Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

[quote=lauraz5,2011 07 16, 18:43]
sveika prisijungusi 4u.gif draugeliu tikrai mazai kaip kazkuri sake mirksiukas.gif o cista kokia, kad operacija darys?gal dar ras kazka del ko nebuvo rezultatu, neliudek musu kaip tu labai daug patikek manim mirksiukas.gif man su gyd Ziobakiene neteko susidurti, bet atsiliepimai apie ja labai geri mirksiukas.gif kiek esu skauciusi mirksiukas.gif

Pries 1.5 metu man po sunkiu kanciu pagaliau nustate end 3 stadijos ir sekmingai Grybo g. isoperavo. Kankinausi 6 metus kol galiausiai gydytoja Bartkeviciene pamate endometrioze. Skausmai praejo ir as buvau tokia laiminga kad galiu normaliai gyventi ir planuoti mazuli... Deja per ta laika taip ir nepastojau ir dabar jau aisku kodel... Jeigu nereiketu daryti IUI tai mano cista galetu dar ramiai pagyventi nes naturaliam pastojimui ji netrukdo (tik ant vienos kiausydes o kita gerai dirba).
Aciu uz siltus zodzius smile.gif Jus visos tokios mielos smile.gif Stogas kol kas nevaziuoja bet vistiek jauciuosi nelabai..
Papildyta:
QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 16, 21:56)
as pas ja lankausi, patinka, jau turiu viena vaikeli, dabar planuoju antra  mirksiukas.gif

Aciu uz atsakima. Super!!! Noreciau iskart 2ju vaikeliu. Eh... vienu kartu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 07 18, 11:04)
nerodo II schmoll.gif ir mmm dar nera g.gif

tai o kiek tavo ciklas dienų? tai gal testukas tavo tiesiog nepagauna minties , kad reikia jau II parodyt ? biggrin.gif tada reikalaujam kraujo nuleisti !!!
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 15, 18:04)
su 2 mln - IUI tai pinigu metimas. Mes turejom IUi su 2 mln.. be sansu. Cia IVF reikia. Vyras tegul profertili geria.. 3 menesius. turetu pakilti. Kad IUi pagalba pastoti, turetu buti minimum 5 mln, bet ir tai sansu itin mazai. tiesiog 5 mln - tai IUI taikoma minimaliausia norma.

As zinau kad kol kas nera prasmes.... Vyras tik pradejo gydyma... Tikiuosi kad pades. Vyras labai nusimines nezinau net kaip jam padeti. Vaiksto toks be nuotaikos. As jam papasakojau kad tokiu kaip kis yra nemazai ir vistiek sulaukia vaukuciu. niu blogiausiu atveju gymdysim nuo donor arba ivaikinsim..
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 18, 10:10)
Maidenana priduok kraujuko ir laukiam tavo skaičiukų  mirksiukas.gif DIDELIŲ

nesulauksi, nes as pagaliau sulaukiau mmm. bet nieko, puse 4 bus atsakymas is klinikos, tai jis man siaip kaip ir nereikalingas.

QUOTE(nomedus @ 2011 07 18, 12:06)
As zinau kad kol kas nera prasmes.... Vyras tik pradejo gydyma... Tikiuosi kad pades. Vyras labai nusimines nezinau net kaip jam padeti. Vaiksto toks be nuotaikos. As jam papasakojau kad tokiu kaip kis yra nemazai ir vistiek sulaukia vaukuciu. niu blogiausiu atveju gymdysim nuo donor arba ivaikinsim..

as vat visa para besilaukianti prabuvau, vyro rezultatai geri.. pakilo nuo 2 mln iki nezinau kiek. Kita savaite priduos tyrimus. jis gydesi tamoxifen, po puse tabletes ryte ir vakare. Nueikit pas androloga, gal israsys recepta. Taip ir padesi. Nupirk jam vitaminu "Profertil". Viskas bus gerai, tik kantrybes ir dar kantrybes bei saziningai vartokite vitaminus ir vaistus.
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuchundra: 18 liepos 2011 - 12:17
QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 17, 14:29)
geltoninkit mane. Atėjo.

