QUOTE(Kani @ 2011 07 14, 20:58)
Nu jo- ner skirtumo ar su iui ar su ivf vaikiukas ateitu (kad tik ateitu!!). Visikai sutinku- 100%!!!
Tik va viena diena tikiu, kad su iui turetu pavykt- ir pigiau ir paprasciau, o kita diena- uzeina paranojos- kad tik su ivf, ir tai dar neaisku.. Tai va tom "kitom" dienom isivaizduoju, kad kuo greiciau noriu ivf ir kaip tu parasei nenoriu terliotis su tais iui... Bet laikas parodys kaip bus... Beje, klausei del vyro rezultatu- viskas labai gerai pas ji. Ir pas mane neranda nepastojimo priezasciu- nes su stimuliuojanciais ir su PRG zvakutem viskas tiesiog puiku buna ir labai grazus ciklai. Be vaistu teplioja beveik visa II faze- diagnozavo kaip geltonkunio nepankamuma. Tik kad tai yra lengvai isgydoma vaistu pagalba...
O tau sekmes su studijom! As kartais pamastau, kad moterys pastoja jom palankiausiu metu, ir jeigu pasamone sako, kad dar ne laikas, dar yra like neatliktu darbu, tai gal sunkiau pastot.... Aisku gincytina ta mano teorija, nes pastoja visokiausios malaletkos, alkoholikes ir narkomanes, bet gal jom cia ir buna pats palankiausias laikas? Tai va gal per sventes ir po isvykos studijuot kaip nors greit prasisuksit (naturaliai, su iui ar su ivf) ir bus jums leliukas (o ziurek gal ir rugpjuti pasiseks- kaip tik vaziuotum jau laiminga per 2a trimestra!). To tau nuosirdziausiai ir linkiu!!!
Rimtai, kiek cia galima jau laukt!!! Visom mergaitems sekmes kuo didziausios! Visos bandom iki Kaledu apnestet!!
Nu man labai keistas tas tavo tepliojimas. As turejau analogiska problema, bet del polipo. S jo nemate, pamate tik per histero (jis visa laika slepiasi ir ji galima pamatyti tik sekancia diena kai baigiasi mmm). Beje, jeigu ta geltonkuni galima lengvai pagydyti - tai v chiom zaderzhka? Tai gydyk, ko laukti?
Zinai kaip del to pastojimo as manau... Kad pastoja ne tai, kad joms palankiausiu metu - mums visoms kiekvienas menuo palankus atrodo, bet tiesiog tada, kai atrodo, kad pastoti neimanoma ir tikrai ne laikas.. Merfio desnys.. Kai nelauki - tai ir laba diena.
QUOTE(Artulia @ 2011 07 14, 21:15)
Maidenana, ar beturėsi jėgų čia rašyti po to, kai vyras išgers žoleles?
O aš savo ruožtu gadinu statistiką
NT visąlaik buvo neigiami, krūtinė nestangri,minkšta, neskausminga, tad antradienį savališkai nutraukiau Duphastoną. Šiandien sulaukiau mmm.
Tiesą sakant, su tuo planavimu, laukimu jaučiuosi kaip voverė rate
Mūsų laukimo stažas - 3 metai. Pavargau. Labai pavargau. Stogas važiuoja. Kad pailsinti smegenis ir nenuprotėti visiškai, nusprendėm visa šeima vykti atostogų. Kitaip tariant, tuos finansus, kurie buvo skirti IVF (nes IUI nebeplanavau daryti), išleidžiam kelionei. Bet negaila. Žinau, kad man tai bus tik į naudą. Per žiemą, pavasarį pailsėsiu ir jei per tą laiką nepavyks natūraliai, kitąmet bandysim IVF
(tuo labiau, kad ir būrėja išbūrė, jog pastosiu tik 2012 m ). Bet pas jus užsuksiu dažnai pasmalsauti, laikau kumščius už visas
nu ir zoleles.....
tiesa pasakius, nesitikejau poveikio po paros laiko vartojimo.... eina sau.... ir taip bus tris menesius?!!!!
o tu po atostohu parvesi mums II. As zinau. (
beje, man isbure ta pati. tik kad pagimdysiu 2012. ta prasme, jau turesiu klecka.)
QUOTE(Artulia @ 2011 07 15, 08:18)
Noriu paklausti susidūrusių merginų: kokie pojūčiai būna, jei po stimuliacijos atsiranda cista?
Pas S nebeplanuoju važiuoti, bet galvoju, gal pas poliklinikos ginę nueiti pasitikrinti dėl šventos ramybės
Šiaip lyg ir nieko nieko nejaučiu, tik juosmenį stipriau maudžia nei įprastai...
as turejau cistu ir neturejau absoliuciai jokiu nei pojuciu nei pozymiu. Jauciausi sveika it ridikas.
Labas rytas, mielos
Damos.
krutine skauda nerealiai, bet mmm dar neatejo. Siandien turetu parsivilkti. Laukiu.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.