Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

O ilgai išsilaiko tokios nuotraukos spalvos, neišblunka?

skrebinu tik metus, kol kas tikrai nieko spalvom neatsitiko smile.gif o raso kad turi laikyt ilgai, kazkaip as del to nepergyvenu, man svarbiausia kas yra dabar, o ne tai kas bus po simto metu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puskis: 20 liepos 2011 - 17:07
Si karta as su saldoku roziniu skrebuku smile.gif (atsiklausiau MB, ar jis nieko pries, kad taip ruzavai mus skrebinsiu, sake ok smile.gif )

user posted image

Didesnes nuotraukos ir aprasymas, kaip visada, cia
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 07 19, 08:20)
Pagaliau vakar vakare greitai sumečiau skrebuką. Vis laukiau įkvėpimo kada apsilankys mūza ir padės man suskrebinti visas LT nuotraukas, bet rodos tai buvo per daug įpareigojantis darbas. Nuo pradinio taško pajudėti padėjo neįpareigojanti tema
Kokia faina idėja su tais trafaretais. thumbup.gif

QUOTE(Zmogiuke @ 2011 07 20, 12:00)
Si karta as su saldoku roziniu skrebuku smile.gif (atsiklausiau MB, ar jis nieko pries, kad taip ruzavai mus skrebinsiu, sake ok smile.gif )
Aha, tikrai, koks ružavas. smile.gif Bet visai smagiai žiūrisi. O kas tau pačiai jame nepatinka (kiek blog'e perskaičiau)?

Dar šiaip man smalsu – o jūs detales (na, pvz, šiuo konkrečiu Zmogiukes atveju – sagas, tą skaičių seką 2345, rožytę ir pan...) skrebukuose naudojate kažką jums reiškiančias ar tik šiaip – kompozicijai ir nuotaikai sukurti?..
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2011 07 20, 20:13)
O kas tau pačiai jame nepatinka (kiek blog'e perskaičiau)?

Dar šiaip man smalsu – o jūs detales (na, pvz, šiuo konkrečiu Zmogiukes atveju – sagas, tą skaičių seką 2345, rožytę ir pan...) skrebukuose naudojate kažką jums reiškiančias ar tik šiaip – kompozicijai ir nuotaikai sukurti?..

***Buvau surasius viska bloge, bet istryniau, pagalvojau, kad atrodys kaip verkslenimas smile.gif O ne tai, kad nepatiko, bet truputi norisi pataisyti, tik jau nebeiseina, nes viskas priklijuota. Lapo virsuje rastuota popieriu su detalemis reikejo klijuoti siek tiek zemiau, gal truputi pakelti pacia nuotrauka - kad nesigautu tiek daug tuscios erdves. Norejau jos, bet kazkaip lyg ir per daug isejo. Apacioje rastuoto popieriaus juosteles gavosi vienodo plocio - man butu graziau, kai viena issikisa maziau uz kita. Masking tape, kuria priklijuota nuotrauka prie pagrindo per daug "ant galvos" gavosi - man vizualiai spaudzia viska zemyn. Ieskociau jai geresnes vietos, bet jau nebeatplesi smile.gif Ir dar kazko truksta, lyg per daug tuscia. Kazkokios truputi centro link issikisusios detales didesnes...

Visaip. Sagas del to, kad norejosi apvalaus objekto vizualiai. Sirdeles ir skaicius 2 - nes apie mus du skrebukas. Detale su skaiciais virsuje labiau del spalvos, nors butu buve faina pazymeti skaiciu, reiskianti, pvz., kiek mes metu jau kartu (bet tokio skaiciaus nera cia biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(sushi @ 2011 07 20, 20:13)
Aha, tikrai, koks ružavas. smile.gif

realybeje jis kazkaip svelniau ruzavas. Quilts lapas is Crate Paper
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 07 20, 12:28)
bet jau nebeatplesi smile.gif
Aš po pirmojo savo skrebuko irgi pasimokiau, kad geriausia viską klijuoti kiek įmanoma su dvipuse lipnia juosta, kad reikalui esant būtų galima perklijuoti... Nes irgi teko pasigailėti dėl kai kurių netikslumų...

Na, nepergyvenk dėl tų niuansų, kuriuos norisi keisti – bus dar tų skrebukų juk..? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2011 07 20, 20:49)
Aš po pirmojo savo skrebuko irgi pasimokiau, kad geriausia viską klijuoti kiek įmanoma su dvipuse lipnia juosta, kad reikalui esant būtų galima perklijuoti... Nes irgi teko pasigailėti dėl kai kurių netikslumų...

