Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Kani @ 2011 07 14, 16:50)
Itrea- laikau kumscius- kad tik didetu tavo hcg!

Man si cikla kadangi nevartojau stimuliuojanciu, kaip visada naturaliam cikle, teplioja is kart po O- ir taip teplioja iki pat mmm- iseina 12 dienu tepliojimo ir +mmm. Siaubas. Kaip mane tas varo is proto!!  Pagerus stimuliuojanciu arba PRG teplioniu nebuna... Iseina prasta ta mano naturali O, ir geltonkunis negali islaikyt gleivines ir ji o truputi nusilupa per visa II faze...

Negaliu sulaukt jau kitu mmm, kad tik greiciau galeciau stimuliuotis ir darytis iui. Siaip pagalvoju jau apie ivf... Kartais pamastau, gal nebesvaistyt laiko o ypac nervu ir imtis rimtu priemoniu... Nezinau... blink.gif

Manau, sekanti cikla pasistimuliuok, pasidaryk IUI ir iskarto per tas pacias konsultacijas apsitark ir IVF. Bet apsitark taip, kad jeigu ateina mmm (t.y. IUI nepavyktu), tai sekanti po IUI ciklo darote IVF. As tai taip daryciau.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 14, 17:35)
Manau, sekanti cikla pasistimuliuok, pasidaryk IUI ir iskarto per tas pacias konsultacijas apsitark ir IVF. Bet apsitark taip, kad jeigu ateina mmm (t.y. IUI nepavyktu), tai sekanti po IUI ciklo darote IVF. As tai taip daryciau.

Jo... man dare viena iui, labai skubotai ir manau nelaiku atliko, nes kai atejau konsultacijai pasiziuret kaip auga folis, jau buvo pilnai uzauges (iki 25mm!!!), o gal jau ir ovuliaves ir mate geltonkuni... Vienu zodziu atliko ta iui ir nieko nesitikejau...

Ateinanti cikla tikiuosi galesiu darytis antra iui, bet labai tikiuosi, kad viskas bus atlikta gerai ir pagal plana. Pagal statistikas visur paskaicius daro 3-4. Jeigu nepavyksta per tuos 3-4 bandymus, sansai, kad pavyks per sekancia iui nusileidzia vos ne iki 1-2%...

Tai va taip- noriu, kad kuo naturaliau ivyktu pats apsivaisinimo procesas... ir kad nereiketu kankintis su ivf (vis tik iui zymiai paprastesne procedura) ir kad nereiketu paklot tu nerealiu sumu uz ivf, bet taip pat noriu kuo greiciau, nes nebelaiko nervai laukt, tiketis, svajot ir nusivilt kas kart... Nors ir su ivf nieko negarantuota, bet sansai tai zymiai didesni...

Va kokia dilema! Manau spresiu pagal nuotaika... Vis tiek manau gine leis tik dar 2 iui atlikt- mazdaug paskaiciavus iseina- 1 rugpjuti ir 1 rugseji, o po to jauciu, jeigu nieko nebus pradesim ivf procesa...

O tu Maidenana, apie ivf irgi jau pagalvoji?
Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 07 14, 19:01)
Jo... man dare viena iui, labai skubotai ir manau nelaiku atliko, nes kai atejau konsultacijai pasiziuret kaip auga folis, jau buvo pilnai uzauges (iki 25mm!!!), o gal jau ir ovuliaves ir mate geltonkuni... Vienu zodziu atliko ta iui ir nieko nesitikejau...

Ateinanti cikla tikiuosi galesiu darytis antra iui, bet labai tikiuosi, kad viskas bus atlikta gerai ir pagal plana.  Pagal statistikas visur paskaicius daro 3-4. Jeigu nepavyksta per tuos 3-4 bandymus, sansai, kad pavyks per sekancia iui nusileidzia vos ne iki 1-2%...

Tai va taip- noriu, kad kuo naturaliau ivyktu pats apsivaisinimo procesas... ir kad nereiketu kankintis su ivf (vis tik iui zymiai paprastesne procedura) ir kad nereiketu paklot tu nerealiu sumu uz ivf, bet taip pat noriu kuo greiciau, nes nebelaiko nervai laukt, tiketis, svajot ir nusivilt kas kart... Nors ir su ivf nieko negarantuota, bet sansai tai zymiai didesni...

