Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 07 18, 16:02)
tikrai pilnai sutinku, kad principas, kad imanoma. manau, cia tamoxi tas vienkartinis poveikis, tas, kuris 45 dienu taisykle. Dabar vel nukris buozgalviukai iki 90 dienu poveikio.
Dabar mano tikslai issiaiskinti kodel atkibo..

atejo jau. jau teplioja. rytoj hormonus priduosiu, su S pakalbesiu.

nu žiūrėk, ką S sakys. Bet gali ir niekas tau neatsakyti, kodėl, juk teoriškai kiek..trečdalis lyg nėštumų baigiasi persileidimais , na žinai visą tą teoriją..
Gal ir tamoxis, bet esmė- veikia.

QUOTE(gitana36 @ 2011 07 18, 16:21)
Nu sveikos mergaites , buvau dingusi ( na nusivylusi)bet va jau apsiraminau del auksto FSH ( 20FSH verdikto mirsta turbut kiausides) ir va tau stebuklas isauginau as tuos folikulus ir ryt IUI. Na dabar tik melstis kad viskas butu ok.

pagaliau, jau galvojau,kur dingai, nu matai, ką ir sakėm, ne viskas dar prarasta. Sėkmės dabar 4u.gif

O aš nežinau, kada nustosiu žliumbt doh.gif Dirbti nesugebu, nesusikoncentruoju, tai vis lendu į sm doh.gif Gana jau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KittyKitty: 18 liepos 2011 - 15:50
Sveikos, norėjau paklausti. Kažkada lyg ir skaičiau, kad gyd. po IUI liepia turėti santykių kažkiek dienų. Mano gyd. kažkaip nieko apie tai neužsimena, o aš vis pamirštu paklausti doh.gif Gal kuri galėtų apšviesti, kada ir kiek reikia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 18, 16:49)
nu žiūrėk, ką S sakys. Bet gali ir niekas tau neatsakyti, kodėl, juk teoriškai kiek..trečdalis lyg nėštumų baigiasi persileidimais , na žinai visą tą teoriją..
pagaliau, jau galvojau,kur dingai, nu matai, ką ir sakėm, ne viskas dar prarasta. Sėkmės dabar 4u.gif

O aš nežinau, kada nustosiu žliumbt  doh.gif  Dirbti nesugebu, nesusikoncentruoju, tai vis lendu į sm  doh.gif Gana jau...
As labai itariu, kad atkibo del sporto... Nes kaip tik per tas pora savaiciu paskutines labai padidinau kruvi ant koju.. prisedimai su stanga, matyt, gero nedave.. Siaip as po IUi iki mmm nesportoju nieko visiskai, bet cia net nesitikejau, kad gali uzkibti. Gal tai butu priezastis. labai tikiuosi, kad tik si, vienintele butu priezastis, o ne hormonu sutrikimai.

QUOTE(Ilte @ 2011 07 18, 17:21)
Sveikos, norėjau paklausti. Kažkada lyg ir skaičiau, kad gyd. po IUI liepia turėti santykių kažkiek dienų. Mano gyd. kažkaip nieko apie tai neužsimena, o aš vis pamirštu paklausti  doh.gif  Gal kuri galėtų apšviesti, kada ir kiek reikia?  blush2.gif

susilaikimas pries IUI pora-trejeta dienu ir po IUI 2 dienas namu darbu. Po IUi reikia, kad padidinti spermatozoidu koncentracija jau gimdoje. Pvz, suleista 10 mln (pagal tyrimus), o naturaliai dar papildai kokiais 7-10 mln. Tada didersne tikimybe pastoti.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 18, 16:49)

O aš nežinau, kada nustosiu žliumbt  doh.gif  Dirbti nesugebu, nesusikoncentruoju, tai vis lendu į sm  doh.gif Gana jau...

Dabar tik galiu pasakyti baikit žliumbti ir viska sutelkite i gera savijauta ir nuotaika.... kai nebegalvoji pailsi tai tada viskas savaime nutinka gerai smile.gif Kazkaip reikia save nuraminti. Aš ir stresavau, ir blogai buvo, o kaip pasakiau sau bus kaip bus tai .....nors šanseli suteike doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilte @ 2011 07 18, 17:21)
Sveikos, norėjau paklausti. Kažkada lyg ir skaičiau, kad gyd. po IUI liepia turėti santykių kažkiek dienų. Mano gyd. kažkaip nieko apie tai neužsimena, o aš vis pamirštu paklausti  doh.gif  Gal kuri galėtų apšviesti, kada ir kiek reikia?  blush2.gif

mum sake po IUI dar 2 dienas ND butini, bet mes ir IUI diena dar atlikom, nes buvom issiilge viens kito blush2.gif buvo susilaikymas nemazas, nes laidojom mano seneli, tai ir emocijos nekokios buvo, bet kazkaiip tikejau, kad pavyks. Dabar laukiu patvirtinimo blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus. Dirbsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 18, 15:28)
HCG 4,75....

