Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Itrea @ 2011 07 14, 14:02)
jauciuosi labai gerai, net krutine nejautri. Gal biski bando pamausti strenas, bet seip labai nesmarkiai. Nuojauta yra, kad nesulauksiu mm, bet ja netikiu, nes tiek ji mane apgavus doh.gif
tam lapuke raso 16.7 IU/I  norma <5.3  nu man ir pasirode  nestuke.gif  kad mazoka g.gif  nes irgi girdejau, kad kitoms virs 100 buna unsure.gif

Itrea, labai tikiuos, kad viskas bus gerai, tylūs tylūs sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 14, 11:15)
pala,  gali būti implantacinis kritimas, pažiūrėk BT skyrelyje grafikus, visokių bajerių ten būna 4u.gif

implantaciniui gal per velu jau....

QUOTE(agiute @ 2011 07 14, 11:27)
mano atveju BT buvo prisimenat kokia žema, buvau sustresavus, ne tas žodis, o va pasirodo būna... 4u.gif  kažkaip ir ji man nebe patikimai atrodo...

buna stebuklu...
Papildyta:
QUOTE(agiute @ 2011 07 14, 11:37)
Miadenna, aš pravėmiau pusantro mėnesio non stop, gulėjau ligoninėj, atgaivino, tik dabar grįžtu į gyvenimą, ir mokausi valgyt iš naujo..va kokia mano istorija...kleckiukai auga, viens kitam nepasiduoda wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif dabar negaukis nestuke.gif
Atsakyti
skaitau merginos ką jūs prirašot ir tokia žalia jaučiuosi. Jūs tiek daug visko žinot, teks semtis žinių iš jūsų.
pas mane šiandien atėjo mmm kurių taip nesinori, mums visom sulaukt, tai teks pralaukti tą ciklą gal pradings ta cista, kuri kažkaip atsirado, nors laparaskopijos metu viskas buvo OK
gyd liepė pasidaryti FSH, LH, E2 hormonu tyrimus, ir dar nuo 16 CD pradėti gerti dydrogesteronum, gal šis vaistas padės panaikinti cista
Atsakyti
QUOTE(Itrea @ 2011 07 14, 13:02)
jauciuosi labai gerai, net krutine nejautri. Gal biski bando pamausti strenas, bet seip labai nesmarkiai. Nuojauta yra, kad nesulauksiu mm, bet ja netikiu, nes tiek ji mane apgavus doh.gif
tam lapuke raso 16.7 IU/I  norma <5.3  nu man ir pasirode  nestuke.gif  kad mazoka g.gif  nes irgi girdejau, kad kitoms virs 100 buna unsure.gif

nusiramink, jei yra galimybe eik ryt pas gydytoja, pasidaryk testa ir ryt pakartok krauja, reikia palaukti kol kasnors paaiskes 4u.gif
Apciaudau visas 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif kadangi po sekmingo vizito pas gydytoja visada jauciu pareiga pas jus pavirusuoti dvigubais ir labai uzkreciamais virusais nestuke.gif
agiute jetaus kaip uzjauciu... unsure.gif tikiuosi, kad jau dabar bus tau lengviau-laikykis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo REVO: 14 liepos 2011 - 13:32
Bendram issilavinimui, tikrai nepamaisys. po 9 litus.

Jadvygos Balvociutes zoleliu misiniai:

Žolelių arbata Nr. 11 Arbata su augalais, kurie naudojami endometriozei šalinti. Varnalėšos ir beržų lapai; juodauogio šeivamedžio, vaistinės medetkos, tikrosios sidabražolės, baltažiedės notrelės, paprastosios rasakilos, geltonžiedžio barkūno ir pievinio snapučio žolė, kt.

Žolelių arbata Nr. 12 Tai arbata su augalais, naudojamais gerybinių auglių (miomų, cistų) atveju; ji tinka ir esant skydliaukės mazgeliams. Baltažiedės notrelės, gluosnialapio debesylo, paprastosios rykštenės, pelkinės vingiorykštės, paprastosios rasakilos ir geltonžiedžio barkūno žolė; juodauogio šeivamedžio, vaistinės medetkos ir mažalapės liepos žiedai, kt.

