Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

HCG 4,75....
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 18, 15:28)
HCG 4,75....

tai tikrai kažkas kibo g.gif

O as dar nesulaukiau mm, ziauri siap jau savijauta sad.gif taip prie miego traukia doh.gif ir papykina, testas neigiamas schmoll.gif Memes pas man nereguliarios tai nezinau ar jau cia skaitosi, kad veluoja, gal dar ne.. 32 CD 20 DPI
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 18, 15:46)
tai tikrai kažkas kibo  g.gif
O as dar nesulaukiau mm, ziauri siap jau savijauta sad.gif taip prie miego traukia  doh.gif  ir papykina, testas neigiamas  schmoll.gif  Memes pas man nereguliarios tai nezinau ar jau cia skaitosi, kad veluoja, gal dar ne.. 32 CD 20 DPI

kibo kibo. Ryt pas S.

O del taves laikom kumscius.
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 07 18, 13:28)

4u.gif

QUOTE(Kiki1 @ 2011 07 18, 13:40)
gaila  verysad.gif  verysad.gif imk  4u.gif  4u.gif
imu virusiuka  wub.gif  wub.gif

ačiū 4u.gif
tau dar neduodu dėl visa ko

QUOTE(Maidenana @ 2011 07 18, 15:28)
HCG 4,75....

nu jo..nu bet tai gerai, ką. Suprantu, kad žiauriai be ryšio,kad neužkibo, bet principas -kibo. Vadinasi, įmanoma. O tai jau daug.
Pagalvojau- abiem buvo vienodi požymiai, aš dar svaigau, o tu sakei, kad nieko nesitiki, lauki mmm. O va pasirodo, būtent tau ir kibo. Tas nesitikėjimas tikrai kažkoks stebuklingas. doh.gif
Gal tamoxis pagerino buožgalviukus ir dabar jau jums nestuke.gif bus ne problema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 18, 13:28)
HCG 4,75....

gal dar ir tebera? Juk mmm neatejo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 18, 15:58)
4u.gif
ačiū 4u.gif
tau dar neduodu dėl visa ko
nu jo..nu bet tai gerai, ką. Suprantu, kad žiauriai be ryšio,kad neužkibo, bet principas -kibo. Vadinasi, įmanoma. O tai jau daug.
Pagalvojau- abiem buvo vienodi požymiai, aš dar svaigau, o tu sakei, kad nieko nesitiki, lauki mmm. O va pasirodo, būtent tau ir kibo. Tas nesitikėjimas tikrai kažkoks stebuklingas. doh.gif
Gal tamoxis pagerino buožgalviukus ir dabar jau jums  nestuke.gif  bus ne problema 4u.gif

tikrai pilnai sutinku, kad principas, kad imanoma. manau, cia tamoxi tas vienkartinis poveikis, tas, kuris 45 dienu taisykle. Dabar vel nukris buozgalviukai iki 90 dienu poveikio.
Dabar mano tikslai issiaiskinti kodel atkibo..

QUOTE(Kiki1 @ 2011 07 18, 15:59)
gal dar ir tebera? Juk mmm neatejo  thumbup.gif  thumbup.gif
atejo jau. jau teplioja. rytoj hormonus priduosiu, su S pakalbesiu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 18, 14:25)
o tamoxifen atstato hormonalini vyro lygi. be recepto pas sportininkus galima gauti, pas kulturistus. jo geriausias poveikis po 45 ir po 90 dienu vartojimo. Nu mes dar zoleles naudojame, pirktus is kauno zolininko.. ogogo poveikis.

Oj, gaila Maidenana del taves. Liudna, kai nekimba, liudna ir kai neuzkimba sad.gif((

Gal gali i az permest kontaktus to stebuklingo Kauno zolininko, kazkaip nelabai seku sita temele, nes IUI jau nebeplanuojam, bet mazu gal ir maniskiam padetu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiki1 @ 2011 07 18, 15:59)
gal dar ir tebera? Juk mmm neatejo  thumbup.gif  thumbup.gif

verysad.gif tai parašė kad sulaukė jau
bet jei jau yra toks pagerėjimas po vitaminu, tai po TŲ "ožio" žolelių tai visai turi būti thumbup.gif ..tai tik darom ND
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 18 liepos 2011 - 15:06
Nu sveikos mergaites , buvau dingusi ( na nusivylusi)bet va jau apsiraminau del auksto FSH ( 20FSH verdikto mirsta turbut kiausides) ir va tau stebuklas isauginau as tuos folikulus ir ryt IUI. Na dabar tik melstis kad viskas butu ok.
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 18, 16:21)
Nu sveikos mergaites , buvau dingusi ( na nusivylusi)bet va jau apsiraminau del auksto FSH ( 20FSH verdikto mirsta turbut kiausides) ir va tau stebuklas isauginau as tuos folikulus ir ryt IUI. Na dabar tik melstis kad viskas butu ok.

thumbup.gif na va kaip saunu, dabar laikysim kumstukus, kad tik viskas butu gerai ir pavyktu IUI mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Itrea @ 2011 07 18, 16:33)
thumbup.gif  na va kaip saunu, dabar laikysim kumstukus, kad tik viskas butu gerai ir pavyktu IUI  mirksiukas.gif

O jūs visos mano palaikymo komanda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 18, 14:02)
atejo jau. jau teplioja. rytoj hormonus priduosiu, su S pakalbesiu.

oi saulele, galvojau kad dar nepramuse blush2.gif . Kaip gaila, imk balioneliu 4u.gif 4u.gif console.gif console.gif console.gif
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 18, 14:21)

sekmes rytoj ir laukiam ||
Atsakyti