Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

Ateinu su pora naujienų biggrin.gif jas rasite cia
Šį kartą pagrindą, žodžiu viską jau dariau pati, buvo labai faina jį daryt, reiks pakartot biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Puskis @ 2011 07 26, 05:43)
Ateinu su pora naujienų  biggrin.gif jas rasite cia
Šį kartą pagrindą, žodžiu viską jau dariau pati, buvo labai faina jį daryt, reiks pakartot biggrin.gif

matosi Jodies itaka...labai man patiko tas lopiniu, skiauteliu pagrindas, tikiuosi kad daugiau tokiu padarysi.
Atsakyti
QUOTE(Puskis @ 2011 07 26, 05:43)
Ateinu su pora naujienų  biggrin.gif jas rasite cia
Super darbelis, labai patiko! thumbup.gif
Atsakyti
As irgi su skrebuku.

user posted image

Pilnas vaizdas - blogewink.gif (i flickeri nedrisau kelti pagrindines nuotraukos hihihi.gif )
Atsakyti
Puskis, Zmogiuke, aš apžavėta, kažkas naujo LT skrebe ir taip kerinčiai wub.gif
Atsakyti
Rodausi vel cia biggrin.gif o ant darbastalio laukia paskutiniu priklijavimu dar vienas darbelis biggrin.gif
p.s. kazkaip nebegaliu ikelt cia is flickr nuotraukos....
Atsakyti
QUOTE(Puskis @ 2011 07 28, 05:59)
Rodausi vel cia biggrin.gif  o ant darbastalio laukia paskutiniu priklijavimu dar vienas darbelis  biggrin.gif
p.s. kazkaip nebegaliu ikelt cia is flickr nuotraukos....

Jau pakomentavau bloge 4u.gif
Pas mane irgi du skrebukai guli ant darbastalio: Vienas baigtas OUAS saitui, kitam truksta tik uzraso, tai gal siandien pavyks ikelti.
Atsakyti
Pas mane irgi du skrebukai guli ant darbastalio: Vienas baigtas OUAS saitui, kitam truksta tik uzraso, tai gal siandien pavyks ikelti.

laukiu laukiu, tavo darbelius visad idomu pamatyt!!!! ax.gif
Atsakyti
Zmogiuke, Puski, kokie nuostabūs darbai!!! Pavydžiu aš jums tokio nerūpestingumo darbuose gerąja prasme... 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Mano šviežiena smile.gif
Kviečiu į svežius čia.
Atsakyti
Įsijungiau norėdama pasiguosti, kad pabėgo mano mūza ... nu niekaip nerandu įkvėpimo verysad.gif ir toks Irmos siurprizėlis pakėlė nuotaiką wub.gif Ačiū
Atsakyti
Manasis ikvepimas dar gyvas, tai naudojuosi proga ir dirbu, vos ne kaip fabrike lotuliukas.gif

Uzbekit i svecius pasiziureti 4u.gif
Atsakyti