Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

rad.lepid., - Бабочки (Lepidoptera) — название одного из самых популярных отрядов насекомых — чешуекрылых blink.gif blink.gif

fol.epimed., - Эпимедиум корейский - многолетнее травянистое растение, Настой травы обладает мочегонным действием, вызывает сокращение матки. В китайской, корейской и японской медицине отвар, настой травы применяются при анемии, бессоннице, психастении и сердечной недостаточности. Настой листьев - возбуждающее средство, обладающее эстрогенными и гонадотропными свойствами. Горянка стрелолистная, известная также под названием "трава похотливого козла" . В Китае горянка стрелолистная считается основным средством повышения мужского либидо, обладая также эффектом тестостерона - стимулировать нервную чувствительность и восстанавливать сексуальное желание. Опыт использования, накопленный за века в Китае, позволяет докторам применять горянку стрелолистную для повышения либидо, усиления эрекции, восстановления сексуальной силы и повышения чувственных ощущений. Научное объяснение действие горянки стрелолистной заключается в освобождении тестостерона, который и повышает сексуальное желание и выносливость.

fr.trib., - jo, cia tas terresteris tribulus.

kapsulese niezuliniu aksompupiu ekstraktas - kaip supratau irgi tas pats - zadina libido, isskiria naturalu testosterona ir kazkaip veikia augimo hormona.
Rusiskai apie "vyriskas" zoleles.
Atsakyti
известная также под названием "трава похотливого козла" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

jei kas nesupras - "gašlaus ožio žolelė" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 13 liepos 2011 - 10:41
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 13, 11:40)
известная также под названием "трава похотливого козла"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jei kas nesupras - "gašlaus ožio žolelė"  biggrin.gif

as irgi is to zvengiau :DDDDD tai kas manes laukia?!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 13, 11:57)
as irgi is to zvengiau :DDDDD tai kas manes laukia?!!!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

сексуальное желание и выносливость lotuliukas.gif , daba NT bus ne tik malonumas, bet ir geras sportas 3k nakti biggrin.gif

taip mergaitės Lėja , Artulia , Itrea , indry , Kriskris1 liskit greit iš pogrindžio ir rašykit mums ir norim virusiuku !!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 13 liepos 2011 - 12:16
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 13, 11:20)
nu va - mes su tavimi identiskos. as irgi ziaaaaauriai isberta, kas yra keista, nes paprastai prie mmm man tik kakta siek tiek beria. o dabar visas veidas ir skauda net oda. krutine irgi skauda, valgyti galeciau para laiko. Tai kad mano NT yra visi neigiami ir poryt laukiu memiu. Tai ir tu nusiteik memems, tiesiog ramiai nusiteik ir ramiai lauk. Nusipelnei grazios kristolines raudono sauso vyno taures smile.gif

tai va, tą patį sau sakau, bet su RAMIAI man niekaip.....
O man visada paberia smakrą prieš mmm, o kaip buvo pastojus, neatsimenu, nefiksavau tada kažkaip šito. Man tai nėra taip, nedaug išberta, keli maži spuogiukai, bet..jie yra.
Nu ką, laukiam abi...

QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 13, 11:40)
известная также под названием "трава похотливого козла"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jei kas nesupras - "gašlaus ožio žolelė"  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 13, 13:18)
tai va, tą patį sau sakau, bet su RAMIAI man niekaip.....
O man visada paberia smakrą prieš mmm, o kaip buvo pastojus, neatsimenu, nefiksavau tada kažkaip šito. Man tai nėra taip, nedaug išberta, keli maži spuogiukai, bet..jie yra.
Nu ką, laukiam abi...
lotuliukas.gif

as tai tuos spuogus nurasiau ant makiazo. nes kazkaip karstis ir makiazo pagrindas man nesiderina.. tai jau siandien nebedarau tokios klaidos ir lyg tais atleidzia po truputi. As tai tiesa pasakius laukiu mmm, nes bus hormonu tyrimai ir GN. Ir tada nekantriai lauksiu sekancio ciklo, kad butu galima IUI-intis (na, jeigu zoleles suveiks per tiek trumpai laiko. nors turiu vilties, kad tamoxi tures poveiki tam laikui).
Atsakyti
Sveikos paneles 4u.gif
Jokiucia laukimu tu memiu schmoll.gif va kad tik butu ko laukiama ir as labai LABAI LABAI laikau uz jus kumstukus drinks_cheers.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 07 13, 13:27)
Sveikos paneles 4u.gif 
Jokiucia laukimu tu memiu schmoll.gif va kad tik butu ko laukiama ir as labai LABAI LABAI laikau uz jus kumstukus drinks_cheers.gif
user posted image

LAAAABAAAS!!!!!!
Pagaliau tu su mumis.

