Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(gitana36 @ 2011 07 20, 08:27)
Labukas mergaites , na va aš jau po 1 IUI...?? dabat tik laukti lieka ? ax.gif
Gleivine sake super, vyro gerybės ir bigsmile.gif tad dabar viskas nuo manes priklauso ar pakiš koja tas aukštas FSH ar ne ...ar dar kas ? doh.gif

galvok , kad viskas bus gerai ir niekas nekaisios koju mirksiukas.gif linkiu bat butu sekminga IUI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Itrea @ 2011 07 20, 10:54)
galvok , kad viskas bus gerai ir niekas nekaisios koju  mirksiukas.gif  linkiu bat butu sekminga IUI  4u.gif

o kaip pati mergyt laikaisi? ar kartoji kraujuko ?
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 20, 11:23)
o kaip pati mergyt laikaisi? ar kartoji kraujuko ?

nea nekartojau. Tik NT vis gadinau ir jie vis ryskeja. Pirmadieni eisiu pas gine, tai ziuresim kas ir kaip. Jau laukiu to vizito. Seip jauciuosi gerai, tiesiog puikiai , neskaitant , kad pilvas kaip pripustas ir turiu letinti apsukas, nes susvaigsta galva. Is to sprendziu , kad viskas gerai. Na dar vis mm nera biggrin.gif Po gines prasinesiu, jei viskas gerai paskleisiu virusiuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas braskes

As pikta ir pasimetus gun_rifle.gif aggressive.gif aggressive.gif cray.gif

Man snd 16DPI. Mmmm nera, teplioja rudai, NT neigiamas, naudoju PRG zvakutes.
Skambinau i ligonine, bet sesutes nera snd (skambinsiu rytoj vel...). Kalbejau su registratore, o ji tipo su gydytoja...
Tai va- klausiau ka daryt, gal padarytu HCG kraujuka kad zinot kas vyksta ir as toliau vartot PRG (kuris jau baigiasi). Gyd pasake kad paskambinti kita treciadieni jei mmm neateis ir kad nesvarbu kad pasibaigs PRG.... As jai bandziau aiskint kad negalima nutraukti PRG jei yra nestumas, o ji savo varo ir viskas- taip gyd sake....

Buciau kalbejus ne telefonu, jauciu tikrai buciau uzvozus jai i makaule (su gyd tiesiogiai kalbet nejunge).
Turiu Dufo tai gersiu dufa kol pramus mmm, o tie rudi tepliojimai tai.....

Dabar rezgu plana kad skambinsiuos gyd i LT ir prasysiuos Laparoskopijos. Tik kol nera mmm nezinau kada bus kitas ciklas... Ka girdejot apie gyd Daiva Bartkeviciene? Mano viena pazistama ja rekomendavo (dirba Santariskese ir Grybo g.)
Atsakyti
Kiki unsure.gif console.gif laikykis mergyt, o gal tik pateplios ir praeis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Itrea @ 2011 07 20, 10:40)
Kiki  unsure.gif  console.gif laikykis mergyt, o gal tik pateplios ir praeis  mirksiukas.gif

maza tikimybe
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif

QUOTE(Irėnė @ 2011 07 19, 23:14)
nu blyn doh.gif tai gydytojai irgi geri unsure.gif aisku skiria brangiausius

na zinok as U klausiau apie ji, tai ji man sako kad visa tai pinigu metymas.... unsure.gif

QUOTE(gitana36 @ 2011 07 20, 08:27)
Labukas mergaites , na va aš jau po 1 IUI

linkiu nestuke.gif

QUOTE(Irėnė @ 2011 07 20, 09:57)
olialia2001 prasom mane uzgeltoninti

verysad.gif 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 07 20, 10:09)
Jus daug zinote vyru, kurie be juokiu problemu sutiktu gerti vietoj 1 tabletes i diena 10

biski per riebiai pasakyta hihihi.gif

QUOTE(Kiva @ 2011 07 20, 10:49)
Šį kartą nesutiksiu su tavimi 

na nesigincysiu wink.gif

QUOTE(Kiki1 @ 2011 07 20, 12:29)
Labukas braskes

***** mergyt, kiek gi tave likimas tampys uz usu.... labai labai linkiu kad cia butu leliuko kabinimasis friends.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 07 20, 11:03)
***** mergyt, kiek gi tave likimas tampys uz usu.... labai labai linkiu kad cia butu leliuko kabinimasis friends.gif  4u.gif

nezinau kiek dar nes jau jegu nebeturiu ir per daug skaudu....

Snd 16DPI, tai implantacija senai turejo but, nors pilva duria kiekviena diena nuo IUI dienos
Atsakyti
QUOTE(Kiki1 @ 2011 07 20, 13:07)

Snd 16DPI, tai implantacija senai turejo but, nors pilva duria kiekviena diena nuo IUI dienos

aš manu šio atveju tik HCG parodis tikra padėti, nes kol nenutrauksi vaistuku, tol gali teplioti ir mmm neateiti. o negali privačiai kur padaryti ?
ir nesinervok 4u.gif jei turi pilvelio gyventoją, tau reikia ramybės
Atsakyti
QUOTE(Kiki1 @ 2011 07 20, 13:07)

***** pupa gal rimtai kur yra privaciai tikl kraujuka nusileisti? juk turi buti... tegul eina pruojum tos poliklinikos, tu pati pasidaryk krauja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 20, 11:15)
aš manu šio atveju tik HCG parodis tikra padėti, nes kol nenutrauksi vaistuku, tol gali teplioti ir mmm neateiti. o negali privačiai kur padaryti ?
ir nesinervok  4u.gif jei turi  pilvelio gyventoją, tau reikia ramybės

QUOTE(Pupukas24 @ 2011 07 20, 11:29)
***** pupa gal rimtai kur yra privaciai tikl kraujuka nusileisti? juk turi buti... tegul eina pruojum tos poliklinikos, tu pati pasidaryk krauja 4u.gif

Reiks ziuret. Buvau radus kur daro uz £50 bet netoli mano kito ofiso. Reikes paziuret darbo valandas... Bet gal dar palauksiu pora dienu... Dufo tai turiu (is tikro turiu dar ir zvakuciu kurias ir toliau naudosiu).
Atsakyti
QUOTE(Kiki1 @ 2011 07 20, 13:46)
Reiks ziuret. Buvau radus kur daro uz £50 bet netoli mano kito ofiso. Reikes paziuret darbo valandas... Bet gal dar palauksiu pora dienu... Dufo tai turiu (is tikro turiu dar ir zvakuciu kurias ir toliau naudosiu).

nu va, šaunuole saulut, apsiramink, palauk truputėli ir koki penktadieni jei bus taip pat, nueik kraujuko priduok, o dabar galvok tik teigiamai, kad čia vėlyva implantacija console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 20 liepos 2011 - 12:56