Na, nepergyvenk dėl tų niuansų, kuriuos norisi keisti – bus dar tų skrebukų juk..?  mirksiukas.gif

O kokia dvipuse tu naudoji, kad gali paskui atklijuoti? laikina? bet tada turetu atkibti po kurio laiko ji pati. Mano dvipuse tai tokia, kad mirtinai priklijuoja hihihi.gif

O del tu niuansu tai tikrai kaip ir sakai - bus dar tu skrebuku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Zmogiuke, nebutum pasakiusi, niekas nebutu uzkliuve smile.gif Turbut atprato akis nuo skrebuku rolleyes.gif Man viskas grazu ir spalvos ir detales wub.gif
O as taip skrebuku pasiilgau.. noriu sudalyvauti dabar 2 konkursuose, nuotraukas pasidariau, o ikvepimo tokio staigaus nera, o ir laiko nera... zodziu tenkinuosi mazaisiai darbeliais.. ir laukiu dideles muzos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 07 20, 13:16)
O kokia dvipuse tu naudoji, kad gali paskui atklijuoti? laikina? bet tada turetu atkibti po kurio laiko ji pati. Mano dvipuse tai tokia, kad mirtinai priklijuoja  hihihi.gif
Hm.. nu paprastą – tradicinę Scotch. Naudoju ją įvairiom reikmėm jau kokius 10 metų, kaip lyg ir niekas dar neatlipo... g.gif
Atsakyti
O as nenaudoju dvipuses juostos klijavimui...tiesiog sausus klijus (tuos kaip storas 'piestukas')
sudelioju kaip man patinka, tada truputi paklijuoju, kad tik 'navazinetu' viskas, o kai jau patenkinta - geriau paklijuoju. man taip patogu wink.gif

Zmogiuke - tikrai nera cia prie ko prikibti...o jei norint galima butu prie bet kokio kad ir kazkieno idealiausiu laikomo darbo prikibti, neieskok tu nieko. O jei kas naptinka/nepatiko tada tik prisimink sau kitam kartui. Grazus darbas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2011 07 20, 23:41)
Zmogiuke - tikrai nera cia prie ko prikibti...o jei norint galima butu prie bet kokio kad ir kazkieno idealiausiu laikomo darbo prikibti, neieskok tu nieko. O jei kas naptinka/nepatiko tada tik prisimink sau kitam kartui. Grazus darbas  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu 4u.gif Gal ir be reikalo cia supasakojau tuos nepatikimus, nes visumoj tai man paciai skrebukas patinka smile.gif Bet esu knysliukas kartais, tai ir pasiknisineju biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Mano rožinė šviežiena...beabejo įtakota Žmogiukės rožinio skrebuko mirksiukas.gif
Didesni vaizdai bloge čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 21 liepos 2011 - 19:56
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 07 21, 10:33)
Aciu  4u.gif Gal ir be reikalo cia supasakojau tuos nepatikimus, nes visumoj tai man paciai skrebukas patinka smile.gif Bet esu knysliukas kartais, tai ir pasiknisineju biggrin.gif

O tu visada tokia priekabi buvai mirksiukas.gif ? ar cia , kaip is to posakio su kuom sutapsi toks pats tapsi ax.gif
Grazus dabas, jei tai butu mano as dar viena juostele dedeciau, dar viena mask pleistra ir likciau dusioj patenkinta ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lotta23 @ 2011 07 20, 23:41)
O as nenaudoju dvipuses juostos klijavimui...tiesiog sausus klijus (tuos kaip storas 'piestukas')
sudelioju kaip man patinka, tada truputi paklijuoju, kad tik 'navazinetu' viskas, o kai jau patenkinta - geriau paklijuoju. man taip patogu wink.gif

ir tau tikrai laiko ?
mano UHU po kurio laiko daznai vartant albuma, vistiek kaikur atsoko g.gif doh.gif
As tai dabar esu patenkinta per klaida radus PAVERPOL klijus- yra skrebui skirti,universalus, bet visumj juos naudoja skulpturu gamybai.
naudoju detaliu priklijavimui ok.gif o siaip dvipusia skrebinimo juostele, ne karta gelbejo, norint pakoreguoti. Viena karta teko isbandyti kanceliarine kazkokia- ojei, zirkles vos atlipinau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Puskis @ 2011 07 19, 09:51)
Ignai as nuotraukas spauzdinu pati, turim printeri tinkama nuotraukom spauzdinti, gera foto popieriu. Taigi dazniausiai susidedu A4 formato lapa ivairaus dydzio nuotrauku, nuo visai mazyciu iki dideliu, priklauso ko noriu tam kartui ir spauzdinu. Taip dazniausiai atsispauzdinu nuotraukas kurias noriu tada paskrebinti.

isduok paslapti savo printerio (pavadinimas koks) ax.gif nuaplsiu jei pasakysi kad turi koki Canon Pixma Pro 9000 lotuliukas.gif
Ignai- as tai i juodai balta keiciu, kai matau jog nuotraukos fonas per margas.O siaip labai retai,kada turiu tiek kiek reiketu (konkursiniams .pvz) mirksiukas.gif nes skrebinu dazniausiai tai ka turiu...
Atsakyti