Va kokia dilema! Manau spresiu pagal nuotaika... Vis tiek manau gine leis tik dar 2 iui atlikt- mazdaug paskaiciavus iseina- 1 rugpjuti ir 1 rugseji, o po to jauciu, jeigu nieko nebus pradesim ivf procesa...

O tu Maidenana, apie ivf irgi jau pagalvoji?

primink man, plyyyz, ar cia tavo vyro problema ar tavo? del nepastojimo? man asmeniskai tas "kuo naturaliau" jau igriso - nes niekas nesigauna, sperma sokineja ir as nematau skirtumo, ar vaikas ateis natur, ar IUI ar IVF pagalba - man tas pats. Vaikas nuo to kitoks nebus.

As tai taip, aisku, pagalvoju. As ziuresiu kokie vyro rezultatai bus pries mano rugpjucio cikla, jei prasti tai jokiu IUI ir pinigu metimo. Jis toliau gydysis ir tiesiog as stebesiu savo O su testais ir darysim ND. Man lapkriti i mokslus isvaziuoti, tai aisku, jokiu IUI nei rugseji, nei spali (per antra nestumo trimestra vaziuociau, bet per pirma tikrai negaleciau, tos 12 savaiciu - pati zinai). O grizus bus matyti. Pries kaledas tegrisiu - tai ziuresiu koks bus ciklas mano, kokie vyro tyrimai. Nuo to jau ir sokinesim. Arba antras IUI esant jo geriems rezultatams, arba iskarto IVF ir kad nesiterlioti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 14 liepos 2011 - 18:42
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 14, 18:41)
primink man, plyyyz, ar cia tavo vyro problema ar tavo? del nepastojimo? man asmeniskai tas "kuo naturaliau" jau igriso - nes niekas nesigauna, sperma sokineja ir as nematau skirtumo, ar vaikas ateis natur, ar IUI ar IVF pagalba - man tas pats. Vaikas nuo to kitoks nebus.

As tai taip, aisku, pagalvoju. As ziuresiu kokie vyro rezultatai bus pries mano rugpjucio cikla, jei prasti tai jokiu IUI ir pinigu metimo. Jis toliau gydysis ir tiesiog as stebesiu savo O su testais ir darysim ND. Man lapkriti i mokslus isvaziuoti, tai aisku, jokiu IUI nei rugseji, nei spali (per antra nestumo trimestra vaziuociau, bet per pirma tikrai negaleciau, tos 12 savaiciu - pati zinai). O grizus bus matyti. Pries kaledas tegrisiu - tai ziuresiu koks bus ciklas mano, kokie vyro tyrimai. Nuo to jau ir sokinesim. Arba antras IUI esant jo geriems rezultatams, arba iskarto IVF ir kad nesiterlioti.

Nu jo- ner skirtumo ar su iui ar su ivf vaikiukas ateitu (kad tik ateitu!!). Visikai sutinku- 100%!!!

Tik va viena diena tikiu, kad su iui turetu pavykt- ir pigiau ir paprasciau, o kita diena- uzeina paranojos- kad tik su ivf, ir tai dar neaisku.. Tai va tom "kitom" dienom isivaizduoju, kad kuo greiciau noriu ivf ir kaip tu parasei nenoriu terliotis su tais iui... Bet laikas parodys kaip bus... Beje, klausei del vyro rezultatu- viskas labai gerai pas ji. Ir pas mane neranda nepastojimo priezasciu- nes su stimuliuojanciais ir su PRG zvakutem viskas tiesiog puiku buna ir labai grazus ciklai. Be vaistu teplioja beveik visa II faze- diagnozavo kaip geltonkunio nepankamuma. Tik kad tai yra lengvai isgydoma vaistu pagalba...

