QUOTE(Zmogiuke @ 2011 07 21, 10:33)
Aciu
Gal ir be reikalo cia supasakojau tuos nepatikimus, nes visumoj tai man paciai skrebukas patinka
Bet esu knysliukas kartais, tai ir pasiknisineju
O tu visada tokia priekabi buvai
? ar cia , kaip is to posakio su kuom sutapsi toks pats tapsi
Grazus dabas, jei tai butu mano as dar viena juostele dedeciau, dar viena mask pleistra ir likciau dusioj patenkinta
Papildyta:
QUOTE(lotta23 @ 2011 07 20, 23:41)
O as nenaudoju dvipuses juostos klijavimui...tiesiog sausus klijus (tuos kaip storas 'piestukas')
sudelioju kaip man patinka, tada truputi paklijuoju, kad tik 'navazinetu' viskas, o kai jau patenkinta - geriau paklijuoju. man taip patogu
ir tau tikrai laiko ?
mano UHU po kurio laiko daznai vartant albuma, vistiek kaikur atsoko
As tai dabar esu patenkinta per klaida radus PAVERPOL klijus- yra skrebui skirti,universalus, bet visumj juos naudoja skulpturu gamybai.
naudoju detaliu priklijavimui
o siaip dvipusia skrebinimo juostele, ne karta gelbejo, norint pakoreguoti. Viena karta teko isbandyti kanceliarine kazkokia- ojei, zirkles vos atlipinau
Papildyta:
QUOTE(Puskis @ 2011 07 19, 09:51)
Ignai as nuotraukas spauzdinu pati, turim printeri tinkama nuotraukom spauzdinti, gera foto popieriu. Taigi dazniausiai susidedu A4 formato lapa ivairaus dydzio nuotrauku, nuo visai mazyciu iki dideliu, priklauso ko noriu tam kartui ir spauzdinu. Taip dazniausiai atsispauzdinu nuotraukas kurias noriu tada paskrebinti.
isduok paslapti savo printerio (pavadinimas koks)
nuaplsiu jei pasakysi kad turi koki Canon Pixma Pro 9000
Ignai- as tai i juodai balta keiciu, kai matau jog nuotraukos fonas per margas.O siaip labai retai,kada turiu tiek kiek reiketu (konkursiniams .pvz)
nes skrebinu dazniausiai tai ka turiu...