Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Labas,

QUOTE(Maidenana @ 2011 07 12, 10:10)
As siandien sugadinau NT (natur produkt)... Aisku, nieko. Tik I. Nu ka.. nieko nepadarysi. Stengsimes toliau.

4u.gif

Aš košmarus sapnavau..Ir pyp..sloga prikibo, nu gi vasara, ką, ji nežino? cool.gif

Itrea...Laikau kumščius ax.gif
Atsakyti
Itrea ir Lėja - laukiam labai Jūsų gerų naujienų , spaudžiam kumščiukus

o man , mergytės, kažkokia nuotaika nekokia, vakar tyliai vonioje apsiverkiau, kad vyras negirdėtu, taip liūdna pasidarė, visokių minčių, o jei nesigaus, o jei visai nesigaus ... sorry už liūdnos mintys, bet tiesiog nėra su kom pasidalinti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 12 liepos 2011 - 10:54
QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 12, 10:31)
Labas,
4u.gif

Aš košmarus sapnavau..Ir pyp..sloga prikibo, nu gi vasara, ką,  ji nežino? cool.gif

Itrea...Laikau kumščius ax.gif
o tai gal geras zenklas ta sloga? na, daug kam buna alia "persalau"... o is tikro - nei persalai, nei ka - tiesiog prikibo :DDD laikau kumscius.
as tai sapnavau, kad is manes teigiama NT pavoge. Visai stogas nukvako.

QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 12, 11:54)

o man , mergytės, kažkokia nuotaika nekokia, vakar tyliai vonioje apsiverkiau, kad vyras negirdėtu, taip liūdna pasidarė, visokių minčių, o jei nesigaus, o jei visai nesigaus ... sorry už liūdnos mintys, bet tiesiog nėra su kom pasidalinti  verysad.gif

nu o ko... siandien irgi vyras panate I ir labai nusimine. Nu nieko, siandien zoleles atkeliauja, tai ziuresime.
Tiesa, jis vartojo tribestana keleta menesiu - bet jokiu pagerejimu. jokiu. Neveltui Afrodite69 pasakojo, kad Treisas labai isjuoke tribestana. Sako "kak Litva bez tribestana" ir zvenge... Gal tas tribestanas tik kaip papildomai prie kazko... neisivaizduoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 12 liepos 2011 - 11:00
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 10, 19:23)
nu itariu gal kazka gero, ka?

QUOTE(Artulia @ 2011 07 11, 12:47)
Lėja, manau, kad tie vaiduokliai šiaip sau nevaiduokliavo ir linkiu, kad pradžiugintum mus. Čia tik mano asmeninė nuomonė ir palinkėjimas ax.gif

QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 12, 08:58)
Lėja kaip tu ? kaip tavo vaiduokliukai?

Labukas visoms, dingo mano vaiduokliai, jau nebesivaidena, bet mm dar neta, bet jau nebesitestuoju, is pradziu dar pilvuka pamaudendavo, o dabar jauciuosi iprastai, matyt kazkas kibo, bet neuzkibo, man dar nera dare jokiu LP ar histero, tai itariu greit reikes, nepaisant to, kad dukrele turiu... ar ne... kaip cia gaunasi... ?

QUOTE(REVO @ 2011 07 11, 14:07)
Ta proga virusuoju visoms, kurios mato vaiduoklius, kad jie taptu dviem ryskiais pagaliais! soske.gif  soske.gif  soske.gif  soske.gif  soske.gif  soske.gif laikau kumscius, kad kuo daugiau jusu si menesi pabegtu pas nestuke.gif

gaudau gaudau 4u.gif

o man , mergytės, kažkokia nuotaika nekokia, vakar tyliai vonioje apsiverkiau, kad vyras negirdėtu, taip liūdna pasidarė, visokių minčių, o jei nesigaus, o jei visai nesigaus ... sorry už liūdnos mintys, bet tiesiog nėra su kom pasidalinti  verysad.gif

as pastoviai taip darau, tik per daug nesislapstau blush2.gif
Atsakyti

viskas normalu ir suprantama, mažut console.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 07 12, 11:59)
o tai gal geras zenklas ta sloga? na, daug kam buna alia "persalau"... o is tikro - nei persalai, nei ka - tiesiog prikibo :DDD laikau kumscius.
as tai sapnavau, kad is manes teigiama NT pavoge. Visai stogas nukvako.
nu o ko... siandien irgi vyras panate I ir labai nusimine. Nu nieko, siandien zoleles atkeliauja, tai ziuresime.
Tiesa, jis vartojo tribestana keleta menesiu - bet jokiu pagerejimu. jokiu. Neveltui Afrodite69 pasakojo, kad Treisas labai isjuoke tribestana. Sako "kak Litva bez tribestana" ir zvenge... Gal tas tribestanas tik kaip papildomai prie kazko... neisivaizduoju.

