Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Itrea @ 2011 07 14, 12:18)
as endemeike dariausi 16.7 IU/I g.gif
tada kazin ka daryt, nes kiek zinau nestumo metu gert metformina negerai, gal reik bandyt pas gine rytdienai registruotis  g.gif

vakare paziuresiu kaip ten pas mane buvo surasyta, kad nesuklaidint taves mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas braskes

Visoms daug daug 4u.gif 4u.gif ir apkabinimu friends.gif friends.gif

Jauciuos tai sh..... Pilva skauda, silpna, dar BT pamatavau tai pakrito iki 36.74 blink.gif blink.gif nots dar tik 11DPI bet jau nerimas kazkoks lenda is vidaus, visa nervuota esu ir tvardausi kad neapsizliumbciau.... verysad.gif
Nu jo majo atsiprasant- kiek galima tiek mane kankinti????

Manau kad jei nepavyks vel mesiu as tuos bandymus....

Ant suolelio galit nebesodint- nepades.....
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 14, 11:15)
Einu pas gydytoja žiūrėsim ka šiandiena pasakys dėl tokios staigmenos su FSH?? vakar tai vilti buvau jau praradusi cry.gif net nežinau kodėl mergaitės taip yra, juk menesine visada laiku buvo, normaliu ciklu?? verysad.gif
tu pasiilgai baudos? Nezliumbk anksciau laiko, suprantu, kad jautiesi beviltiskai ir nieko nezinai. bet jeigu nieko nezinai, nereiskia, kad viskas tiek prastai. Ir vat paprasyciau ta minti, kuria tu galvoji pastoviai, jo jo, butent ta minti - vyti salyn ir nepradeti saves tam programuoti. Beje, visos ligos nuo nervu. Apsiramink ir lauk konsultacijos.

QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 14, 11:18)
sekmadienį.

Žinai, iš pirmojo pastojimo atsimenu vieną savo sakinį, kai sužinojau,kad  nestuke.gif : nu geras, tai nėštumo ir PMS požymiai identiški.
aišku, nežiūrėjau tada spenelių spalvos ar spuogų, net šiaip viskas buvo identiškai,išskyrus gal apetitą,  nesinorėjo valgyti, bet čia jau tada, kai mmm vėlavo, paskui pradėjau vemti. Bet krūtinė, pilvas ir nervai buvo vienas prie vieno kaip per PMS. Todėl man dabar ir sunku prarasti viltį, pajutus pms pojūčius. Aš juos jaučiau ir per  nestuke.gif
Krūtinė man geriau jau mažesnė būtų, tai neaktualu, bet šiaip ji nebedidėja vizualiai po pirmosios, nusviro žemyyyyynnnn ir ten lieka:)

O per mažas FSH nesimažina, kiek žinau..reikia bandyt suktis su tokiu, kol dar labiau nepakilo.
Man irgi 33.. Visockienė sakė,kad amžius kol kas tikrai nėra indikacija nevaisingumui, bet tuo pačiu priminė, kad su IVF labai rekomenduojama prasisukti iki 35. Tai pagalvojus..kas čia liko.
Papildyta:
Šššššš, nu kam pasakyta, Maidenana tuoj ant suoliuko pasodins, juk dar nieko nežinai, gal gydytoja šiandien daug vilties įpūs, pakentėk, jeigu viskas vyksta, viskas laiku ir t. t., tai dar ne taip blogai, uodegą aukštyn ir lauki vizito pas gydytoją 4u.gif  Lauksim naujienų 4u.gif

as tai taip isivaizduoju, kad pms ir nestumo pozymiai identiski, bet nestumo pozymiu per pradzia nejauti taip, kaip pms-iniu... tai laukiam ir tavo mmm. tiesiog nusiramink, neprisigalvok, kad nereiketu nusivilti. Zinau, kad norisi, kad viltis rusena, nu tegul, nes nuo tokiu nervu... pati supranti... kas gali buti. tiesiog gyvenk ir lauk sekmadienio.

