Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Lapa tiena, lapa tiena,
Niu, kas čia vyksta, a lens.gif
Maidenana, ramybės! Vaiduokliai ir yra vaiduokliai, tam kad vaidentųsi. Palaukim rytojaus. Parašyk man į AŽ adresą, išsiųsiu likusius testukus ovuliacijos...bus tam 2012 m leliuko projektui 2.gif

Aš jau po visokių apžiūrų, sveikata gera, jokių pykinimų nebuvo nei pradžioje, nei dabar, krutinės neskauda ir jokio jautrumo nebuvo nuo pat pradžių, lelius auga gražiai - atitinka savaites, netgi rodo truputį vyresnį, echo žiūrėjo, taip gražiai malasi ten, plaukioja, kažkas tarp kojų makaluojasi... tongue.gif
Labai norėjau jus įspėti dėl nedidelio kraujavimo: ruošiantis IUI dažnai subresta daugiau nei vienas kiaušinėlis, apsivaisinus vienam kitas/kiti šalinasi turėjusių būti menstruacijų metu. Po nuodugnios apžiūros, paaiškėjo, kad pas mane vienas embrionas, o geltonkūniai du. Štai iš kur tas tepliojimas kaip prieš įprastas mmm, nors jau buvau nėščia. Žodžiu, nepasiduodate pesimizmui ir geriate Duphaston iki tol kol iš tikro neparsivilks nelabosios!

Apčy 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(indry @ 2011 07 17, 11:57)
Maidenana, labai gaila. Bet jeigu kabinosi, vadinasi yra nemazai sansu, kad dar ir dar karta uzkibs smile.gif  smile.gif  smile.gif . Svarbiausia kazkaip issaugoti, man S po IUI priraso visada nemazai geriamu vaistu. O tau GN kartoja ar pirma karta daro? Man si procedura labai nepatiko blush2.gif

dar nesusirgau, bet labai maudzia pilva, bangom. gal nakti parsivilks mmm. Zodziu, bet kuriuo atveju - rytoj i klinika priduoti kraujo - jei ateis mmm - tai hormonams, jei ne - tai hcg, kad zinociau i kada perkelti GN.
GN man bus pirma karta. Bet kaip paziuriu - viskas gerai ir procedura man visiskai nereikalinga, o vat hormonu tyrimai ne pro sali butu..

QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 17, 14:29)
Sėkmės visoms, užeisiu pas jus pažiūrėt, kaip jums sekasi. Pati išeinu...nežinau į kur. Kol kas nežinau.
nepergyvenk, viskam savas laikas. laikyk baliona. as vakar irgi buvau assarose (tiesa, neilgai), vyras net isejo pas drauga, nera manes nuliudusios mates niekada, tai issigando.

QUOTE(Krysiunia @ 2011 07 17, 17:55)
Sveikos mergynos!!! Senokai pas jus buvau, paskutiniu laiku tik retkarciais uzeidavau paskeityt kaip jums sekasi. Taigi  liepos 15d darem jau 4 IUI. Ar kam buvo kad 1 DPIUI skaudejo taip kaip lygtai memes ateina? : verysad.gif verysad:
man jo, man skaudejo po 1 IUI gal kokias 10 dienu. kaip mmm skaismas, lyg tempia, lyg duria, lyg skauda - nesuprasi. man ir dabar vat taip, kaip pries mmm. tai laukiu.

QUOTE(Zafyra @ 2011 07 17, 18:18)
Lapa tiena, lapa tiena,
Niu, kas čia vyksta, a  lens.gif
Maidenana, ramybės! Vaiduokliai ir yra vaiduokliai, tam kad vaidentųsi. Palaukim rytojaus. Parašyk man į AŽ adresą, išsiųsiu likusius testukus ovuliacijos...bus tam 2012 m leliuko projektui 2.gif

Apčy 2.gif 2.gif 2.gif

Zafyra, as nusipirkau tu testu is testukai.lt, as ju turiu gal 50 vnt. uzteks man sekantiems kartams, dabar su vat siuo reikia issiaiskinti. nes vis nesusergu. Visas prikolas - kad "zaliotas" natur produkt.

Gaudau virusa smile.gif
Atsakyti
geltoninkit mane.

