Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 07 15, 12:56)
* "gali" ir "geriau" juk toks pats raidynas kaip ir anglu k. antspaudu rinkiniuose mirksiukas.gif ...speju kad stampavo po raide arba alfabeto rub-ons'ai.

**Mano visi skrebukai net ir su labai iskiliom detalem yra imautese. Perejau prie D-ring albumu, tai tokiuose labai daug telpa ir neissitampo albumas.
Apie sia tema: foto/albumu/skrebuku rusiavimo metoda labai placiai aprasiau (ir nemenkas pastangas dejau) pristatyti ScrapManijoj cia:
http://www.scrapmani...m/20090713-1091

*** Gyveni JAV, tai tau prieinama Stacy Julian knyga "photo freedom". labai patariu....labai itakojo mane ir ivede tvarka mano skrebinimo pastangoms.
Stacy Julian skrebiimo stilius yra kaip tavo...minimalistinis, tvarkingas...jos ankstesne knyga "Big Picture scrapbooking" tau irgi turetu patikti. 4u.gif

**** As dar neskrebinu bet galvoj jau verda mintys...aciu visom uz palaikyma 4u.gif  4u.gif
* Na jo, kažkaip apie atskiras raides net nepagalvojau... doh.gif

** Liuks, ačiū, einu skaityt. thumbup.gif

*** mirksiukas.gif Reikės pasidomėti...

**** Na va, kaip smagu... 4u.gif
Atsakyti
Irma, visi trys buvom, dar nesu tokia brave kad vienai su vaiku skrist wink.gif gal kai didesnis.

Mes savaite buvom, aš savo instax'su fotkinau ir dariau albuma tos savaites lt (ikvepta brangios lizes wink.gif ir visa kit'a nusivezus buvau, man patiko ta idėja nors dar turiu pabaigti. Nenuobodziavau lt bet vistiek skrebinau. wink.gif

O jus kiek prabuvot?
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2011 07 15, 14:09)
Irma, visi trys buvom, dar nesu tokia brave kad vienai su vaiku skrist wink.gif gal kai didesnis.

Mes savaite buvom, aš savo instax'su fotkinau ir dariau albuma tos savaites lt (ikvepta brangios lizes wink.gif ir visa kit'a nusivezus buvau, man patiko ta idėja nors dar turiu pabaigti. Nenuobodziavau lt bet vistiek skrebinau. wink.gif

O jus kiek prabuvot?

O mano instax'as sugedo LT verysad.gif . Kai spaudziu mygtuka, skaiciuoja zemyn lyg foto padaryta, o nuotrauka neiskrenta. Isiunciau ji i Fuji servisa, man turetu nauja atsiusti.
LT buvau viena 12 dienu.
Atsakyti
Pagaliau ir as lendu is krumu smile.gif
Irmute, galvojau, kad tavo muza pas mane, bet ji taip letai man tepadeda dirbti, kad itariu, jog ne tavoji lotuliukas.gif

Bet nors ir letai, pagaliau uzbaigiau darbuotis.
user posted image

Aprasymas ir daugiau foto - bloge
Atsakyti
Nerealu. Žmogiuke, tavo skrebukai man tokie šilti.. Labai gražios spalvos.
Atsakyti
Sveikos, Merginos smile.gif

Vis paskaitinėju Jūsų postus, pasižaviu ir nesiryžtu pradėti, nors labai norisi smile.gif
Kaip tik pasitaikė proga: dukterėčios krikštynos kitą savaitgalį.Norėčiau sukurti atviruką. Sakykite, turiu keletą klausimų. Jei kartosiuosi, nepykite labai, nes stengiausi paskaityti, perversti kelias Jūsų temas, bet neįmanoma visas 27 perskaityti smile.gif Plius pastaruoju metu tinsta labai kojos ir rankos, nes esu 34 savaitę nėščia, tai nėra taip paprasta sėdėti prie kompo smile.gif

1. Ar atvirukus galima daryti ant paprasto kietesnio popierio? Ar reikėtų specialaus?
Jei taip, tai kokio?
2. Kokius naudoti klijus? Lipalą ar dar kažką?
3. Kaip suprantu, ateičiai reikėtų kokio gero rėžtuko, rašė viena iš Jūsų savo bloge, o ne žirklių...? Bet čia gal ateičiai, dabar pakaks, manau, ir žirklių. smile.gif
4. Gal nurodytumėte, kur rasti šabloną atvirukui su nuotraukyte? smile.gif

Didelis dėkui 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Rytiete @ 2011 07 17, 08:55)
Sveikos, Merginos smile.gif
1. Ar atvirukus galima daryti ant paprasto kietesnio popierio? Ar reikėtų specialaus?
Jei taip, tai kokio?
2. Kokius naudoti klijus? Lipalą ar dar kažką?
3. Kaip suprantu, ateičiai reikėtų kokio gero rėžtuko, rašė viena iš Jūsų savo bloge, o ne žirklių...? Bet čia gal ateičiai, dabar pakaks, manau, ir žirklių. smile.gif
4. Gal nurodytumėte, kur rasti šabloną atvirukui su nuotraukyte? smile.gif

