Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 07 12, 19:15)
sveikos , ir aš jungiuosi prie jūsų, jei priimsit.

priimsim priimsim 4u.gif linkiu kuo greiciu pradeti IUI ir kad uztektu tos vienos IUI 4u.gif
Atsakyti
o kaip manot merginos su tokia sperma verta daryti iui ar iskart pie ivf

spermatozoidu judrumas
A--16%
B--28%
C--16%
D--40%
ph 7,5
spermatozoidu agliutinacija 0%

Oligoastenoteratospermij

g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, man neramu išgeriau paskutine stimuliuojančia tablete o kazko tepa kartais ir viskas. ar nebus endo.. man atnaujine tie vaistai ???? ot bus : scare.gif scare.gif scare.gif ar yra kam tai buve ir visai prieš ekospopa.....prieš iui???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana36: 12 liepos 2011 - 20:13
Labas rytas mergytės 4u.gif

gitana36 be panikos. Pati net nenumanau , kas tau gali būti, bet gal paskambink daktarei ir paklausk, gal reikia tau kokių vaistuku papildomai. Tik nepanikuok 4u.gif

jurgitux1978 jei neišrašė jokiu vaistų cistai valyti, tai matyt išsivalys savaime su mmm ir kitą ciklą pradėsit, jei jau tada neišsivalys, tai duos vaistuku, greičiausia KT.
Linkiu ko greičiausios pradžios ir laimingos pabaigos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 13 liepos 2011 - 07:48

jurgitux1978 jei neišrašė jokiu vaistų cistai valyti, tai matyt išsivalys savaime su mmm ir kitą ciklą pradėsit, jei jau tada neišsivalys, tai duos vaistuku, greičiausia KT.
Linkiu ko greičiausios pradžios ir laimingos pabaigos 4u.gif
[/quote]
na lauksiu ir tikėsiu kad viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 13, 08:48)
Labas rytas mergytės  4u.gif

gitana36 be panikos. Pati net nenumanau , kas tau gali būti, bet gal paskambink daktarei ir paklausk, gal reikia tau kokių vaistuku papildomai. Tik nepanikuok  4u.gif

Linkiu ko greičiausios pradžios ir laimingos pabaigos  4u.gif

Žinot esu prisikankinusi su ta enda.. tai va ta panika is kur verysad.gif nu ryt ekoskopas gal viska pasakys kas ten dedasi sad.gif ačiukas kad visada paramini alialia2001 drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 07 13, 08:54)
na lauksiu ir tikėsiu kad viskas bus ok  smile.gif

klausk kitos nuomones. man kadaise buvo apie cistas paaiskinta, kad jos iseina savaime. O pastojus - is viso dingsta. Ir turejau kazkiek tu cistu ir miomu - ir nieko. nebeturiu tieiog. o jau ka gasdino, kad vos ne piktybiniai dariniai.

Agha, zoleles:

acanthopan., rad.lepid., fol.epimed., fr.trib., ir papildomai prie sio misinio (sumaltas i dulkes) yra kapsulese niezuliniu aksompupiu ekstraktas. vat. jeigu kam nors kas nors apie tai sako - tai prasome ir mums paaiskinti. as tik apie 'trib' - itariu tribulus testeris... aisku, cia lotyniski pavadinimai, nu bet gal kas lotynu zino...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 13, 10:51)
klausk kitos nuomones. man kadaise buvo apie cistas paaiskinta, kad jos iseina savaime. O pastojus - is viso dingsta. Ir turejau kazkiek tu cistu ir miomu - ir nieko. nebeturiu tieiog. o jau ka gasdino, kad vos ne piktybiniai dariniai.

Agha, zoleles:

acanthopan., rad.lepid., fol.epimed., fr.trib., ir papildomai prie sio misinio (sumaltas i dulkes) yra kapsulese niezuliniu aksompupiu ekstraktas. vat. jeigu kam nors kas nors apie tai sako - tai prasome ir mums paaiskinti. as tik apie 'trib' - itariu tribulus testeris... aisku, cia lotyniski pavadinimai, nu bet gal kas lotynu zino...

kita savaite dar planuoju nueiti pas kita gyd pažiūrėsiu ką ji pasakys g.gif
Atsakyti
labas.
Skauda pilvą, skauda krūtinę, bet ne spenelius, jei netamsėja, beria veido apatinę dalį, kaip prieš mmm, valgyt noriu - žodžiu, reikia nustoti svaigti ir laukti mmm.. Tik kaip tai padaryti..
Ir dar nesuprantu, turbūt nuo stimuliacijos, bet pilvas tooooks išsipūtęs, ką beapsirengiu, jaučiuosi kaip nestuke.gif doh.gif ir taip jis pas mane toks..na..yra blush2.gif , tai dabar iš viso.

QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 07 12, 21:06)
o kaip manot merginos su tokia sperma verta daryti iui ar iskart pie ivf

spermatozoidu judrumas
A--16%
B--28%
C--16%
D--40%
ph  7,5
spermatozoidu agliutinacija 0%

Oligoastenoteratospermij

g.gif

aš su beveik identiška pastojau natūraliai 4u.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 07 13, 10:51)

doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
biggrin.gif nu ir prirašai čia rebusų Maidenana , kaip "Da Vincio kodas" lotuliukas.gif

acanthopan., tai - Акантопанакс сидячецветный (Acanthopanax sessiliflonis) , stiprinti imuninę sistemą.
daugiau nežinau net. bet manau blogiau nuo žolelių nebus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 13 liepos 2011 - 10:09
QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 13, 11:07)
labas.
Skauda pilvą, skauda krūtinę, bet ne spenelius, jei netamsėja, beria veido apatinę dalį, kaip prieš mmm, valgyt noriu - žodžiu, reikia nustoti svaigti ir laukti mmm.. Tik kaip tai padaryti..
Ir dar nesuprantu, turbūt nuo stimuliacijos, bet pilvas tooooks išsipūtęs, ką beapsirengiu, jaučiuosi kaip  nestuke.gif  doh.gif  ir taip jis pas mane toks..na..yra blush2.gif , tai dabar iš viso.
nu va - mes su tavimi identiskos. as irgi ziaaaaauriai isberta, kas yra keista, nes paprastai prie mmm man tik kakta siek tiek beria. o dabar visas veidas ir skauda net oda. krutine irgi skauda, valgyti galeciau para laiko. Tai kad mano NT yra visi neigiami ir poryt laukiu memiu. Tai ir tu nusiteik memems, tiesiog ramiai nusiteik ir ramiai lauk. Nusipelnei grazios kristolines raudono sauso vyno taures smile.gif

QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 13, 11:08)
biggrin.gif  nu ir prirašai čia rebusų Maidenana , kaip "Da Vincio kodas"  lotuliukas.gif

acanthopan., tai - Акантопанакс сидячецветный (Acanthopanax sessiliflonis) , stiprinti imuninę sistemą.
daugiau nežinau net. bet manau blogiau nuo žolelių nebus
as pati apakusi. tuoj prisesiu googlinti. o del imunines sistemos tai geras cia - gal vyras nustos sirgti esant bet kokiai patogiai progai... (jis net pagalvojes apie salti iskarto suserga - imuniteto nerasta).
Atsakyti
Žolininkės Jadvygos puslapyje yra skiltis - augalų ekspozicija, tai ten laaaaabai daug augalų lotyniški pavadinimai ir vertimas
Atsakyti