O tau sekmes su studijom! As kartais pamastau, kad moterys pastoja jom palankiausiu metu, ir jeigu pasamone sako, kad dar ne laikas, dar yra like neatliktu darbu, tai gal sunkiau pastot.... Aisku gincytina ta mano teorija, nes pastoja visokiausios malaletkos, alkoholikes ir narkomanes, bet gal jom cia ir buna pats palankiausias laikas? Tai va gal per sventes ir po isvykos studijuot kaip nors greit prasisuksit (naturaliai, su iui ar su ivf) ir bus jums leliukas (o ziurek gal ir rugpjuti pasiseks- kaip tik vaziuotum jau laiminga per 2a trimestra!). To tau nuosirdziausiai ir linkiu!!!

Rimtai, kiek cia galima jau laukt!!! Visom mergaitems sekmes kuo didziausios! Visos bandom iki Kaledu apnestet!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kani: 14 liepos 2011 - 20:00
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 13, 12:13)
taip mergaitės Lėja , Artulia , Itrea , indry  , Kriskris1 liskit greit iš pogrindžio ir rašykit mums ir norim virusiuku !!!!!!!!!!!!

Sveikos visos 4u.gif Lendu iš pogrindžio lotuliukas.gif Tiek prirašiusios, kol perskaičiau, nebeatsimenu net doh.gif

Itrea, laikykis, per artimiausias dienas ir išsispręs viskas, Teisingai Maidenana sako, porą- trejetą dienų iš eilės pasidaryk testą ir bus aišku, Jei ryškės, tai viskas thumbup.gif O jei ne, reiškia, nesėkmingai kabinosi....

Kani, tavo vietoje, su tokiu FSH rezultatu nebeeikvočiau laiko IUI, pataupyčiau pinigėlius IVF.

Maidenana, ar beturėsi jėgų čia rašyti po to, kai vyras išgers žoleles? lotuliukas.gif

Toms, kurios jaučia kažkokius požymius (nesvarbu, ar tai galvos skausmas, ar peršalimas mirksiukas.gif ) linkiu kantrybės. Kantrybės laukiant II thumbup.gif

O aš savo ruožtu gadinu statistiką doh.gif NT visąlaik buvo neigiami, krūtinė nestangri,minkšta, neskausminga, tad antradienį savališkai nutraukiau Duphastoną. Šiandien sulaukiau mmm.
Tiesą sakant, su tuo planavimu, laukimu jaučiuosi kaip voverė rate doh.gif Mūsų laukimo stažas - 3 metai. Pavargau. Labai pavargau. Stogas važiuoja. Kad pailsinti smegenis ir nenuprotėti visiškai, nusprendėm visa šeima vykti atostogų. Kitaip tariant, tuos finansus, kurie buvo skirti IVF (nes IUI nebeplanavau daryti), išleidžiam kelionei. Bet negaila. Žinau, kad man tai bus tik į naudą. Per žiemą, pavasarį pailsėsiu ir jei per tą laiką nepavyks natūraliai, kitąmet bandysim IVF (tuo labiau, kad ir būrėja išbūrė, jog pastosiu tik 2012 m g.gif ). Bet pas jus užsuksiu dažnai pasmalsauti, laikau kumščius už visas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Artulia: 14 liepos 2011 - 20:16
QUOTE(Artulia @ 2011 07 14, 20:15)
Kani, tavo vietoje, su tokiu FSH rezultatu nebeeikvočiau laiko IUI, pataupyčiau pinigėlius IVF.

4u.gif

Supainiojai mane su Gitana... Mano FSH geras.

Siaip, mes Gitanai irgi patarem, kad kuo greiciau IVF.

Sekmes tau ir geru atostogu!
Atsakyti
QUOTE(Artulia @ 2011 07 14, 21:15)
O aš savo ruožtu gadinu statistiką doh.gif NT visąlaik buvo neigiami, krūtinė nestangri,minkšta, neskausminga,  tad antradienį savališkai nutraukiau Duphastoną. Šiandien sulaukiau mmm.
Tiesą sakant, su tuo planavimu, laukimu jaučiuosi kaip voverė rate doh.gif Mūsų laukimo stažas - 3 metai. Pavargau. Labai pavargau. Stogas važiuoja. Kad pailsinti smegenis ir nenuprotėti visiškai, nusprendėm visa šeima vykti atostogų. Kitaip tariant, tuos finansus, kurie buvo skirti IVF (nes IUI nebeplanavau daryti), išleidžiam kelionei. Bet negaila. Žinau, kad man tai bus tik į naudą. Per žiemą, pavasarį pailsėsiu ir jei per tą laiką nepavyks natūraliai, kitąmet bandysim IVF (tuo labiau, kad ir būrėja išbūrė, jog pastosiu tik 2012 m g.gif ). Bet pas jus užsuksiu dažnai pasmalsauti, laikau kumščius už visas  4u.gif