Noreciau duoti 4u.gif nors siuo nik'u manes nzn, bet senbuves visas zinau, todel "sergu" uz kiekviena, labai gaila, kad vel nepasiseke... unsure.gif
Atsakyti
Labas,

geltoninkit mane. Atėjo. Vakar taip blogai jaučiausi, krėtė drebulys, šalta buvo,pasimatavau tempą, 37,1, užmigau dieną, ko man niekad nebūna, taigi gimė viltis, prisisvajojom šįryt su MB, na ir ką.. Kaip pagal laikrodį, šiandien turėjo ateit, šiandien atėjo, lyg erzindamos, kad organizmui viskas gerai, viskas laiku. Nuo ašarų užsikišo latakai turbūt, akys ištino, nors ir kartoju sau,kad nesitikėjau, vis dėlto, kaip "nesitikėjau", paaiškėja tada, kai ateina mmm. Labai juoda dabar.

Sėkmės visoms, užeisiu pas jus pažiūrėt, kaip jums sekasi. Pati išeinu...nežinau į kur. Kol kas nežinau.

imk 4u.gif laikykis friends.gif

QUOTE(Krysiunia @ 2011 07 17, 17:55)
Sveikos mergynos!!! Senokai pas jus buvau, paskutiniu laiku tik retkarciais uzeidavau paskeityt kaip jums sekasi. Taigi  liepos 15d darem jau 4 IUI. Ar kam buvo kad 1 DPIUI skaudejo taip kaip lygtai memes ateina? : verysad.gif verysad:

tikrai gali buti visko smile.gif vaistai daro ivairu poveiki musu organizmui. gal tiesiog tau ovuliacija ivyko ir del to skaudejo. man po 1IUI baisiai skaudejo sonus, po 2 nieko neskaudejo, o po 3 IUI tai toks kaip maudimas nemalonus pilvo apacioje jautesi. taip kad, kiek kartu ir visada skirtingi pojuciai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 17 liepos 2011 - 21:26
Maidenana - buvo pas mane irgi vaiduokliu, net ir ryskejanciu
mmm velavo menesi
gimdoj nieko nerado, rado darini kiausintakyje, dydis atitiko galimo nestumo laika, pagulde i ligonine del negimdiminio, ten prasidejo mmm, HCG buvo maziau nei 1 4u.gif
nuo to laiko tikiu tik kraujo tyrimu ir nestumo testu pirkdavau tik kai smegenai susisukdavo...
Atsakyti
Maidenana, galvojau, tau jau atėjo mmm doh.gif , taijei neatėjo, taigi niekas dar neprarasta, dzin tas testas, gal šlapime buvo mažesnė koncentracija, taigi gal dar bus viskas gerai, nu..Ačiū už balioną.. matai, aš kitokia..Mane vyras visokią matęs doh.gif Ir šiandien prisižiūrėjo. Nu atsigausiu kaip nors, tiesiog kol kas labai juoda ir nieko kol kas negaliu su savim padaryti. Tie 'viskam savas laikas' manęs visai neveikia.. Tiesiog reikia sukti link IVF ir tiek.

QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 07 17, 22:01)
Noreciau duoti 4u.gif nors siuo nik'u manes nzn, bet senbuves visas zinau, todel "sergu" uz kiekviena, labai gaila, kad vel nepasiseke... unsure.gif

ačiū, tu teisi, nežinau, bet labai ačiū bet kuriuo atveju 4u.gif

QUOTE(Irėnė @ 2011 07 17, 22:25)
imk 4u.gif laikykis friends.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Lanas rytas,

Maidenana, as irgi pirkausi testus is testukai .lt ir pacius jautriausius, be vaistinej pirktas testas parode aiskiauisas II, kai tuo tarpu internetiniai neaiskiai vaiduokliavo. Siandien 7d kaip veluoja mm ir pagaliau inernetinis parode aisku vaiduokli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Itrea @ 2011 07 18, 06:46)
Lanas rytas,

Maidenana, as irgi pirkausi testus is testukai .lt ir pacius jautriausius, be vaistinej pirktas testas parode aiskiauisas II, kai tuo tarpu internetiniai neaiskiai vaiduokliavo. Siandien 7d kaip veluoja mm ir pagaliau inernetinis parode aisku vaiduokli  mirksiukas.gif