QUOTE(Itrea @ 2011 07 14, 12:05)
Sveikutes, gavau HCG atsakyma -16.7  tik nesuprantu ar tai gerai ar ne  blush2.gif
pagal mane tai blogai.. nes kaip ir padidejes HCG, bet permazai nestumui.. as suprasciau, kad kazkas kabinasi, bet labai nedrasiai, arba kabinosi.. ir nebesikabina.. bent jau virs 100 turetu buti esant nestumui. Cia as pagal mergaites, kurios pastojo, sprendziu. is ju HCG rezultatu 12-17DPI. O tu hormonu tyrimus darei?
Kokia savijauta tavo? pojuciai? pozymiai? isskiros?

QUOTE(Itrea @ 2011 07 14, 12:18)
as endemeike dariausi 16.7 IU/I g.gif
tada kazin ka daryt, nes kiek zinau nestumo metu gert metformina negerai, gal reik bandyt pas gine rytdienai registruotis  g.gif
as tuoj surasiu lentele. kazkur buvau radusi converter visu siu reikalu.

QUOTE(Kiki1 @ 2011 07 14, 12:33)
Labukas braskes

Visoms daug daug  4u.gif  4u.gif  ir apkabinimu  friends.gif  friends.gif

Jauciuos tai sh..... Pilva skauda, silpna, dar BT pamatavau tai pakrito iki 36.74  blink.gif  blink.gif  nots dar tik 11DPI bet jau nerimas kazkoks lenda is vidaus, visa nervuota esu ir tvardausi kad neapsizliumbciau....  verysad.gif

kas tave kankina? NT darei?
tai gal jau savanoriskai atsisedai? salia Gitanos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 14 liepos 2011 - 11:59
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 14, 12:58)

pagal mane tai blogai.. nes kaip ir padidejes HCG, bet permazai nestumui.. as suprasciau, kad kazkas kabinasi, bet labai nedrasiai, arba kabinosi.. ir nebesikabina.. bent jau virs 100 turetu buti esant nestumui. Cia as pagal mergaites, kurios pastojo, sprendziu. is ju HCG rezultatu 12-17DPI. O tu hormonu tyrimus darei?
Kokia savijauta tavo? pojuciai? pozymiai? isskiros?
as tuoj surasiu lentele. kazkur buvau radusi converter visu siu reikalu.
kas tave kankina? NT darei?

jauciuosi labai gerai, net krutine nejautri. Gal biski bando pamausti strenas, bet seip labai nesmarkiai. Nuojauta yra, kad nesulauksiu mm, bet ja netikiu, nes tiek ji mane apgavus doh.gif
tam lapuke raso 16.7 IU/I norma <5.3 nu man ir pasirode nestuke.gif kad mazoka g.gif nes irgi girdejau, kad kitoms virs 100 buna unsure.gif
Atsakyti
m is the prefix for milli-, 1/1000

so 16 IU/L = 16000 mIU/L

Bet:
16 IU/L - 16 MIU/ML

Papildyta:
QUOTE(Itrea @ 2011 07 14, 13:02)
jauciuosi labai gerai, net krutine nejautri. Gal biski bando pamausti strenas, bet seip labai nesmarkiai. Nuojauta yra, kad nesulauksiu mm, bet ja netikiu, nes tiek ji mane apgavus doh.gif
tam lapuke raso 16.7 IU/I  norma <5.3  nu man ir pasirode  nestuke.gif  kad mazoka g.gif  nes irgi girdejau, kad kitoms virs 100 buna unsure.gif

as eilini karta tuoj surasiu normas su matavimais ir paziuresim. Gali buti, kad uzsikabino labai velai? Ir tai tik paciausia pradzia? IUI - 27.06?

Papildyta:
mIu/ML arba IU/L kas yra IDENTISKA:

user posted image

Tai gaunasi, kad tau 2 savaites PO DPI pradzia. Pagal mane butu taip bent jau. Kazkas ne to, pasakyciau. Pasakyciau, kad krenta. Nes nesutampa su IUI data 2 savaiciu laikotarpis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 14 liepos 2011 - 12:12
QUOTE(Itrea @ 2011 07 14, 12:05)
Sveikutes, gavau HCG atsakyma -16.7  tik nesuprantu ar tai gerai ar ne  blush2.gif

g.gif

hCG levels during pregnancy
(in weeks since last menstrual period)

