QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 12, 11:54)
o man , mergytės, kažkokia nuotaika nekokia, vakar tyliai vonioje apsiverkiau, kad vyras negirdėtu, taip liūdna pasidarė, visokių minčių, o jei nesigaus, o jei visai nesigaus ... sorry už liūdnos mintys, bet tiesiog nėra su kom pasidalinti
viskas normalu ir suprantama, mažut
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 12, 11:59)
o tai gal geras zenklas ta sloga? na, daug kam buna alia "persalau"... o is tikro - nei persalai, nei ka - tiesiog prikibo :DDD laikau kumscius.
as tai sapnavau, kad is manes teigiama NT pavoge. Visai stogas nukvako.
nu o ko... siandien irgi vyras panate I ir labai nusimine. Nu nieko, siandien zoleles atkeliauja, tai ziuresime.
Tiesa, jis vartojo tribestana keleta menesiu - bet jokiu pagerejimu. jokiu. Neveltui
Afrodite69 pasakojo, kad Treisas labai isjuoke tribestana. Sako "kak Litva bez tribestana" ir zvenge... Gal tas tribestanas tik kaip papildomai prie kazko... neisivaizduoju.
ech
o tai kokios tos žolės? taip ir nežinai?
QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 12, 12:32)
Labukas visoms, dingo mano vaiduokliai, jau nebesivaidena, bet mm dar neta, bet jau nebesitestuoju, is pradziu dar pilvuka pamaudendavo, o dabar jauciuosi iprastai, matyt kazkas kibo, bet neuzkibo, man dar nera dare jokiu LP ar histero, tai itariu greit reikes, nepaisant to, kad dukrele turiu... ar ne... kaip cia gaunasi... ?
na..kiek aš suprantu, jeigu būtųū kbę ir neužkibę, tai būtų mmm, man taip buvo vieną kartą, beje, tada sapnavau,kad persileidau ir iš tikrųjų taip buvo (todėl dabar taip išsigandau to sapno), na, hcg nespėjau pasidaryti, nežinau, bet tiesiog.. pagal savijautą atrodė, kad garantuotai, užtempė kelias deinas, bet buvo savaitgalis, nenuvažiavau hcg pasidaryti ir paskui kaip pradėjo kraujuoti, su vėmimais, alpimais, miriau, plūdau kraujais, po dienos ar dviejų aprimo, nuėjau pas ginę, jai pagal vaizdą atrodė, kad garantuotai kažkas buvo. Tai taip ir nežinau. Bet esmė ta,kad kraujavimas žiaurus buvo. Jeigu bando implantuotis, ir tada organizmas atmeta, tai išvalo su krauju, o jei tu nekraujuoji, manau, ne viskas prarasta