ech doh.gif
o tai kokios tos žolės? taip ir nežinai? ax.gif

QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 12, 12:32)
Labukas visoms, dingo mano vaiduokliai, jau nebesivaidena, bet mm dar neta, bet jau nebesitestuoju, is pradziu dar pilvuka pamaudendavo, o dabar jauciuosi iprastai, matyt kazkas kibo, bet neuzkibo, man dar nera dare jokiu LP ar histero, tai itariu greit reikes, nepaisant to, kad dukrele turiu... ar ne... kaip cia gaunasi... ?

na..kiek aš suprantu, jeigu būtųū kbę ir neužkibę, tai būtų mmm, man taip buvo vieną kartą, beje, tada sapnavau,kad persileidau ir iš tikrųjų taip buvo (todėl dabar taip išsigandau to sapno), na, hcg nespėjau pasidaryti, nežinau, bet tiesiog.. pagal savijautą atrodė, kad garantuotai, užtempė kelias deinas, bet buvo savaitgalis, nenuvažiavau hcg pasidaryti ir paskui kaip pradėjo kraujuoti, su vėmimais, alpimais, miriau, plūdau kraujais, po dienos ar dviejų aprimo, nuėjau pas ginę, jai pagal vaizdą atrodė, kad garantuotai kažkas buvo. Tai taip ir nežinau. Bet esmė ta,kad kraujavimas žiaurus buvo. Jeigu bando implantuotis, ir tada organizmas atmeta, tai išvalo su krauju, o jei tu nekraujuoji, manau, ne viskas prarasta 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif

Birželis:
Irėnė - 06.30 - 3 IUI
Itrea 06 27 - 1IUI
Lėja 06 28 - 2IUI
Artulia 06 28 - 2IUI
indry - 06.21 - 3 IUI wub.gif
Kriskris1 - 06.20 - 2 IUI wub.gif
Kani - 06.13 - 1 IUI
Samira - 06.12 - 2 IUI
boruziukas1 - 06.11 - 3 IUI
olialia2001 - 06.02 - 5 IUI

Liepa:
gitana36- 07 15 1IUI
boruziukas1 - 07 07 4IUI
Kiki1- 07 04 2IUI
KittyKitty - 07 02 3IUI
Pupukas24 - 07 12 2 IUI
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 12, 13:46)

po 3 val issius man mergaite per siuntu skyriu. tai vakare kai paskaitysiu - parasysiu.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 12, 13:46)
viskas normalu ir suprantama, mažut console.gif
ech doh.gif
na..kiek aš suprantu, jeigu būtųū kbę ir neužkibę, tai būtų mmm, man taip buvo vieną kartą, beje, tada sapnavau,kad persileidau ir iš tikrųjų taip buvo (todėl dabar taip išsigandau to sapno), na, hcg nespėjau pasidaryti, nežinau, bet tiesiog.. pagal savijautą atrodė, kad garantuotai, užtempė kelias deinas, bet buvo savaitgalis, nenuvažiavau hcg pasidaryti  ir paskui kaip pradėjo kraujuoti, su vėmimais, alpimais, miriau, plūdau kraujais, po dienos ar dviejų aprimo, nuėjau pas ginę, jai pagal vaizdą atrodė, kad garantuotai kažkas buvo. Tai taip ir nežinau. Bet esmė ta,kad kraujavimas žiaurus buvo. Jeigu bando implantuotis, ir tada organizmas atmeta, tai išvalo su krauju, o jei tu nekraujuoji, manau, ne viskas prarasta 4u.gif

man dar tik 26 cd. Man kai buvo karta nesivystantis, tai buvo nustojes vystytis nuo 6-7 sav o as iki 11 sav vaiksciojau galvodama, kad laukiuosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 12, 14:56)
man dar tik 26 cd. Man kai buvo karta nesivystantis, tai buvo nustojes vystytis nuo 6-7 sav o as iki 11 sav vaiksciojau galvodama, kad laukiuosi  unsure.gif

Koks košmaras unsure.gif verysad.gif Labai užjaučiu console.gif
Atsakyti
tav a mergytės - mano startas prasidėjo - clost +puregon, 19-a skanas ir jau žinosiu IUI datą
visoms gero vakarelio ir rytoj lauksim geru naujiėnų nuo musu pasislepusiu laiminguoliu
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 12, 16:11)
tav a mergytės - mano startas prasidėjo - clost +puregon, 19-a skanas ir jau žinosiu IUI datą
visoms gero vakarelio ir rytoj lauksim geru naujiėnų nuo musu pasislepusiu laiminguoliu

sekmingos tau stimuliacijos thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos , ir aš jungiuosi prie jūsų, jei priimsit.
Šiandien buvau pas gyd Žėba ir tikėjaus kad galėsiu pradėti IUI, reikalinga todėl kad MB turtas nekoks, man buvo atlikta laparaskopija prieš tris mėn. tai kaip ir su manimi viskas gerai, bet ką kai apžiūrėjo pasakė kad jokios IUI negaliu pradėt, nes matosi kažkokie dariniai (cistos), tai dabar net neaišku kiek dar laiko teks laukti kol susitvarkys man viskas o taip ėjau nusiteikusi kuo greičiau pradėtumėm planuoti IUI verysad.gif
Atsakyti