QUOTE(Kani @ 2011 07 15, 16:42)
Itrea- sveikinimai didziausi. Kad tik viskas gerai ir graziai augtu... Kaip grazu i teigiama testuka ziuret (nors ir ne savo)... Super- isivaizduoja kokie jus su vyru laimingi!!!
Maidenana- sakei, kad tau tepliojo kai polipas buvo? Je tau- as ginems jau trims sakiau teplioja, o jos man tipo, kad cia taip gali buti. PRG matavo kelis kartus skirtingose ciklose- visada iseidavo apie 9ng/ml. Sako geras, O ivyko. Bet va as visur skaiciau, kad nuo 5 iki 20 tipo raso, kad norma, bet kad pilnaverte O vyksta jeigu PRG minimum 10ng/ml. Pagerus stimuliuojanciu ir PRG tepliojimai nustoja visiskai, arba tik labai minimaliai pateplioja... Per echo ir gimdos nuotrauka nieko nemato ir sako nesikys i organizma... Dar gine speja, kad jeigu nuo vaistu nebeteplioja- reiskias geltonkunio nepakankamumas. Bet ka as zinau, geriau as tuos vaistus ir nieko- nestumo nera, tai gal tikrai man koks nematomas polipas o gal kokia endo? Nuo polipu sako labai mmm buna gausios ir skausmingos, ir daug kresuliu buna... Tau taip buvo? Mano mmm gana normalios, kresuliu retai pasirodo. Gal galetum parasyt kaip tau buvo jeigu netingi, kad galeciau palyginti, ir jeigu ka gal tikrai histero ar laparo uzsiprasyt...
Oi nu koks gi skausmingas tas musu kelias iki nestumo... Sakau gal likimas atsilygins ateity... Gal atkentesim visos dabar, o ateity busim ramios ir laimingos, ka merginos?
nu ziurek kaip man buvo su tuo polipu. Ateina mmm. Praeina ir savaite iki O svaru ir grazu. Tik O praeina - prasideda tepliojimai, kurie tesiasi iki pat mmm.. Tai gausiau, tai maziau.dieniniu paketu iseina nuo 2 iki 5. Ir kai tas polipas atsirado tik, buvo nezymus tepliojimas keleta dienu (nurasiau ant O), kita cikla vel tas pats, bet jau gausiau ir ilgiau, dar kita - dar daugiau. Nueinu pas S, viska pasakoju, iskarto pasake, kad polipas, liepe ateiti ta diena, kai mmm baigsis, atejau - nepamate. ciklo viduryje irgi nepamate. paaiskino, kad jie slapukai, gali buti gimdos kaklelyje, kur ne pro koki echo nepamatysi, gali buti ant gimdos, kur nors uzkampyje. Iskarto pasake, kad be histero neapseiti, kad tai vienintelis budas ta polipa surasti ir tuoj pat pasallinti. Skausmu jokiu nebuvo. As buvau tada svetimoj salyje ir aisku, pas jokia gydytoja pataikyti negalejau, tai as nusipirkau vitamino C (alia, stabdo kraujavima) - nu ir taip, tepliojo zymiai maziau ir po keleta dienu netepliojo is viso. jau kai grizau i LT viskas isaiskejo. Ir polipa rado tik naudojant operacine aparatura. na ir pasalino cia pat. O jeigu nebutu rade, tiesiog pavalytu gimda, gleivine butu grazi. matai, polipas trukdo pastojimui. ir net pastojus su polipu, praktiskai niekas neisnesioja, nes jis veikia abortuojanciai. Jo salinti vaistais neimanoma, tik chirurginiu budu. mano mmm nebuvo kazkuop ypatingo, visada vienodai, iki polipo, su juo - vienodai. Jokiu kresuliu, jokio ypatingo gausumo. jeigu ne tas tepliojimas as is viso net neitarciau, kad jis yra, nes jokio diskomforto.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.