Didelis dėkui  4u.gif

Sveika smile.gif

1. Pagrindui uztenka truputeli storesnio popieriaus smile.gif pvz. 230 gr
2. as atvirukams naudoju lipnia dvipuse juosta
3. Pjaustau irgi su peiliuku, kuri pirkau ermitaze galima senuokose pirkti mano toks smile.gif galima aisku ir zirkles naudoti - jei tau patogu smile.gif kas daugiau dirba perka pjaustykles - bet tai jau tikrai veliau smile.gif
4. sablono kaip ir nesu macius - cia jau kaip jau tu nori ikomponuoti ta nuotrauka smile.gif perziurek blogus smile.gif pvz cia 4u.gif

Tikios padejau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavka: 17 liepos 2011 - 16:09
Sveikos, skrebininkės mirksiukas.gif Užėjau pasisemt minčių, paskaitinėt patarimų... mat jau kelinta diena neišeina iš galvos nuotraukų gražesnis, įdomesnis apipavidalinimas. Ir štai, netikėtai atrandu jūsų temelę smile.gif

QUOTE(sushi @ 2011 07 12, 23:42)
Nėra už ką. mirksiukas.gif Bet gal nepradėkim su „jūs“, sutariam?

Nusibosiu aš tuoj jums čia, bet pasirodysiu. smile.gif Šiandieninis... Kaip visada – su nuotraukų gausybe – niekaip neišmokstu apsiriboti mažesniu jų skaičiumi... biggrin.gif

O man kaip tik patiko, kad galima pažvelgt įvairiomis pozomis į besidžiaugiančią būsimą mamytę wub.gif

QUOTE(Puskis @ 2011 07 15, 09:46)

Labai nuotaikingas, vasariškas darbelis thumbup.gif

Įspūdį paliko ir šis Agnės darbelis: kvepia laukimu, būsimos mamytės polinkiu rankdarbiams... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 07 16, 10:20)
Pagaliau ir as lendu is krumu smile.gif
Žmogiuke, labai mielas darbelis. thumbup.gif Nepaprastai jaukios spalvos ir šiaip smagiai labai viskas dera... smile.gif

QUOTE(Rytiete @ 2011 07 17, 00:55)
Vis paskaitinėju Jūsų postus, pasižaviu ir nesiryžtu pradėti, nors labai norisi smile.gif
Rytiete, nuo noro viskas ir prasideda, o jau kokios priemonės rezultatui pasiekti – ne tiek svarbu. Atvirutėms gali juk naudoti ne tik popierių, bet ir įvairų kartoną, net nuo įvarių dėžučių, taip pat – įvairias medžiagas, jų atraižas, tiesiog apsidairyk namie aplinkui ir tikiu, kad tikrai kažką rasi.
Aš asmeniškai savo gyvenimo neįsivaizduoju be liniuotės ir peiliuko, bet jei užtikrinčiau jautiesi su žirklėmis, tiks pradžiai ir jos – tiesiog peliuku tiksliau ir kruopščiau viską galima padaryti... mirksiukas.gif

Ambro, ačiū už komplimentus. mirksiukas.gif

Uoj, bus man batai – užtikau vakar akrilinių antspaudukų išpardavimą... Tai nusiaubiau pusę parduotuvės... doh.gif Labai laiku ir vietoj čia paprotinot apie tuos skaidrius antspaudukus, nes kaip niekada į juos nekreipusi dėmesio, ir dabar būčiau pro šalį praėjusi... blush2.gif Žodžiu, belieka dabar sulaukti nuotraukų, kurias būtų galima skrebinti, nes rankos jau niežti... hihihi.gif
Atsakyti
Žmogiuke, tavo naudojamso spalvos tiesiog keri wub.gif

Mano krikšto palinkėjimų lapeliai su dėkliuku:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Glide, labai jauku... wub.gif
Kuo tą popieriaus pasendinimą darei?
Atsakyti
o, kiek pas mus naujų veidų thumbup.gif ir tiek nuostabių darbų wub.gif nelabai turiu kada komentuoti, bet tikrai vienas už kitą gražesnis wub.gif
aš tai kol kas daugiausia su atvirukais žaidžiu tai nedrįstu net čia prie jūsų "rimtų" darbų rodytis blush2.gif taip norisi kokį skrebuką sukurpti ale nėr kada... o ir atvirukų užsiprašė... bet va šiandien padariau minialbumą, tai kviečiu užsukti į svečius čia
user posted image
Atsakyti