Žolelių arbata Nr. 13 Arbata su augalais, kurie naudojami gimdos ir jos priedų uždegimams šalinti. Jie pasižymi priešuždegiminiu poveikiu ir padeda atstatyti gimdos aktyvumą. Baltažiedės notrelės, gluosnialapio debesylo, paprastosios rykštenės, pelkinės vingiorykštės, paprastosios rasakilos ir geltonžiedžio barkūno žolė; juodauogio šeivamedžio, vaistinės medetkos ir mažalapės liepos žiedai, kt.
Papildyta:
QUOTE(REVO @ 2011 07 14, 14:31)
nusiramink, jei yra galimybe eik ryt pas gydytoja, pasidaryk testa ir ryt pakartok krauja, reikia palaukti kol kasnors paaiskes 4u.gif
Apciaudau visas  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif kadangi po sekmingo vizito pas gydytoja visada jauciu pareiga pas jus pavirusuoti dvigubais ir labai uzkreciamais virusais nestuke.gif
agiute jetaus kaip uzjauciu... unsure.gif tikiuosi, kad jau dabar bus tau lengviau-laikykis 4u.gif

Gaudau smile.gif

Testas parodys II. Bet man irgi idomu labai. Itrea - pasidaryk testa, a? A, tiesa, is juosteliu ryskumo galesime nuspresti kas cia buvo. Nes jeigu sviesies - reiskia persileidimas, jeigu ryskes - reiskia dideja. Ir tiek.

Revo ir Agiute - kaip pas jus graziai liniotes - pas Revo - 13 savaiciu ir 3 dienos, o pas Agiute - 12 savaiciu ir 2 dienos.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 14 liepos 2011 - 13:40
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 14, 14:39)

Revo ir Agiute - kaip pas jus graziai liniotes - pas Revo - 13 savaiciu ir 3 dienos, o pas Agiute - 12 savaiciu ir 2 dienos..  rolleyes.gif

Geras thumbup.gif rimtai net nemaciau rolleyes.gif
Tu Maidenana, su visom savo zolem kraustykis prasau i nestukiu skyreli nestuke.gif labai ikyriai linkiu, kad zoles suveiktu ir jau i vasaros pabaiga, butum nestuke.gif , ir nebereiktu laukti kaledu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(REVO @ 2011 07 14, 14:44)
Geras thumbup.gif rimtai net nemaciau rolleyes.gif
Tu Maidenana, su visom savo zolem kraustykis prasau i nestukiu skyreli nestuke.gif labai ikyriai linkiu, kad zoles suveiktu ir jau i vasaros pabaiga, butum  nestuke.gif , ir nebereiktu laukti kaledu drinks_cheers.gif

Jeeeeh, man ryt mmm turi parkeliauti. Pirmadieni eisiu hormonus priduoti. Man iki leliaus - ilga kelione per kuopas. Zoleles zolelemis - suveiks tik po triju menesiu, bet gal rugpjuti tamoxi prades veikti... liepos 22 - GN. Bet aciu uz palinkejimus - tikrai noreciau, kad taip ir butu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 14, 14:48)
Jeeeeh, man ryt mmm turi parkeliauti. Pirmadieni eisiu hormonus priduoti. Man iki leliaus - ilga kelione per kuopas. Zoleles zolelemis - suveiks tik po triju menesiu, bet gal rugpjuti tamoxi prades veikti... liepos 22 - GN. Bet aciu uz palinkejimus - tikrai noreciau, kad taip ir butu.

nu tikekim, kad bus, cia neilgai-tik iki tol kol tikrai bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(REVO @ 2011 07 14, 14:51)
nu tikekim, kad bus, cia neilgai-tik iki tol kol tikrai bus mirksiukas.gif

Na, bus kai bus. Pasiziurejau i kalendoriu, O bus savaite po GN. O gal?! bigsmile.gif
Atsakyti
o mane zudo tas galvos skausmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 07 14, 15:16)
o mane zudo tas galvos skausmas doh.gif

boruziuk , gal kokių žolelių ar taškinį masažą padaryk

REVO imu ir aš viena virusiuka, ačiu ačiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 14 liepos 2011 - 14:48
Itrea- laikau kumscius- kad tik didetu tavo hcg!

Man si cikla kadangi nevartojau stimuliuojanciu, kaip visada naturaliam cikle, teplioja is kart po O- ir taip teplioja iki pat mmm- iseina 12 dienu tepliojimo ir +mmm. Siaubas. Kaip mane tas varo is proto!! Pagerus stimuliuojanciu arba PRG teplioniu nebuna... Iseina prasta ta mano naturali O, ir geltonkunis negali islaikyt gleivines ir ji o truputi nusilupa per visa II faze...

Negaliu sulaukt jau kitu mmm, kad tik greiciau galeciau stimuliuotis ir darytis iui. Siaip pagalvoju jau apie ivf... Kartais pamastau, gal nebesvaistyt laiko o ypac nervu ir imtis rimtu priemoniu... Nezinau... blink.gif
Atsakyti