Ne nu....as tau sakiau, kad greitai varai pas nestuke.gif , ji matai-tai man cia GN, tai cia dar to reikia sulaukt tai ano doh.gif Aiskus gaila, kad neisikabino, bet juk tai reiskia, kad "uzkeikimai veikia" taip sakant thumbup.gif Greiciausiai dar truputuka reikia palaukti ir jau tuoj tuoj.... wub.gif
aaaaaaaaaaaaapcyyyyyyyyyy 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif
Atsakyti
QUOTE(REVO @ 2011 07 18, 18:16)
Ne nu....as tau sakiau, kad greitai varai pas  nestuke.gif , ji matai-tai man cia GN, tai cia dar to reikia sulaukt tai ano doh.gif Aiskus gaila, kad neisikabino, bet juk tai reiskia, kad "uzkeikimai veikia" taip sakant thumbup.gif Greiciausiai dar truputuka reikia palaukti ir jau tuoj tuoj.... wub.gif
aaaaaaaaaaaaapcyyyyyyyyyy 2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif

nu tai bandyk uzkeikti dar ir dar... biggrin.gif nusipirkau vyno bonke. manau, nusipelniau.
Atsakyti
Maidenana - atsakau i klausima - ne, negimdiminio nebuvo, jei jis butu buves, tai HCG butu buves daugiau, kaip pradinio nestumo, o buvo maziau nei 1.
bet testai rode dvi juosteles ir penkis padarius kiekvienas vis ryskesnis buvo blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2011 07 18, 19:18)
Maidenana - atsakau i klausima - ne, negimdiminio nebuvo, jei jis butu buves, tai HCG butu buves daugiau, kaip pradinio nestumo, o buvo maziau nei 1.
bet testai rode dvi juosteles ir penkis padarius kiekvienas vis ryskesnis buvo  blink.gif  doh.gif

hhmmmm... o kiek laiko buvo praeje tarp paskutinio ryskejancio ir HCG kraujo testo? testai tos pacios firmos buvo ar skirtingi? as specialiai darau skirtingus, nes jeigu vienos firmos yra kokia brokuota partija, tai jie visi rodys vienodai..
man nuo penktadienio akivaizdziai testine juostele sviesejo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 18 liepos 2011 - 18:21
QUOTE(Itrea @ 2011 07 18, 17:01)
mum sake po IUI dar 2 dienas ND butini, bet mes ir IUI diena dar atlikom, nes buvom issiilge viens kito  blush2.gif  buvo susilaikymas nemazas, nes laidojom mano seneli, tai ir emocijos nekokios buvo, bet kazkaiip tikejau, kad pavyks. Dabar laukiu patvirtinimo  blush2.gif

Merginos, ar jus niekada negirdejot tokio dalyko, kad kai vienas iseina, tai kitas ateina g.gif tfu tfu tfu, neduok tu Dieve, bet as jau tiek daug pavyzdziu zinau, net baisu... doh.gif viena pora gal 10 metu neturejo vaiku, tik susilauke ir vyro tevas mire. Kita irgi apie metus negalejo pastoti... mire uosvis ir pastojo po keliu men. Ir cia tik keli pavyzdziai, kuriuos as zinau. Ar jus tuo tikite?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 18, 19:20)
hhmmmm... o kiek laiko buvo praeje tarp paskutinio ryskejancio ir HCG kraujo testo? testai tos pacios firmos buvo ar skirtingi? as specialiai darau skirtingus, nes jeigu vienos firmos yra kokia brokuota partija, tai jie visi rodys vienodai..
man nuo penktadienio akivaizdziai testine juostele sviesejo..

skirtingu firmu.
kelios dienos praejo...
HCG ganetinai ilgai lieka, gydytoja sake, jei butu buves nestumas, butu rode (mmm nebuvo 63 dienas).
Atsakyti