Gaudau virusa biggrin.gif Kaip atostogos?
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 12, 21:12)
Sveikos mergaites, man neramu išgeriau paskutine stimuliuojančia tablete o kazko tepa kartais ir viskas. ar nebus endo.. man atnaujine tie vaistai ???? ot bus  :  scare.gif  scare.gif  scare.gif  ar yra kam tai buve ir visai prieš ekospopa.....prieš  iui???

Nurimk,gal tik taip teplioja,sako kad buna kad pateplioja mirksiukas.gif As turiu endo 3stadoja ir leidausi Gonali75 tai kol kas neauga ta endo pas mane,tris kart tfu tfu tfu...paskutini kart esu ziureta Latvijoje jau po 2 IUI ir sake viskas ok.Dabar eisiu liepa vel ziuretis 2 c.d. cia nes reikia paziureti ar nera cistu ar kitokiu velniu ir tada pradesiu stimuliacija jau su Gonaliu 150.Taip kad nurimk,visvien pries darant echo pasakysi gydytojai,visvien apziures ir pries IUI-pamatysi bus viskas gerai. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 13, 13:32)
LAAAABAAAS!!!!!!
Pagaliau tu su mumis.

Gaudau virusa biggrin.gif Kaip atostogos?

Sveikute 4u.gif
Gaila,kad virusiuku negaliu paskleisti-bet kai tik galesiu paskleisiu savo virusiukus visom ir jums ir kituose skyreliuose lotuliukas.gif Mano kelione i IVF prasides tik pacioj liepos pabaigoje kazkur apie 29 diena.
Oi,atostogos buvo super.Miegojau kiek norejau,ezeras salia,miskas,ramybe,plaukiojom valtimis,zaidem stalo zaidimus,kortomis-na visokiu aibiu prisimastem.Buvo dienu ir vesoku bet buvo ir labai geru saultetu dienu tai truputi idegiau.Zemuogiu rinkausi.Bet vienas minusas labai aug erkiu,uodu ir akliu(tokie kandantys skaudziai vabalai kaip muses ddeles).Pirma diena kai gavau gryno oro tai smegenys pradejo skaudeti lotuliukas.gif o abar kai gryzau i miesta galva skauda matyt nuo nebe gaivaus oro.Bet siaip super thumbup.gif
Dabar tvarkomes,skalbiames ir desimes daiktus nes poryt isplaukiame su vyru i Kruiza kuri laimejome.Svesime ten savo vestuviu metines,truputi anksciau nes mes susituokem oficialiai 2008-08-02 bet kadangi man jau tuo metu bus stimuliacijos ir tikrai doze didesne nezinau nei kaip jausiuos tai nusprendem vaziuoti anksciau.Tai vel dingsiu kuriam laikui 4u.gif o paskui jau vyras i darbeli,as namie ruosiuos ir lauksiu mm kad pradeciau stimuliacija ir cia pasistengsiu uzsukti dazniau thumbup.gif
kaip jus laikotes?
Atsakyti
o man siandien sunki diena galva skauda svaigsta lyg toks sleikstulys yra siandien 6 diena po IUI cia tikriausiai ovitrelio poveikis doh.gif
Atsakyti
Nu smagus tavo nuotikiai, Afrodite69.. Tikrai smagu. Mes tai kas - taves laukem. Memiu nelauke cia kaip kurie. KittyKitty panikuoja. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 07 13, 13:42)
o man siandien sunki diena galva skauda svaigsta lyg toks sleikstulys yra  siandien 6 diena po IUI cia tikriausiai ovitrelio poveikis doh.gif

o dar kokie pojuciai?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 13, 13:44)
Nu smagus tavo nuotikiai, Afrodite69.. Tikrai smagu. Mes tai kas - taves laukem. Memiu nelauke cia kaip kurie. KittyKitty panikuoja.  biggrin.gif
Papildyta:

o dar kokie pojuciai?

na panikuojame mes visos,as tai tikrai,kai arteja ta lemiamadiena-tiesiog manau kad naturalu kai aibe metu matai kas menesi tik neigiama atsakyma,tai sunku patiketi kad va si kart jaubusteigiamas,nes kiek jau buvo si kart jau tas...a kalbu apie save mirksiukas.gif
Atsakyti