Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

isduok paslapti savo printerio (pavadinimas koks) ax.gif nuaplsiu jei pasakysi kad turi koki Canon Pixma Pro 9000

Nenualpsi biggrin.gif Musu Canon Pixma iP4600

o kaip spauzdina galit pamatyt ziuredami nauja mano darbeli
user posted image

Visas darbelis cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2011 07 21, 22:32)
O tu visada tokia priekabi buvai  mirksiukas.gif ? ar cia , kaip is to posakio su kuom sutapsi toks pats tapsi  ax.gif

Sakai, vyras daro man bloga itaka g.gif Manau, cia igimta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 07 21, 20:55)
user posted image
Mano rožinė šviežiena...beabejo įtakota Žmogiukės rožinio skrebuko mirksiukas.gif

Kokia garbe mano ruzavukui bigsmile.gif
Pagaliau yra laiko eiti apziureti is arciau i bloga.
Papildyta:
QUOTE(Puskis @ 2011 07 22, 08:26)
o kaip spauzdina galit pamatyt ziuredami nauja mano darbeli
[img]http://1.bp.blogspot.com/-

Einam velgi i bloga is arciau patyrineti thumbup.gif
Atsakyti
Puski, nezinau, kodel man kartais leidzia pakomentuoti bloge, kartais ne... gal cia mano darbinis kompas ne visur "praeina", na, bet tada rasau cia.
Labai ir vel patiko tavo skrebukas. Patinka, kaip sujungei tiek visokiausiu detaliu i viena - tikras koliazas!
Mane zavi, kaip laisvai tu skrebini smile.gif Toks visiskas atsipalaidavimas man jauciasi thumbup.gif
Atsakyti
nzn kodel neleidzia komentuot... kazkaip man taip nebuna...
o turiu prisipazint kad ten zinok visa darba atlieka popierius, kuris man yra nerealus, as prisidejau minimaliai, bet gi tam ir kuriami tokie popieriai biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puskis @ 2011 07 22, 13:15)
nzn kodel neleidzia komentuot... kazkaip man taip nebuna...
o turiu prisipazint kad ten zinok visa darba atlieka popierius, kuris man yra nerealus, as prisidejau minimaliai, bet gi tam ir kuriami tokie popieriai biggrin.gif  ax.gif

Ar tai ne pati tu ten sudeliojai is gabaleliu? As maniau ten tavo pacios kuryba smile.gif)))
Atsakyti
ne, si kart lapu pasidziaugiau smile.gif bet tokie koliazai man laaabai grazu. va vis groziuosi ir groziuosi jodie darbais, jie man nerealus, cia Irma kazkada uzrode, ir iki siol negaliu as jos darbais atsigrozet wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 07 22, 12:16)
Sakai, vyras daro man bloga itaka  g.gif Manau, cia igimta  biggrin.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif nesakau, tik pasiteiravau ar neperemei is jo mirksiukas.gif
Puski- man leidzia komentuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puskis @ 2011 07 22, 06:26)
ne, si kart lapu pasidziaugiau smile.gif bet tokie koliazai man laaabai grazu. va vis groziuosi ir groziuosi jodie darbais, jie man nerealus, cia Irma kazkada uzrode, ir iki siol negaliu as jos darbais atsigrozet  wub.gif

jo, man Jodies darbai panasiai nuteikia...galiu istisa para isvarvejusiom akim ziurineti visas menkiausias jos skrebukou detales . Tiek sarmo jos skrebukuose...atrodo tokie spalvingi, vintage stiliaus, nerupestingai primetyti bet aiskiai matomas isugdytas dizaino suvokimas...ir aprasymai tokie silti ir nuosirdus. Noreciau su ja paskrebinti kartu ir si ta ismokti is jos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puskis @ 2011 07 22, 13:26)
ne, si kart lapu pasidziaugiau smile.gif bet tokie koliazai man laaabai grazu. va vis groziuosi ir groziuosi jodie darbais, jie man nerealus, cia Irma kazkada uzrode, ir iki siol negaliu as jos darbais atsigrozet  wub.gif

Geras thumbup.gif ačiū už nuorodą thumbup.gif keli darbai paliko stiprų įspūdį ...
Vienas darbelis, kuriame pilnas 12x12 lapas priklijuotas mažų su skylamušiu pridarytų širdelių priminė ir mano vieną seną darbą darytą prieš 4 metus ... ten tiek kruopšaus darbelio ... kad ojojoj ...
Atsakyti
Sveikos merginos!
Iskau vieno darbelio. Visas temas ziurineju jau dvi dienas, bet niekur nerandu.
Kazkada maciau toki albumeli - siuvimo reikmenys. Pamenu, kad buvo adatoms pagalvele pasiuta, mazos zirklutes ir dar ten kazkas. Labai prasau, jei kuri atsimenate kur ji galima pamatyti labai buciau dekinga 4u.gif
Geru kurybiniu ideju!!!! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aagnyte: 24 liepos 2011 - 02:01
Aagnyte, gal kalbi apie vieną iš šių Skrebukės Irmos http://irmaperedne.b...mini-album.html
ir Žmogiukės http://zmogiuke.blog...ai-adatine.html šedevrų? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As sol: 24 liepos 2011 - 08:01
As sol, labai didelis ACIU !!!!!! Noriu pasigaminti kazka panasaus mirksiukas.gif

Jusu visu darbai nuostabus, manau, kad ir mane virusas paliete smile.gif reikia eiti pasitikrinti smile.gif
Atsakyti