Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

Vat jeigu konkursėlio sąlygose kartais (bent jau kartais biggrin.gif smile.gif būtų įmanoma sudalyvauti ir atvirukinėms mergaitėms, tada ypač smagu būtų, bet jei tik mieloms foto skrebukėms (čia man ypatingai atrodo sunku biggrin.gif ), tai tada stebėčiau iš tolo, bet bet kokiu atveju su diiidžiausiu malonumu stebėčiau. O dar ypač lietuviškai mirksiukas.gif
Padrąsinimas sugalvojusiai ir besiimančiai iniciatyvos.
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2011 11 15, 16:52)
Ader, butu įprasti dalykai ta ką ir dabar darome, visiems viskas iveikiama! Kiekviena laimėjusi sugalvoja savo pačios užduoti ir už tai paskiria prizeli, ar nauja ar sena ar tai ką ji padare!

cia tipo kaip blog hopas ax.gif
kur darbai bus rodomi ?
Matai kaip mergins sako, kai kam atvirukas bus problema, kai kam skrebukas.... gal tada geriausia del visu interesu - kad butu tik uzduotis, bet nebutu jokio apribojimo koki darba pagamins ....
Papildyta:
Anile- o kodel ir ko bijai, dalyvaujant uzsienio.... ?
Atsakyti
I'm in thumbup.gif
Man dar tokia mintis - Nebutina kiekvienam konkurse dalyvauti, ta prasme kiekviena turesim isipareigojima surengti konkursiuka, bet ne butina kiekviename dalyvauti. Vienos lai renkia atviruku, kitos - skrebuku, kitos su tema be nurodymo ka daryti. Tegul buna laisve. Bet taisykliu kazkokiu vistiek reikia g.gif
Na aš atnešu savo prikauptus ir užsistovėjusius kompe doh.gif

Keli CD vokeliai:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

pirmas tortas:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Teisingai merginos pastebėjot! Aš irgi už kad kažkokia užduotis (tarkim spalvine, ar brezinys, ar ją ką būtent panaudot ir t.t) ir leist zaidziantiesiems laisve rinktis ar jie daro skreba ar atvirute ar kažką kita!

Beto Glide tu irgi gerai pastebejai, kad nebūtina visuose dalyvauti, nes gal užduotis nepatiks, gal laiko nebus o gal dar kas ir kaip sakai kas žaidžia - įsipareigoja kad jei laimes ruos tada savo užduoti ir priziuka!

Taip bus taisykles ir įrašas! Palikite man, aš uzvedziau - aš jau ir pabaigsiu kad mums visoms tada jau zaist butu galima pradet!

Labai jau faini tavo tie torto gabaleliai! Mmmm... Man prašom viena įdėti! wink.gif
O ką reiškia laukinės foto? Kad lauke darytos? wink.gif
Papildyta:
OJE, darbai bus rodomi po uzduotim, ar su linku prikabinta ar taip kaip kiekviena ismanys. Aš nelabai techniska, tai linkai prikabinti bus komentaruose kai jau ką darysim! O paskui galima padaryti atskira postą su darbais visais rodomais ir isrinkimas laimėtojo tavo pasirinktu būdu.

Beje tos kurios LT gyvena, tai gali ir gyvai susitikę atiduot dovanite jei laimėjo.
Man is Anglijos bet ką siunciant viskas turi būt registruotu paštu, kitaip nenueina! Manau ir kitoms gyvenancioms užsienyje bus tas pats jei siuntinukas į LT keliaus!
Atsakyti
Glide: Laukines foto tai cia ta fotografe kuri tavo seimynele vis nerealiai pafotografuoja? jei taip, tai thumbup.gif bendradarbiaujat.
Dalijablog: Tau torto nei vieno gabaliuko...
liezuvis.gif ar nepastebejai kad ant kiekvienos porcijos uzdeti mano inicialai IP biggrin.gif
Nu gal pasidalinsiu g.gif nebloga ideja su konkursiukais sumislinai 4u.gif
Atsakyti
Irma, torta jau gavai? lotuliukas.gif

Lotta Laukinės foto fotografes slapyvardis wink.gif

Irma, ji mūsų šeimą tik kartą fotografavo, pernai prieš Kalėdas, bet mielai pas ją karą į savaitę apsilankyčiau wub.gif
Atsakyti
Puski, man darbinis kompas neleidzia tau parasyt komentaro bloge prie tavo SMASH BOOK, tai rasau cia smile.gif
Praeita savaite buvau susidejus i krepseli sita reikala - irgi melyna knyga, kai kuriuos priedus, bet paskui pagalvojau, kad reikia lukterti. Jeigu dar po keliu savaiciu noresiu, teks pirkti biggrin.gif Siaip man irgi budingi tokie impulsyvus pirkiniai, bet si karta kazkaip sustojau smile.gif
Jei tureciau ta apraciuka, kuris susega lapus, gal meginciau pati pasigaminti tokia knyga, bet kol kas atrodo paprasciau nusipirkti jau gatava:)
Labai lauksiu pamatyt, kaip pildai savo "slamsto" zurnala smile.gif
Atsakyti
Glide, nuostabūs darbeliai. 4u.gif

Irma, labai patiko tavo Žvaigždėtas skrebukas. Ypač - tekstas... wub.gif

Rodausi ir aš savo šviežieną – tradiciškai reportažinį skrebuką:

user posted image
Išsamiau čia.

Tam kartui jūsų siūlomam konkursėliui nepasirašau, bet su malonumu paveizėsiu, kokių grožių jam prikursit... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sushi,pakomentavau bloge smile.gif

Glide, susidomejau Laukinemis foto, tikrai nuostabios nuotraukos tos fotografes. (kaip tik dairausi kazko panasaus fotosesijai smile.gif
Atsakyti
svieziena smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti