man ir nesekmingas sis IUI
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 20, 11:55)
nu va, šaunuole saulut, apsiramink, palauk truputėli ir koki penktadieni jei bus taip pat, nueik kraujuko priduok, o dabar galvok tik teigiamai, kad čia vėlyva implantacija
16DPI jau nebegali buti implantacija- per velu
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 07 20, 12:06)
kaip gaila
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 07 20, 14:06)
nu boriuziuk saule ...
primink , ar darei LP ?
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 20, 15:20)
taip daryta LP bet rado viska gerai
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 20, 10:37)
kaip nenorėčiau tai daryti...nu nemaloni procedūra ,
tada gaudyk
gitana36 tai tau kada darė? vakar? ar kaip ir rašei 15d?
tada gaudyk
gitana36 tai tau kada darė? vakar? ar kaip ir rašei 15d?
ne dare 19 diena vis delto ..
Visoms, sulaukusioms nelabuju- po geltona
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 20, 15:03)
ne dare 19 diena vis delto ..
tai tada panašiai nelauksim mmm , dabar ramiu 2-jų savaičių ir tik teigiamu rezultatu
QUOTE(Irėnė @ 2011 07 20, 09:57)
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 07 20, 14:06)
Abiems daug
Irene ir boruziuk- labai gaila. Laikykites. Pagal skyrelio tradicija gaunat po baliona Aisku, menkas cia "paguodos prizas" tas balionas, jeigu galeciau apkabinciau stipriai visas kam nepasiseke... Ir pati duociau apsikabinama kai NT parodo da nelemta viena bruksni... Bet zinokit, visos tapsim nestukes...
Kiki- nu bliamba kaip gaila. Bet siaip zinok nuo PRG zvakuciu uzsilako mmm. As viena karta vartojau jas kokias 20d is eiles, nes vis nebuvo galimybes NT atlikt, tai ir nutraukt bijojau. Tik nutraukus, atejo mmm- siaip uzsilaike daugiau negu svaite, ko man niekad nera buve.
Mergytes, sunkiai cia mum klostosi... Einu sian pas dantista- tai bent mintys apie ka kita dabar sukasi.
O siaip, gal taip optimistiskiau- sakykit kaip ruosiates nestumui? Ar tik bandot pastot ir negalvojat? Geriat vitaminus, sportuojat, sveikai maitinates, einat pas gydytojus del kazkokiu priezasciu (nekalbu apie VK ar su nepastojimu susijusias preblemeles)? Pasipasakokit- belaukiant to issvajoto nestumo, mielai pasiskaityciau kaip kas jam ruosiasi...
Kiki- nu bliamba kaip gaila. Bet siaip zinok nuo PRG zvakuciu uzsilako mmm. As viena karta vartojau jas kokias 20d is eiles, nes vis nebuvo galimybes NT atlikt, tai ir nutraukt bijojau. Tik nutraukus, atejo mmm- siaip uzsilaike daugiau negu svaite, ko man niekad nera buve.
Mergytes, sunkiai cia mum klostosi... Einu sian pas dantista- tai bent mintys apie ka kita dabar sukasi.
O siaip, gal taip optimistiskiau- sakykit kaip ruosiates nestumui? Ar tik bandot pastot ir negalvojat? Geriat vitaminus, sportuojat, sveikai maitinates, einat pas gydytojus del kazkokiu priezasciu (nekalbu apie VK ar su nepastojimu susijusias preblemeles)? Pasipasakokit- belaukiant to issvajoto nestumo, mielai pasiskaityciau kaip kas jam ruosiasi...
kazin kaip geriau butu ar daryti pertrauka tarp IUI ar geriau kad iskart kita
QUOTE(Kani @ 2011 07 20, 17:00)
Nu kad man sportas geruoju nesibaige... Siaip, geriu Pregnacare Conception vitaminus ir viskas. daugiau nieko nedarau. raudono sauso vyno dar geriu, kad kuo daugiau gemoglobino butu.
Boruziukai - as daryciau be pertaukos.