kaip gaila saule 4u.gif , bet tavo nuotaika superine, viskas teisingai darai thumbup.gif , man atrodo cia visu tokios panasios nuotaikos kaip aprasei.
geru jums atostogu, pasidziaukit ir su naujom jegom vel startuosit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 07 14, 20:24)
Supainiojai mane su Gitana... Mano FSH geras.

Siaip, mes Gitanai irgi patarem, kad kuo greiciau IVF.

Sekmes tau ir geru atostogu!

blush2.gif Tikrai apsirikau, atsiprašau blush2.gif
Dėkui 4u.gif
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 14, 21:47)
kaip gaila saule  4u.gif , bet tavo nuotaika superine, viskas teisingai darai  thumbup.gif  , man atrodo cia visu tokios panasios nuotaikos kaip aprasei.
geru jums atostogu, pasidziaukit ir su naujom jegom vel startuosit  4u.gif

Bet žinokit, merginos, kaip lengva ant širdies dabar po to priimto sprendimo smile.gif Aišku, gal praėjus kiek laiko vėl suskystėsiu ir pradėsiu planuoti bei nėštumo požymių ieškoti po O doh.gif Visaip su manimi gali būti blush2.gif Bet kol kas jaučiuosi priėmusi teisingą sprendimą.

Noriu paklausti susidūrusių merginų: kokie pojūčiai būna, jei po stimuliacijos atsiranda cista? g.gif Pas S nebeplanuoju važiuoti, bet galvoju, gal pas poliklinikos ginę nueiti pasitikrinti dėl šventos ramybės g.gif Šiaip lyg ir nieko nieko nejaučiu, tik juosmenį stipriau maudžia nei įprastai...
Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 07 14, 20:58)
Nu jo- ner skirtumo ar su iui ar su ivf vaikiukas ateitu (kad tik ateitu!!). Visikai sutinku- 100%!!!

Tik va viena diena tikiu, kad su iui turetu pavykt- ir pigiau ir paprasciau, o kita diena- uzeina paranojos- kad tik su ivf, ir tai dar neaisku.. Tai va tom "kitom" dienom isivaizduoju, kad kuo greiciau noriu ivf ir kaip tu parasei nenoriu terliotis su tais iui... Bet laikas parodys kaip bus... Beje, klausei del vyro rezultatu- viskas labai gerai pas ji. Ir pas mane neranda nepastojimo priezasciu- nes su stimuliuojanciais ir su PRG zvakutem viskas tiesiog puiku buna ir labai grazus ciklai. Be vaistu teplioja beveik visa II faze- diagnozavo kaip geltonkunio nepankamuma. Tik kad tai yra lengvai isgydoma vaistu pagalba...

O tau sekmes su studijom! As kartais pamastau, kad moterys pastoja jom palankiausiu metu, ir jeigu pasamone sako, kad dar ne laikas, dar yra like neatliktu darbu, tai gal sunkiau pastot.... Aisku gincytina ta mano teorija, nes pastoja visokiausios malaletkos, alkoholikes ir narkomanes, bet gal jom cia ir buna pats palankiausias laikas? Tai va gal per sventes ir po isvykos studijuot kaip nors greit prasisuksit (naturaliai, su iui ar su ivf) ir bus jums leliukas (o ziurek gal ir rugpjuti pasiseks- kaip tik vaziuotum jau laiminga per 2a trimestra!). To tau nuosirdziausiai ir linkiu!!!

Rimtai, kiek cia galima jau laukt!!! Visom mergaitems sekmes kuo didziausios! Visos bandom iki Kaledu apnestet!!
Nu man labai keistas tas tavo tepliojimas. As turejau analogiska problema, bet del polipo. S jo nemate, pamate tik per histero (jis visa laika slepiasi ir ji galima pamatyti tik sekancia diena kai baigiasi mmm). Beje, jeigu ta geltonkuni galima lengvai pagydyti - tai v chiom zaderzhka? Tai gydyk, ko laukti?

