Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(nomedus @ 2011 07 19, 12:27)
zoleles tai gerai. O kokks naudojimo budas: rukyti ar taip valgyti?  biggrin.gif

surūkyti, o pelenus suvalgyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

boruziukas1 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kielinta tau DPI ?
o aš varau pas S skanui ir žinosiu IUI data ..čiau braškės , grįšiu parašysiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 19 liepos 2011 - 12:47
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 19, 14:45)
surūkyti, o pelenus suvalgyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

boruziukas1  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  kielinta tau DPI ?
o aš varau pas S skanui ir žinosiu IUI data ..čiau braškės , grįšiu parašysiu  wub.gif

siandien 12 DPI
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 07 19, 15:09)
siandien 12 DPI

tai suspaudziam kumsciukus ir laukiam graziu II, o gal jau darei , a? bigsmile.gif

o man 6IUI penktadieni, gleivine 8.9, turiu kairej pusej 3 grazius folius 16-14-13, kaip tik paaugs iki penktadienio ir darom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 19 liepos 2011 - 14:44
labas 4u.gif
senokai bebuvau cia pas jus. 4u.gif 4u.gif
as jau po 2IUI. paskutine naturaliam cikle. dabar 8 DPI ir jeigu sulauksiu prakeiktuju tai pradesiu augintis foliukus ir toliau varyt.. ale kaip noretusi, kad nesulaukciau prakeiktuju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 07 19, 10:23)
sveikos merginos 4u.gif
pas mane nieko naujo.... (.) (.) sakes koks skausmas, nes liemenuko negaliu nesioti.... apacia pilvo siandien ja bande mausti kaip pries mmmm, nors dar toli grazu.... o siaip nieko.... blogumai uzeina kartais, bet cia man jau iprasta, kad kunas tyciojas...
laukiu atomazgos....ir labai bijau....
oooo, as dabar prisimenu, kad man visai aiskiai maude pilva, kai kabinosi ten kazkas.

QUOTE(nomedus @ 2011 07 19, 12:27)
zoleles tai gerai. O kokks naudojimo budas: rukyti ar taip valgyti?  biggrin.gif

jauciu, surukyti smagiau... bet jis kazkodel parase "gerti'..

nu va, as jau su rezultatais. kartoti HCg penktadieni, nes gali buti negimdinis ir kita cikla kartoti prolaktina, nes padidejes iki 33 (norma 23), bet tai gali buti surista su nevykusiu penktadienio nestumu. Tad - tyrimai ir laukimas tesiasi.
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 19, 16:43)
tai suspaudziam kumsciukus ir laukiam graziu II, o gal jau darei , a?  bigsmile.gif

o man 6IUI penktadieni, gleivine 8.9, turiu kairej pusej 3 grazius folius 16-14-13,  kaip tik paaugs iki penktadienio ir darom  biggrin.gif

sekmes ir lauksim geru rezultatu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 19, 18:49)
oooo, as dabar prisimenu, kad man visai aiskiai maude pilva, kai kabinosi ten kazkas.

o as tau tada sakiau, kad vienas drasuolis, stipruolis braunasi drinks_cheers.gif
o tu, ne, ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 07 19, 21:11)
o as tau tada sakiau, kad vienas drasuolis, stipruolis braunasi drinks_cheers.gif
o tu, ne, ne lotuliukas.gif

sakei, bet gi as nezinojau kas tai per jausmas.. maniau, persalau bebraidydama po jura.. nes vanduo saltokas buvo...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 19, 21:17)
sakei, bet gi as nezinojau kas tai per jausmas.. maniau, persalau bebraidydama po jura.. nes vanduo saltokas buvo...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kita karta maziau sportuok ir duok didvyriui iki galo ilysti ax.gif
Atsakyti
medeina ir as turiu stangista namie lotuliukas.gif mes tai perkam per pazystamus gryna natur tribulusa....verta ir kaina super kokius 5 kart mazesne...ne kapsulem o miltukais...ir isvis as tau pritariu del papildu man tas profertilis isvis nieko ipatingas MB paziurejo tai sako, kad jis nevertas isvis savo kainos, nes atskiras dalis ir dar stipresnes galima gauti daug pigiau
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 19, 18:49)
nu va, as jau su rezultatais. kartoti HCg penktadieni, nes gali buti negimdinis ir kita cikla kartoti prolaktina, nes padidejes iki 33 (norma 23), bet tai gali buti surista su nevykusiu penktadienio nestumu. Tad - tyrimai ir laukimas tesiasi.

4u.gif

isvis merginos as isstudijavau ta profertil ir radau wellman conception lygiai tokia pacia sudeti ir dar daugiau, o kainuoja 10 kartu maziau..... taip kad jo, ne viskas auksas kas milijonus kanuoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 07 19, 22:44)
4u.gif

isvis merginos as isstudijavau ta profertil ir radau wellman conception lygiai tokia pacia sudeti ir dar daugiau, o kainuoja 10 kartu maziau..... taip kad jo, ne viskas auksas kas milijonus kanuoja rolleyes.gif

nu blyn doh.gif tai gydytojai irgi geri unsure.gif aisku skiria brangiausius doh.gif
Atsakyti