HCG 4,75....
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 18, 15:28)
HCG 4,75....
tai tikrai kažkas kibo
O as dar nesulaukiau mm, ziauri siap jau savijauta taip prie miego traukia ir papykina, testas neigiamas Memes pas man nereguliarios tai nezinau ar jau cia skaitosi, kad veluoja, gal dar ne.. 32 CD 20 DPI
QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 18, 15:46)
tai tikrai kažkas kibo
O as dar nesulaukiau mm, ziauri siap jau savijauta taip prie miego traukia ir papykina, testas neigiamas Memes pas man nereguliarios tai nezinau ar jau cia skaitosi, kad veluoja, gal dar ne.. 32 CD 20 DPI
kibo kibo. Ryt pas S.
O del taves laikom kumscius.
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 07 18, 13:28)
QUOTE(Kiki1 @ 2011 07 18, 13:40)
ačiū
tau dar neduodu dėl visa ko
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 18, 15:28)
HCG 4,75....
nu jo..nu bet tai gerai, ką. Suprantu, kad žiauriai be ryšio,kad neužkibo, bet principas -kibo. Vadinasi, įmanoma. O tai jau daug.
Pagalvojau- abiem buvo vienodi požymiai, aš dar svaigau, o tu sakei, kad nieko nesitiki, lauki mmm. O va pasirodo, būtent tau ir kibo. Tas nesitikėjimas tikrai kažkoks stebuklingas.
Gal tamoxis pagerino buožgalviukus ir dabar jau jums bus ne problema
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 18, 13:28)
HCG 4,75....
gal dar ir tebera? Juk mmm neatejo
QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 18, 15:58)
ačiū
tau dar neduodu dėl visa ko
nu jo..nu bet tai gerai, ką. Suprantu, kad žiauriai be ryšio,kad neužkibo, bet principas -kibo. Vadinasi, įmanoma. O tai jau daug.
Pagalvojau- abiem buvo vienodi požymiai, aš dar svaigau, o tu sakei, kad nieko nesitiki, lauki mmm. O va pasirodo, būtent tau ir kibo. Tas nesitikėjimas tikrai kažkoks stebuklingas.
Gal tamoxis pagerino buožgalviukus ir dabar jau jums bus ne problema
tikrai pilnai sutinku, kad principas, kad imanoma. manau, cia tamoxi tas vienkartinis poveikis, tas, kuris 45 dienu taisykle. Dabar vel nukris buozgalviukai iki 90 dienu poveikio.
Dabar mano tikslai issiaiskinti kodel atkibo..
QUOTE(Kiki1 @ 2011 07 18, 15:59)
atejo jau. jau teplioja. rytoj hormonus priduosiu, su S pakalbesiu.QUOTE(Maidenana @ 2011 07 18, 14:25)
o tamoxifen atstato hormonalini vyro lygi. be recepto pas sportininkus galima gauti, pas kulturistus. jo geriausias poveikis po 45 ir po 90 dienu vartojimo. Nu mes dar zoleles naudojame, pirktus is kauno zolininko.. ogogo poveikis.
Oj, gaila Maidenana del taves. Liudna, kai nekimba, liudna ir kai neuzkimba ((
Gal gali i az permest kontaktus to stebuklingo Kauno zolininko, kazkaip nelabai seku sita temele, nes IUI jau nebeplanuojam, bet mazu gal ir maniskiam padetu
QUOTE(Kiki1 @ 2011 07 18, 15:59)
tai parašė kad sulaukė jau
bet jei jau yra toks pagerėjimas po vitaminu, tai po TŲ "ožio" žolelių tai visai turi būti ..tai tik darom ND
Nu sveikos mergaites , buvau dingusi ( na nusivylusi)bet va jau apsiraminau del auksto FSH ( 20FSH verdikto mirsta turbut kiausides) ir va tau stebuklas isauginau as tuos folikulus ir ryt IUI. Na dabar tik melstis kad viskas butu ok.
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 18, 16:21)
Nu sveikos mergaites , buvau dingusi ( na nusivylusi)bet va jau apsiraminau del auksto FSH ( 20FSH verdikto mirsta turbut kiausides) ir va tau stebuklas isauginau as tuos folikulus ir ryt IUI. Na dabar tik melstis kad viskas butu ok.
na va kaip saunu, dabar laikysim kumstukus, kad tik viskas butu gerai ir pavyktu IUI
QUOTE(Itrea @ 2011 07 18, 16:33)
na va kaip saunu, dabar laikysim kumstukus, kad tik viskas butu gerai ir pavyktu IUI
O jūs visos mano palaikymo komanda
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 18, 14:02)
atejo jau. jau teplioja. rytoj hormonus priduosiu, su S pakalbesiu.
oi saulele, galvojau kad dar nepramuse . Kaip gaila, imk balioneliu
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 18, 14:21)
sekmes rytoj ir laukiam ||