Zinai kaip del to pastojimo as manau... Kad pastoja ne tai, kad joms palankiausiu metu - mums visoms kiekvienas menuo palankus atrodo, bet tiesiog tada, kai atrodo, kad pastoti neimanoma ir tikrai ne laikas.. Merfio desnys.. Kai nelauki - tai ir laba diena.

QUOTE(Artulia @ 2011 07 14, 21:15)
Maidenana, ar beturėsi jėgų čia rašyti po to, kai vyras išgers žoleles? lotuliukas.gif

O aš savo ruožtu gadinu statistiką doh.gif NT visąlaik buvo neigiami, krūtinė nestangri,minkšta, neskausminga,  tad antradienį savališkai nutraukiau Duphastoną. Šiandien sulaukiau mmm.
Tiesą sakant, su tuo planavimu, laukimu jaučiuosi kaip voverė rate doh.gif Mūsų laukimo stažas - 3 metai. Pavargau. Labai pavargau. Stogas važiuoja. Kad pailsinti smegenis ir nenuprotėti visiškai, nusprendėm visa šeima vykti atostogų. Kitaip tariant, tuos finansus, kurie buvo skirti IVF (nes IUI nebeplanavau daryti), išleidžiam kelionei. Bet negaila. Žinau, kad man tai bus tik į naudą. Per žiemą, pavasarį pailsėsiu ir jei per tą laiką nepavyks natūraliai, kitąmet bandysim IVF (tuo labiau, kad ir būrėja išbūrė, jog pastosiu tik 2012 m g.gif ). Bet pas jus užsuksiu dažnai pasmalsauti, laikau kumščius už visas  4u.gif

nu ir zoleles..... blink.gif wacko.gif swoon.gif tiesa pasakius, nesitikejau poveikio po paros laiko vartojimo.... eina sau.... ir taip bus tris menesius?!!!! wacko.gif

o tu po atostohu parvesi mums II. As zinau. (beje, man isbure ta pati. tik kad pagimdysiu 2012. ta prasme, jau turesiu klecka.)

QUOTE(Artulia @ 2011 07 15, 08:18)
Noriu paklausti susidūrusių merginų: kokie pojūčiai būna, jei po stimuliacijos atsiranda cista?  g.gif  Pas S nebeplanuoju važiuoti, bet galvoju, gal pas poliklinikos ginę nueiti pasitikrinti dėl šventos ramybės g.gif  Šiaip lyg ir nieko nieko nejaučiu, tik juosmenį stipriau maudžia nei įprastai...
as turejau cistu ir neturejau absoliuciai jokiu nei pojuciu nei pozymiu. Jauciausi sveika it ridikas.

Labas rytas, mielos Damos.
krutine skauda nerealiai, bet mmm dar neatejo. Siandien turetu parsivilkti. Laukiu.
Atsakyti
Sveikutes, regis tikrai pavyko blush2.gif

user posted image

siandieninis NT pirktas vaistinej ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Itrea @ 2011 07 15, 11:52)
Sveikutes, regis tikrai pavyko  blush2.gif

siandieninis NT pirktas vaistinej ax.gif

ziureciau ir ziureciau.... rolleyes.gif labai grazu. bet ir turi buti II, nes HCG - 16. Kitaip ir buti negali. Kada tu eisi vel krauja priduoti? Rekomenduojama kas 48 val - kad stebeti kaip kinta..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 15, 11:56)
ziureciau ir ziureciau....  rolleyes.gif labai grazu. bet ir turi buti II, nes HCG - 16. Kitaip ir buti negali. Kada tu eisi vel krauja priduoti? Rekomenduojama kas 48 val - kad stebeti kaip kinta..

na manau, kad neisu. Sulauksiu vizito pas gine ir tada pasidarysiu. Tik beda kad gine atostogauja tai tik 25d uzsirasiau doh.gif o aip tikejaus siandien arba antradieni pas ja nuzygiuot. Na ka kantrybe dorybe.
Atsakyti