Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Itrea @ 2011 07 15, 12:00)
na manau, kad neisu. Sulauksiu vizito pas gine ir tada pasidarysiu. Tik beda kad gine atostogauja tai tik 25d uzsirasiau  doh.gif o aip tikejaus siandien arba antradieni pas ja nuzygiuot. Na ka kantrybe dorybe.

nu bet kodel? tada bent jau NT darykis kas antra diena, jeigu ryskes antra juostele, reiskia dideja HCG... As negaleciau ramiai laukti 25 dienos, zinodama, kad skaiciai mazi.. tikrai stebeciau krauja. Nusiraminciau iki gines tik zinodama, kad tikrai skaiciai dideja.. tada jau galima ir palaukti...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 15, 12:03)
nu bet kodel? tada bent jau NT darykis kas antra diena, jeigu ryskes antra juostele, reiskia dideja HCG... As negaleciau ramiai laukti 25 dienos, zinodama, kad skaiciai mazi.. tikrai stebeciau krauja. Nusiraminciau iki gines tik zinodama, kad tikrai skaiciai dideja.. tada jau galima ir palaukti...

kazkaip as rami, net keista , bet esu rami. Palauksiu vizito pas gine, tada ji pasakys ar viskas tvarkoj ar viskas vietoj. As testukus jau darausi kelinta diena ir jie ryskeja. Tie testukaiinternetu buvo pirkti, o va siandien nusipirkau vaistinej ir va koks ryskutelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Itrea @ 2011 07 15, 10:09)
kazkaip as rami, net keista , bet esu rami. Palauksiu vizito pas gine, tada ji pasakys ar viskas tvarkoj ar viskas vietoj. As testukus jau darausi kelinta diena ir jie ryskeja. Tie testukaiinternetu buvo pirkti, o va siandien nusipirkau vaistinej ir va koks ryskutelis  thumbup.gif

tikrai kad ryskeja thumbup.gif thumbup.gif
saugok save o kad esi rami tai labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Itrea @ 2011 07 15, 12:52)
Sveikutes, regis tikrai pavyko  blush2.gif

siandieninis NT pirktas vaistinej ax.gif

Itrea, aš įsivaizduoju kas dabar daros tavo širdy wub.gif pati neseniai tą išgyvenau wub.gif žinau kaip nerealiai pakylėta jautiesi wub.gif sveiku tave labai labai nuoširdžiai, tikrai pagaliau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Itrea @ 2011 07 15, 12:09)
kazkaip as rami, net keista , bet esu rami. Palauksiu vizito pas gine, tada ji pasakys ar viskas tvarkoj ar viskas vietoj. As testukus jau darausi kelinta diena ir jie ryskeja. Tie testukaiinternetu buvo pirkti, o va siandien nusipirkau vaistinej ir va koks ryskutelis  thumbup.gif

nu tada gerai. praleidziu tave pro sistema. jeigu ryskeja.. vienintele salyga, del kurios praleidau biggrin.gif sveikinimai smile.gif ir ramybes.
Atsakyti
Labukas,
pilvą maudžia, bet mažiau, krūtinę panašiai, bėrimai, apetitas ir nervai dingo, juos pakeitė silpnumas ir galvos skausmas, laukiam toliau rolleyes.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 07 15, 11:56)
ziureciau ir ziureciau....  rolleyes.gif labai grazu. bet ir turi buti II, nes HCG - 16. Kitaip ir buti negali. Kada tu eisi vel krauja priduoti? Rekomenduojama kas 48 val - kad stebeti kaip kinta..

Manau, kad jeigu jai būtų blogai, tai hcg jau nebe 16 būtų, gi tada kasdien labai krinta, man rodos? g.gif tai neturėtų tada testai ryškėti

QUOTE(Itrea @ 2011 07 15, 12:00)
na manau, kad neisu. Sulauksiu vizito pas gine ir tada pasidarysiu. Tik beda kad gine atostogauja tai tik 25d uzsirasiau  doh.gif o aip tikejaus siandien arba antradieni pas ja nuzygiuot. Na ka kantrybe dorybe.

o vat čia tai geras, pavydžiu tau tokių šaltų nervų, man taip būtų, tai jums visoms galvą skaudėtų nuo mano isterijos priepuolių blush2.gif 25d man atrodytų kosmosas. Bet tu šaunuolė: testai ryškėja, vadinasi, viskas gerai thumbup.gif Ir toliau taip 4u.gif O kaip šiaip jautiesi? Turiu galvoje..fiziškai?
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 15, 14:02)
Labukas,
pilvą maudžia, bet mažiau, krūtinę panašiai, bėrimai, apetitas ir nervai dingo, juos pakeitė silpnumas ir galvos skausmas, laukiam toliau rolleyes.gif
Manau, kad jeigu jai būtų blogai, tai hcg jau nebe 16 būtų, gi tada kasdien labai krinta, man rodos? g.gif  tai neturėtų tada testai ryškėti
o vat čia tai geras, pavydžiu tau tokių šaltų nervų, man taip būtų, tai jums visoms galvą skaudėtų nuo mano isterijos priepuolių blush2.gif 25d man atrodytų kosmosas. Bet tu šaunuolė: testai ryškėja, vadinasi, viskas gerai thumbup.gif  Ir toliau taip 4u.gif  O kaip šiaip jautiesi? Turiu galvoje..fiziškai?

