Papildyta:
QUOTE(POPIERINE mergina @ 2011 11 11, 15:12)
Girdejau, kad LT lietuvaites pagrinde uzsisako Silhouette elektronine kirtimo masinele, kuri kainuoja apie 700 lt ir ne Lietuvoj parduodama. Si kirtimo masinyte tik kerta, reljefo nespaudzia. Ar yra tarp jusu merginu masinyte isbanziusiu? Ar kaip kitaip susidurusiu su siuo klausimu?
Lietuvoj masinytes siulomos tik trys ir tos pacios rankines, kaina nuo 280-360 LT. Skirtumas tas, kad jos ne tik ispjauna, bet spaudzia ir reljefa. Deja brangios pacios formales.
Lietuvoj masinytes siulomos tik trys ir tos pacios rankines, kaina nuo 280-360 LT. Skirtumas tas, kad jos ne tik ispjauna, bet spaudzia ir reljefa. Deja brangios pacios formales.
Turiu aš tokią mašinytę, tiesa ji tik pjausto bet nedaro iškilumų, bet galima išpauti kokio nori dydžio paveiksliuką ir dar yra tokia funkcija - spausdinimas ir pjovimas. Daigtas iš tiesų geras , galiam pasirinkti norimo dydžio paveiksliuką, o kirtimo formelės yra tik tam tikro dydžio ir be to ne pigios, bet pliusas tas , kad galiam kirsti paveiksliukus su iškilimais ir tie paveiksliukai gražiau atrodo Čia jau kiekvieno skonio reikalas ir reikai atsižvelgti pagal galimybes, nes jau kai pir pati minėjai nėra tos mašinytės tokios pigios Aš esu patenkinta savo mašinėle ir kažkaip tai negalvoju apie mechaninę