QUOTE(Maidenana @ 2011 07 14, 11:11)
o kada tau turi mmm parkeliauti? man tai rytoj pagal grafika. savijauta irgi kaip pries mmm. jautri grazi didele krutine
nu nors pora dienu per menesi jauciuosi Lola Ferrari
As taip supratau, kad pas
Gitana FSH peraukstas ir reikia ji mazinti.. Pradejau savo hormonu tyrimu bijoti... 33 metai kaip ne kaip...
sekmadienį.
Žinai, iš pirmojo pastojimo atsimenu vieną savo sakinį, kai sužinojau,kad
: nu geras, tai nėštumo ir PMS požymiai identiški.
aišku, nežiūrėjau tada spenelių spalvos ar spuogų, net šiaip viskas buvo identiškai,išskyrus gal apetitą, nesinorėjo valgyti, bet čia jau tada, kai mmm vėlavo, paskui pradėjau vemti. Bet krūtinė, pilvas ir nervai buvo vienas prie vieno kaip per PMS. Todėl man dabar ir sunku prarasti viltį, pajutus pms pojūčius. Aš juos jaučiau ir per
Krūtinė man geriau jau mažesnė būtų, tai neaktualu, bet šiaip ji nebedidėja vizualiai po pirmosios, nusviro žemyyyyynnnn ir ten lieka:)
O per mažas FSH nesimažina, kiek žinau..reikia bandyt suktis su tokiu, kol dar labiau nepakilo.
Man irgi 33.. Visockienė sakė,kad amžius kol kas tikrai nėra indikacija nevaisingumui, bet tuo pačiu priminė, kad su IVF labai rekomenduojama prasisukti iki 35. Tai pagalvojus..kas čia liko.
Papildyta:
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 14, 11:15)
Einu pas gydytoja žiūrėsim ka šiandiena pasakys dėl tokios staigmenos su FSH?? vakar tai vilti buvau jau praradusi
net nežinau kodėl mergaitės taip yra, juk menesine visada laiku buvo, normaliu ciklu??
Šššššš, nu kam pasakyta, Maidenana tuoj ant suoliuko pasodins, juk dar nieko nežinai, gal gydytoja šiandien daug vilties įpūs, pakentėk, jeigu viskas vyksta, viskas laiku ir t. t., tai dar ne taip blogai, uodegą aukštyn ir lauki vizito pas gydytoją
Lauksim naujienų