 17:16)
Jolanta Salygiene.

Taip, S tikrai daro stebuklus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 07 20, 13:06)
man ir nesekmingas sis IUI cray.gif

labai gaila 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 07 20, 17:14)
kazin kaip geriau butu ar daryti pertrauka tarp IUI ar geriau kad iskart kita

boruziukas1 tau nuo likimo drauges didelis 4u.gif
mes darom pertrauka iki rudens. vsio, nera noro nieko daryt verysad.gif sako, kad ir vyru sperma vasara del karscio pablogeja, tai palauksim rudens.

QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 20, 22:17)
Sveikutes, man dar mm neparejo, bet skambinausi gyd. liepe jau nutraukti dufa., nes 34 cd testas neigiamas visiskai, tik keista, kad mm nera, sake, jei neateis iki penktad, reiks susitikt, bet lyg ir maust pradejo, tai gal viskas ok ir jos pareis, nes jau issigandau, kad kazkas negero cia man jau daros  doh.gif  tai turbut geltoninkit mane  doh.gif

man su dufu irgi uzsitesia ciklas. ir dar taip idomiai mmmm prasideda, vos vos taip sunkiai, sunkiai, o po to kad paplusta. nebudavo anksciau, taip schmoll.gif

nedaryciau taip. nebent tuo metu nebutu mano gydytojo, bet tada jie daznai patiki kolegoms.

Indry sveikinu labai labai wub.gif wub.gif
Vis del to stebuklu buna, o ir mazas HCG pasirodo nieko nereiskia, kaip visada- visu organizmai skirtingi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 21 liepos 2011 - 08:45
QUOTE(indry @ 2011 07 21, 09:40)
Labas merginos smile.gif . Uzvakar padaryta echo parode  nestuke.gif zirniukas vietoje ir visi ismatavimai OK  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dideli dideli sveikinimai , lauksim dabar virusiuku
6 savaites tai yra tas vadinamas akušerinis nėštumas, kuris skaičiuojamas pagal paskutiniu mmm pradžios data. viskas yra normaliai, dabar tik ramybes ir džiaukitės nėštumo akimirkomis, nes jie greitai prabėgs biggrin.gif
Atsakyti