visada maniau, kad ir as tokioj situacijoj busiu nekanruole ir isterike, bet va toks ramumas uzejes ax.gif O fiziskai nieko nejauciu,nei PMS'o nei nestuke.gif tiek,kad jau savaite noriu pietu miegelio numigti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Itrea @ 2011 07 15, 10:52)
Sveikutes, regis tikrai pavyko  blush2.gif

user posted image

siandieninis NT pirktas vaistinej ax.gif

Sveikute smile.gif koks grazus vaizdelis thumbup.gif dabar jau nieks nepaneigs, kad esi nestuke.gif Labai labai sveikinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 15, 14:02)
Labukas,
Manau, kad jeigu jai būtų blogai, tai hcg jau nebe 16 būtų, gi tada kasdien labai krinta, man rodos? g.gif  tai neturėtų tada testai ryškėti

analogiskai ir as jauciuosi. jau burbuliuoja pilvas, tai laukiu mmmmmmmmmm

as del to ir susiparinau, kad tik 16, ta prasme, stebeti ar nekrenta. Bet jeigu ryskeja, tai viskas gerai tada.

QUOTE(Itrea @ 2011 07 15, 14:10)
visada maniau, kad ir as tokioj situacijoj busiu nekanruole ir isterike, bet va toks ramumas uzejes  ax.gif  O fiziskai nieko nejauciu,nei PMS'o nei  nestuke.gif  tiek,kad jau savaite noriu pietu miegelio numigti  biggrin.gif

gal dar tiesiog nesuvoki?
o vat pietu miegelis ir yra svarbiausia. biggrin.gif cia visoms be isimties. Neuzilgo bus ne "noriu numigti" o tiesiog griusi prie stalo arba naudosi bet kokia atrama, kad numigti nors 3 minutes biggrin.gif
Nu, gal sveikinu! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Itrea @ 2011 07 15, 14:10)
visada maniau, kad ir as tokioj situacijoj busiu nekanruole ir isterike, bet va toks ramumas uzejes  ax.gif  O fiziskai nieko nejauciu,nei PMS'o nei  nestuke.gif  tiek,kad jau savaite noriu pietu miegelio numigti  biggrin.gif

as visgi irgi pakartociau kraujo tyrima ax.gif
juk nepakenks mirksiukas.gif matysi ar skaiciukai graziai auga 4u.gif
nes pvz. mano gydytoja sake, kad vienintelis tyrimas, tai HCG ir jo stebejimas padeda suprasti, kad viskas vystosi tvarkingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 15 liepos 2011 - 14:08
QUOTE(Irėnė @ 2011 07 15, 15:06)
as visgi irgi pakartociau kraujo tyrima ax.gif
juk nepakenks mirksiukas.gif matysi ar skaiciukai graziai auga 4u.gif
nes pvz. mano gydytoja sake, kad vienintelis tyrimas, tai HCG ir jo stebejimas padeda suprasti, kad viskas vystosi tvarkingai.

vat ir as tokios nuomones. manau, taip butu protingiausia pasielgti. nes pati pradzia tokia trapi..
Atsakyti
Itrea- sveikinimai didziausi. Kad tik viskas gerai ir graziai augtu... Kaip grazu i teigiama testuka ziuret (nors ir ne savo)... Super- isivaizduoja kokie jus su vyru laimingi!!!

Maidenana- sakei, kad tau tepliojo kai polipas buvo? Je tau- as ginems jau trims sakiau teplioja, o jos man tipo, kad cia taip gali buti. PRG matavo kelis kartus skirtingose ciklose- visada iseidavo apie 9ng/ml. Sako geras, O ivyko. Bet va as visur skaiciau, kad nuo 5 iki 20 tipo raso, kad norma, bet kad pilnaverte O vyksta jeigu PRG minimum 10ng/ml. Pagerus stimuliuojanciu ir PRG tepliojimai nustoja visiskai, arba tik labai minimaliai pateplioja... Per echo ir gimdos nuotrauka nieko nemato ir sako nesikys i organizma... Dar gine speja, kad jeigu nuo vaistu nebeteplioja- reiskias geltonkunio nepakankamumas. Bet ka as zinau, geriau as tuos vaistus ir nieko- nestumo nera, tai gal tikrai man koks nematomas polipas o gal kokia endo? Nuo polipu sako labai mmm buna gausios ir skausmingos, ir daug kresuliu buna... Tau taip buvo? Mano mmm gana normalios, kresuliu retai pasirodo. Gal galetum parasyt kaip tau buvo jeigu netingi, kad galeciau palyginti, ir jeigu ka gal tikrai histero ar laparo uzsiprasyt...

Oi nu koks gi skausmingas tas musu kelias iki nestumo... Sakau gal likimas atsilygins ateity... Gal atkentesim visos dabar, o ateity busim ramios ir laimingos, ka merginos? ax.gif
Atsakyti