QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 13, 11:07)
labas.
Skauda pilvą, skauda krūtinę, bet ne spenelius, jei netamsėja, beria veido apatinę dalį, kaip prieš mmm, valgyt noriu - žodžiu, reikia nustoti svaigti ir laukti mmm.. Tik kaip tai padaryti..
Ir dar nesuprantu, turbūt nuo stimuliacijos, bet pilvas tooooks išsipūtęs, ką beapsirengiu, jaučiuosi kaip
ir taip jis pas mane toks..na..yra
, tai dabar iš viso.
nu va - mes su tavimi identiskos. as irgi ziaaaaauriai isberta, kas yra keista, nes paprastai prie mmm man tik kakta siek tiek beria. o dabar visas veidas ir skauda net oda. krutine irgi skauda, valgyti galeciau para laiko. Tai kad mano NT yra visi neigiami ir poryt laukiu memiu. Tai ir tu nusiteik memems, tiesiog ramiai nusiteik ir ramiai lauk. Nusipelnei grazios kristolines raudono sauso vyno taures
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 13, 11:08)
nu ir prirašai čia rebusų
Maidenana , kaip "Da Vincio kodas"
acanthopan., tai - Акантопанакс сидячецветный (Acanthopanax sessiliflonis) , stiprinti imuninę sistemą.
daugiau nežinau net. bet manau blogiau nuo žolelių nebus
as pati apakusi. tuoj prisesiu googlinti. o del imunines sistemos tai geras cia - gal vyras nustos sirgti esant bet kokiai patogiai progai... (jis net pagalvojes apie salti iskarto suserga - imuniteto nerasta).
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.