Labas rytas smile.gif kaip savaitgalis? ax.gif
Labai dziaugiuosi del taves, Itrea 4u.gif pasirodysiu kaip tundra, bet papasakokit apie kokius jus cia internetinius vaiduokliukus kalbat? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2011 07 18, 08:13)
Labas rytas  smile.gif  kaip savaitgalis?  ax.gif
Labai dziaugiuosi del taves, Itrea  4u.gif  pasirodysiu kaip tundra, bet papasakokit apie kokius jus cia internetinius vaiduokliukus kalbat?  blush2.gif

tiesiog pirkau NT internetineje svetaineje testukai.lt rase jog jie labai jautrus ir nestuma parodo jau 5-7DPO. Na internetu pirkti NT pigesni nei vaistinej. Taciau mano atveju sie testukai labai sunkiai parode nestuke.gif Tik siandien jau kai savaite veluoja mm parode negincyjama vaiduokli biggrin.gif
Dziaugiuosi ir as, kad pagaliau po 2 metu planavimo ir po pirmosstimuliacijos ir pirmos IUI mums pavyko. Tik dabar kitos baimes kankina, kad tik viskas butu gerai, kad nestumas butu vieoje, kad zirniukas nepabegtu doh.gif kita pirmadieniu eisiu passavo gine tai jau paziures ar viskas gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2011 07 17, 22:37)
Maidenana - buvo pas mane irgi vaiduokliu, net ir ryskejanciu
mmm velavo menesi
gimdoj nieko nerado, rado darini kiausintakyje, dydis atitiko galimo nestumo laika, pagulde i ligonine del negimdiminio, ten prasidejo mmm, HCG buvo maziau nei 1  4u.gif
nuo to laiko tikiu tik kraujo tyrimu ir nestumo testu pirkdavau tik kai smegenai susisukdavo...
dar ir taip buna? matai, as sventai tikejau, kad NT yra sukurti HCG bazeje, todel, jeigu nesi nescia - rodyti II juosteliu negali! O matai kaip... O tai buvo tau negimdinis?

QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 18, 00:03)
Tiesiog reikia sukti link IVF ir tiek.
Nu va. pagaliau matau stipria, savo siekiancia moteri su grieztai priimtu sprendimu smile.gif Se tau 4u.gif

QUOTE(Itrea @ 2011 07 18, 07:46)
Lanas rytas,

Maidenana, as irgi pirkausi testus is testukai .lt ir pacius jautriausius, be vaistinej pirktas testas parode aiskiauisas II, kai tuo tarpu internetiniai neaiskiai vaiduokliavo. Siandien 7d kaip veluoja mm ir pagaliau inernetinis parode aisku vaiduokli  mirksiukas.gif
Man 4 dienas kai veluoja. penktadieni Easy Cup parode grazu net ne vaiduokli, no normalu, blanku, bet matoma plika akimi II. Dar turiu Viola, bet nedristu daryti kazko. Gaila, matyt, jos kainos. Tai vat siandien vel pasidariau internetini testa - nu ir vel tas pats, vos matomas vaiduoklis. Toks pat vos matomas, kaip ir vakar. Tai gal mazeja HCG koncentracija. Zodziu, biesina mane nezinia, as tuoj apsirengu, kavos ir i klinika pries darba vaziuojant. Aj, dar pilva maudzia.

QUOTE(Itrea @ 2011 07 18, 08:22)
tiesiog pirkau NT internetineje svetaineje testukai.lt rase jog jie labai jautrus ir nestuma parodo jau 5-7DPO.  Na internetu pirkti NT pigesni nei vaistinej. Taciau mano atveju sie testukai labai sunkiai parode  nestuke.gif Tik siandien jau kai savaite veluoja mm parode negincyjama vaiduokli  biggrin.gif
vat! ir as tuos pacius pirkau. Ir tie 'jautrausi pasaulyje' man 10 DPO nieko neparode.. Kai penktadieni uzvelavo mmm tai parode vaiduokliu, sestadieni visi vaiduokliai dingo, sekmadieni vel vaiduoklis, siandien vel vos iziurimas. Zodziu..

Mes uz tave irgi labai labai dziaugiames smile.gif Kol kas linkiu saugiu ir geru 12 savaiciu smile.gif

Labas rytas, Damos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 18 liepos 2011 - 07:47
Labas rytas mergytės

KittyKitty 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir tiek, esi stipri ir žinai pati ką tau bus geriau.

na kur dar mūsų dvi mergaitės, kurioms rodo II (Irėnė ir Lėja ) ????

Maidenana priduok kraujuko ir laukiam tavo skaičiukų mirksiukas.gif DIDELIŲ

man rytoj kontrolinis skanas, ir žinosiu IUI data thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 18, 10:10)
na kur dar mūsų dvi mergaitės, kurioms rodo II (Irėnė ir Lėja ) ????

nerodo II schmoll.gif ir mmm dar nera g.gif
Atsakyti