3 weeks LMP 5 - 50 mIU/ml

4 weeks LMP 5 - 426 mIU/ml

5 weeks LMP 18 - 7,340 mIU/ml
6 weeks LMP 1,080 - 56,500 mIU/ml
7 - 8 weeks LMP 7, 650 - 229,000 mIU/ml
9 - 12 weeks LMP 25,700 - 288,000 mIU/ml
13 - 16 weeks LMP 13,300 - 254,000 mIU/ml
17 - 24 weeks LMP 4,060 - 165,400 mIU/ml
25 - 40 weeks LMP 3,640 - 117,000 mIU/ml
non pregnant 55-200 ng/ml

QUOTE(Kiki1 @ 2011 07 14, 12:33)
Labukas braskes

Visoms daug daug  4u.gif  4u.gif  ir apkabinimu  friends.gif  friends.gif

Jauciuos tai sh..... Pilva skauda, silpna, dar BT pamatavau tai pakrito iki 36.74  blink.gif  blink.gif  nots dar tik 11DPI bet jau nerimas kazkoks lenda is vidaus, visa nervuota esu ir tvardausi kad neapsizliumbciau....  verysad.gif

pala, gali būti implantacinis kritimas, pažiūrėk BT skyrelyje grafikus, visokių bajerių ten būna 4u.gif

MAIDENANA, viską aš suprantu doh.gif Tik dėl požymių norėjau pasakyti,kad jie buvo VISIŠKAI identiški kaip ir prieš mmm, ir laiku, ir stprumu.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 14, 13:15)
pala,  gali būti implantacinis kritimas, pažiūrėk BT skyrelyje grafikus, visokių bajerių ten būna 4u.gif

as kiek skaiciau apie tuos BT, vis delto nusprendziau, akd nelabai patikimas budas. Nes buna, kad krenta, o istikruju - nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 14, 14:20)
as kiek skaiciau apie tuos BT, vis delto nusprendziau, akd nelabai patikimas budas. Nes buna, kad krenta, o istikruju -  nestuke.gif

mano atveju BT buvo prisimenat kokia žema, buvau sustresavus, ne tas žodis, o va pasirodo būna... 4u.gif kažkaip ir ji man nebe patikimai atrodo...
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 07 14, 13:27)
mano atveju BT buvo prisimenat kokia žema, buvau sustresavus, ne tas žodis, o va pasirodo būna... 4u.gif  kažkaip ir ji man nebe patikimai atrodo...

Sveika musu Didzioji Paranojike biggrin.gif 4u.gif Kaip tu jautiesi? ka valgai? kaip kleckai? Kokia savijauta ir ant ko traukia? Dar sienu nelaizai? biggrin.gif
Atsakyti
Itrea, tikrai mažokas 16.7 IU/L, butu 16,7mIU/L tai čia norma, bet davai nepanikuojam, rytoj NT bandyk ir jei yra galimybė kraujuką priduok. Nes jei kažkoks kabinimas buvo, tai reikia žinoti, o dėl daktares, gal gali paskambink ir konsultuotis dėl vaistuku, gal jei ankstyvam nėštumui nepakenks vaistai (jei buvo pasakyta gerti iki mmm tai negalima mesti)

ir nepergyvenk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 14, 14:29)
Sveika musu Didzioji Paranojike  biggrin.gif  4u.gif Kaip tu jautiesi? ka valgai? kaip kleckai? Kokia savijauta ir ant ko traukia? Dar sienu nelaizai?  biggrin.gif

Miadenna, aš pravėmiau pusantro mėnesio non stop, gulėjau ligoninėj, atgaivino, tik dabar grįžtu į gyvenimą, ir mokausi valgyt iš naujo..va kokia mano istorija...kleckiukai auga, viens kitam nepasiduoda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 07 14, 13:37)
Miadenna, aš pravėmiau pusantro mėnesio non stop, gulėjau ligoninėj, atgaivino, tik dabar grįžtu į gyvenimą, ir mokausi valgyt iš naujo..va kokia mano istorija...kleckiukai auga, viens kitam nepasiduoda wub.gif

Tai labai smagu, kad viskas gerai. kazkur girdejau, kad vemimas pirmais menesiais yra labai gerai, nes visi toksinai iseina is organizmo.. Sios info tikrumo nezinau, nes tik girdejau.
Atsakyti