Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

Pasirodau su nauja savo saldžia atvirute blush2.gif

user posted image user posted image
user posted image user posted image
Papildyta:
QUOTE(POPIERINE mergina @ 2011 11 11, 15:12)
Girdejau, kad LT lietuvaites pagrinde uzsisako Silhouette elektronine kirtimo masinele, kuri kainuoja apie 700 lt ir ne Lietuvoj parduodama. Si kirtimo masinyte tik kerta, reljefo nespaudzia. Ar yra tarp jusu merginu masinyte isbanziusiu? Ar kaip kitaip susidurusiu su siuo klausimu?
Lietuvoj masinytes siulomos tik trys ir tos pacios rankines, kaina nuo 280-360 LT. Skirtumas tas, kad jos ne tik ispjauna, bet spaudzia ir reljefa. Deja brangios pacios formales.

Turiu aš tokią mašinytę, tiesa ji tik pjausto bet nedaro iškilumų, bet galima išpauti kokio nori dydžio paveiksliuką ir dar yra tokia funkcija - spausdinimas ir pjovimas. Daigtas iš tiesų geras , galiam pasirinkti norimo dydžio paveiksliuką, o kirtimo formelės yra tik tam tikro dydžio ir be to ne pigios, bet pliusas tas , kad galiam kirsti paveiksliukus su iškilimais ir tie paveiksliukai gražiau atrodo smile.gif Čia jau kiekvieno skonio reikalas ir reikai atsižvelgti pagal galimybes, nes jau kai pir pati minėjai nėra tos mašinytės tokios pigios smile.gif Aš esu patenkinta savo mašinėle ir kažkaip tai negalvoju apie mechaninę smile.gif
Atsakyti
Genovaite, labai grazus atvirukas 4u.gif
Primena vasara...

As suzaidziau Knopkiniuko spalvu zaidima smile.gif
cia
Atsakyti
Naujas įrašas mano bloge!
Atsakyti
Merginos turiu idėja!

Žmogiuke kažkada užsiminė apie mainus.

Bet aš turiu tokia sugalvojus (žinoma, gali būt kad tai jau ir seniai kaz kieno sugalvota), kad mainai su uzduotim. Tarkim sukuria kuri skrebuke/as užduoti, paskiria is savęs prizą ( gali būt ne naujas, jei stampas ar kazkas) ir tada kažkas dalyvauja, paskui tarpusavyje balsuojam ar kitaip ir tas kas laimi, kuria užduoti ir vėl prizą rengia. "Mainų ratas" žaidimą pavadinti butu galima.

Tarkim aš galėčiau pradeti visa tai, sukurti užduoti su prizu, paleisti 1 mėnesio diena su iki 15 galiojimu, po 15-tos sprendžiamas laimėtojas, išrenkamas ir tada ji/jis ruošia užduoti, prizą ir vėl paleidžia 1 mėnesio diena.

Žodžiu esmė tokia.

Klausite kas is to? tokiu būdu pasikeisime skrepo priemonem.
Viena kita ikvepsime ir dziuginsime,
Bus dar vienas lietuviskas žaidimas, apart to ką scrapping.lt rengia ir Irma kartais. Plius visos vienodai į tai būsime įtrauktos jei tik žaisime ir paskui vėl ruosime.

Lauksiu atsiliepimų!

P.S. Tikslesni postą ir su daugiau info paruosiu poto kai čia padiskutuosime!

wink.gif
Atsakyti
as uz. man patinka dalyvaut, kai turiu tam laiko ir jegu biggrin.gif svarbu kad tos uzduotys butu greitai ivykdomos, na ne pretenzingi kazkokie projektai kurie reikalauja pasiruosimo ir laiko pagaminti. kazkas labai konkretaus.

kazkada aptarinejom su merginom toki varianta, kad visos daro skrebuka is penkiu vienodu dalyku, ir ziurim kaip kuri interpretavo. panasus konkursas buvo per skrebukiu susitikima vasara, kai visos gavo vienodus ruosinukus atvirukui ir gamino kaip kuriai norejosi. galiu pasakyt kad ne vieno vienodo nebuvo, o truko toks konkurselis 30 min.
Atsakyti
Ader, butu įprasti dalykai ta ką ir dabar darome, visiems viskas iveikiama! Kiekviena laimėjusi sugalvoja savo pačios užduoti ir už tai paskiria prizeli, ar nauja ar sena ar tai ką ji padare!
Atsakyti
As mielai prisijungciau, man irgi patinka konkurseliai, o dar ir nenaudojamom piemonem butu gerai apsikeisti. Tik manau reiktu kaip Ader sake, kad uzduotys butu lengvos, nes kitaip gali neatsirast dalyvaujanciu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Smagu kad jungsites! wink.gif

Na bent jau man ar skrebukas ar atvirute yra iveikiama užduotis. Jei kažkoks didesnis projektas tada taip, reikalaujantis laiko!

Aš tada bandysiu per šia kita savaite viską sudėti (užduoti, priziuka) ir kad tada jau nuo 1 galėtume pradet zaisti! wink.gif

Atsakyti
labai smagus užmanymas thumbup.gif dalyvausim drinks_cheers.gif
Atsakyti
genovaite: thumbup.gif darbelis. O jei sokaladukai dar butu kriauklytes formos tai isvis thumbup.gif
dalija: As irgi sudalyvausiu smile.gif Bet uzduosite man viena is jusu atviruka pagaminti ir labai greitai dingsiu is cia biggrin.gif lauksiu daugiau info tavo bloge wink.gif
Atsakyti
Pastaruoju metu sugebu prisispyrti skrebinimui tik jei kokiam issukiui skrebinu. Nutariau pirma karta sudalyvauti Kraft it up! saite.
Kvieciu i svecius...
user posted image
savos gamybos abdovanojimo medalis...
daugiau vaizdu ir pats skrebukas mano bloge cia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 16 lapkričio 2011 - 07:21
Įdomu būtų toks žaidimukas smile.gif
Atsakyti