verysad.gif 4u.gif

QUOTE(Itrea @ 2011 07 18, 07:46)
Siandien 7d kaip veluoja mm ir pagaliau inernetinis parode aisku vaiduokli

wub.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 07 18, 13:15)
nesulauksi, nes as pagaliau sulaukiau mmm.

verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 07 18, 13:28)

Aciu. nieko tokio. Bus ir kiti ciklai. Iki Kaledu svarbiausia plana ivykdyti.
Atsakyti
Labukas braskes

QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 17, 12:29)
geltoninkit mane.

gaila verysad.gif verysad.gif imk 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Zafyra @ 2011 07 17, 16:18)

imu virusiuka wub.gif wub.gif

Na o pas mane snd 14DPO, rudos isskyros, nera mmm bet NT vienas pagalys verysad.gif
Atsakyti
Kiskius! Duok virusiuku!
Papildyta:
QUOTE(Kiki1 @ 2011 07 18, 13:40)
Na o pas mane snd 14DPO, rudos isskyros, nera mmm bet NT vienas pagalys  verysad.gif

Pramus gal mmm.....
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 18, 13:15)
nesulauksi, nes as pagaliau sulaukiau mmm. bet nieko, puse 4 bus atsakymas is klinikos, tai jis man siaip kaip ir nereikalingas.
as vat visa para besilaukianti prabuvau, vyro rezultatai geri.. pakilo nuo 2 mln iki nezinau kiek. Kita savaite priduos tyrimus. jis gydesi tamoxifen, po puse tabletes ryte ir vakare. Nueikit pas androloga, gal israsys recepta. Taip ir padesi. Nupirk jam vitaminu "Profertil". Viskas bus gerai, tik kantrybes ir dar kantrybes bei saziningai vartokite vitaminus ir vaistus.

Aciu. Jau paskaiciau apie PROFERTIL. Bet ir kaino jo ohoho. Nupirksiu siandien manau tikrai nepakenks, cia gi tik vitaminai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nomedus @ 2011 07 18, 14:04)
Aciu. Jau paskaiciau apie PROFERTIL. Bet ir kaino jo ohoho. Nupirksiu siandien manau tikrai nepakenks, cia gi tik vitaminai.  thumbup.gif

o tamoxifen atstato hormonalini vyro lygi. be recepto pas sportininkus galima gauti, pas kulturistus. jo geriausias poveikis po 45 ir po 90 dienu vartojimo. Nu mes dar zoleles naudojame, pirktus is kauno zolininko.. ogogo poveikis.
Atsakyti
QUOTE(Itrea @ 2011 07 18, 08:22)
tiesiog pirkau NT internetineje svetaineje testukai.lt rase jog jie labai jautrus ir nestuma parodo jau 5-7DPO.  Na internetu pirkti NT pigesni nei vaistinej. Taciau mano atveju sie testukai labai sunkiai parode  nestuke.gif Tik siandien jau kai savaite veluoja mm parode negincyjama vaiduokli  biggrin.gif
Dziaugiuosi ir as, kad pagaliau po 2 metu planavimo ir po pirmosstimuliacijos ir pirmos IUI mums pavyko. Tik dabar kitos baimes kankina, kad tik viskas butu gerai, kad nestumas butu vieoje, kad zirniukas nepabegtu  doh.gif  kita pirmadieniu eisiu passavo gine tai jau paziures ar viskas gerai  ax.gif

Sveikutes 4u.gif
Itrea labai labai tyliai taves veikinu ir kaip ir rasiau tau a.z. mastyk pozityviai,viskas bus gerai,laikau kumstukus 4u.gif
O visoms kurioms deja nepasiseke,duodu pacius silciausius ir graziausius bei nuosirdziausius balioniukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif mergaites laikkites,zinau kaip jums skaudu bet visvien mes pasieksime tiksla ir busime pacios paciausios nestuke.gif wub.gif
Atsakyti